Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аман от мрънкачи. Баба ви все краставици е яла февруари. Февруари се яде луканка и без това са на една цена.

• Харесвам 3
  • Смея се 9
Публикувано:
преди 58 минути , Argentique каза:

Няма вече откривателски дух и любопитство какво има отвъд хоризонта...🙃

Screenshot_20260224_202601_Facebook.jpg.8ea9fe78087b57a6d03564e083e3edfb.jpg

Очакваш твърде много от хора, които основно се интересуват колко вида курабийки бадева има в лонЖа 🙂 

Публикувано:
преди 31 минути , Брани каза:

Очакваш твърде много от хора, които основно се интересуват колко вида курабийки бадева има в лонЖа 🙂 

Безплатно е само сиренето в капана за мишки.

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:

Изгониха ме от час по история. Учителката ме попита "Към кого се е обръщал сенатът за помощ?" и аз викам: "Към джедаите!"

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 11
Публикувано:

Няколко съвета, изключително практични, при първа среща с извънземни представители. За мен най- важен е съвет No 5 и ще го използвам при първа възможност.

Screenshot_2026-02-27-12-24-01-087_com.android.chrome.jpg

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 6
Публикувано:

Сутринта в автобуса пътува жена и говори по мобилния:
- …И представи си, Миче, влизам в спалнята ни, а там той със съседката се търкаля на нашето легло, на пръсти се изнесох и отидох в спалнята и взех… О, Миче, спирката ми, като си тръгна от работа в шест ще ти доразкажа.
Шест вечерта. Същата жена се качва в автобуса, а вътре същите хора седят, един мъж се качва запъхтян:
- Не съм закъснял, нали?
Поглежда жената и казва:
- Какво чакаш? Звъни на Мичето.

• Харесвам 1
  • Смея се 10
Публикувано:

Хумор, хумор, колко да е хумор, като е истинска история.

Всеки път, когато решим да ходим в Шри Ланка и се случва нещо и пътуването отпада:

2020 - появи се корона вирусът.

2025 - съдбата реши да мине леко и ни прати "само" отит на детето в деня преди полета

2026 - САЩ и Израел нападнаха Иран и затвориха въздушното пространство на Катар, ОАЕ и т.н (за катарците имахме билети)

И сега гледам едни билети за другата година, ама според жена ми вече тогава щели да дойдат извънземните или поне да падне метеорит и не дава да купувам 😄

• Харесвам 2
  • Шок 3
  • Браво 1
  • Смея се 9

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• logist13
    • hodjev
    • Fori14
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.