Фил Публикувано: 20 февруари Автор Публикувано: 20 февруари Добър маркетинг "Колкото по-впечатляващ е букетът, толкова по-надолу ще е целувката." 3 10
bibi Публикувано: 20 февруари Публикувано: 20 февруари След дълъг размисъл как да кръсти новата си кръчма, бай Гроздан лепна табела “Напоителни системи” 🤣🤣🤣 1 11
Гост Публикувано: 21 февруари Публикувано: 21 февруари Не ми харесва хумора на вашата планета. Следващия път когато Императорът ми каже "Абе планетата Земя е много гъсто населена, така ли да остане", може и да не се застъпя за вас!
Иван Попов Публикувано: 21 февруари Публикувано: 21 февруари Малко като за цирка сме 😉 Пътници бутат закъсал автобус в София (ВИДЕО) - Ето от къде е взето Любопитна случка в София. Пътници запретнаха ръкави и почнаха да бутат закъсал в снега автобус 120. Ситуацията се разигра на моста на ул. Черковна в столицата. За това стана ясно от видео в социалните мрежи. 3 1 1
Lyubina Публикувано: 21 февруари Публикувано: 21 февруари Днес, в една кръстословица срещнах следното: "Голяма жлеза в човешкото тяло". Случката е истинска. Верният отговор се оказа "Дроб" Честно, като човек учил преди повече от 40 години биология, след това анатомия, след това разни други неща, свързани с човешкото тяло, досега не знаех, че черния дроб или белите дробове са жлези. Научих нещо ново. 2 2 1
master_of_germs Публикувано: 21 февруари Публикувано: 21 февруари Преди 1 час, Lyubina каза: Днес, в една кръстословица срещнах следното: "Голяма жлеза в човешкото тяло". Случката е истинска. Верният отговор се оказа "Дроб" Честно, като човек учил преди повече от 40 години биология, след това анатомия, след това разни други неща, свързани с човешкото тяло, досега не знаех, че черния дроб или белите дробове са жлези. Научих нещо ново. Черният дроб не е жлезен орган... Но често се оказва жЕлезен 😄 1 5
Nogi Публикувано: 21 февруари Публикувано: 21 февруари преди 8 минути , master_of_germs каза: Черният дроб не е жлезен орган... Но често се оказва жЕлезен 😄 Жлеза е Черен дроб (на старогръцки: ήπαρ, hepar)[1] е най-голямата по устройство паренхиматозна жлеза в тялото на гръбначните, включително при човека. 1
Lyubina Публикувано: 21 февруари Публикувано: 21 февруари @master_of_germs, възнамерявам да си скъсам всякакви дипломи. Съветвам те да последваш моя пример. Да се готвят и други.... 2
Яничка Публикувано: 21 февруари Публикувано: 21 февруари Аз: - По бТВ спряха шоуто "Кой за знае". Той: -Yesssssss 😀 Аз: - Обаче пуснаха "Ергенът". Той: - Noooooo 😞 8
Nogi Публикувано: 22 февруари Публикувано: 22 февруари Махмурлук – моментът, в който оцелелите мозъчни клетки вече са погребали геройски падналите си братя и камбаните бият. 1 7
adreno Публикувано: 23 февруари Публикувано: 23 февруари Последeн работен ден на Петьо пощальона след 35 г. вярна служба. Отишъл Петьо до централата, взел си раницата с писмата, метнал я през рамо и тръгнал по адресите, които си обикалял още от първия ден. На първия адрес на вратата го посрещнало цялото семейство, на което той носел пощата вече дълги години, поздравили го за пенсионирането и му подарили дребно подаръче за спомен. Радостен, Петьо продължил към втората къща, където собственикът също много доволен и благодарен на Петьо през годините му подарил кутия кубински пури – да си ги пуши с пенсията. Развеселен Петьо стигнал третата къща и звъннал на звънеца. На прага една ослепителна блондинка облечена провокативно. Мацката го грабнала за ръката завела го на горния етаж в спалнята и няколко часа див с€кс. След като се облекли горещата русокоса дама го завела в трапезарията и направила му закуска – яйца, бекон и кафе. Петьо отпил от кафето и видял, че в чинийката под чашата има банкнота от 5 лв. – Абе, всичко ОК, ама какви са тея 5 лв? Мацката отговорила с усмивка: – Ами тая сутрин казах на мъжа ми, че ти е последния ден на работа и трябва да направим нещо специално за теб, а той ми каза: “Абе е*и го тоя – дай му 5 лв и да си ходи!”…..а закуската беше моя идея. 9
Фил Публикувано: 24 февруари Автор Публикувано: 24 февруари - Тате, какво е това GPS? - Това, сине, е нещо, което ти казва къде и как да пътуваш. - Аха, като мама! - Ами, не точно... GPS-а можеш да го изключиш.😁 1 9
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега