Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Влиза мъж в супера и пита продавачката на щанда, където претеглят продукти:
– Сирене Рокфор имате ли?
Продавачката гледа недоумяващо:
– Какво е това сирене?

- Ами едно такова, с плесен по него.
– Аа, не, нямаме... Обаче имаме наденица Рокфор, кайма Рокфор...

• Харесвам 2
  • Смея се 8
Публикувано:

May be an image of text that says "Votre mari surtout besoin de calme de tranquillité. vais vous prescrire des pilules font dormir pendant 12 heures. Il Il est têtu, il ne voudra jamais pas les prendre... En fait... elles sont pour ellessontpourvous. pourvous. vous. Délires Pagaillo CL"

- Мъжът ви има нужда най-вече от спокойствие, ще ви предпиша тези хапчета, които приспиват за 12 часа. 
- Той е голям инат, никога няма да ги вземе ...
- Всъщност, те са за вас.

• Харесвам 2
  • Смея се 11
Публикувано:

+18 !

IMG_1875.jpeg.4885f985719ccbf1c3f93950ecce2748.jpeg

При гинеколога:

- Докторе, не мога да имам деца.

- Здрава си. А, мъж имаш ли?

- Да, имам, Хвърчилков.- Да дойде утре при мен.На другия ден:

- Хвърчилков, не мога да си обясня нещо. Толкова години жените от квартала идват да правят аборти от теб, а вкъщи не можеш да имаш деца

.- Докторе, в плен не мога да се размножавам.

IMG_1868.jpeg.ac2b53ebe5a4ae4909cf102f6974eb13.jpeg

• Харесвам 2
  • Смея се 6
Публикувано:

IMG_0681.jpeg.0b0608c649c0c5877736cba8c160f91e.jpeg

IMG_1827.jpeg.0aba93ed90ea8ce926710243dd3ca3e4.jpeg

В един затънтен район отворили… публичен дом. 

Един ден пристига най-скромният овчар в района – човек с 40 овце, 0 опит и 100% желание. Седи пред входа, мачка си калпака, мисли… влиза.

Отива при маман и плахо пита:

– Ъъъ… извинете… как вървят цените тука?

Маман го оглежда от глава до пети:

– 200 евро за час.

Овчарят пребледнява:

– 200 евро?! Аз съм сиромах човек… аз толкова пари не съм виждал на куп… освен ако не сънувам!

Обръща се да си тръгва… прави 2 крачки… спира… връща се… пак се обръща… вътрешна битка.

Маман го гледа, въздъхва и казва:

– Добре бе, айде… дай 2 овце да заколим и ще те оправим.

Овчарят направо замръзва.

– Две овце?! Ама… аз само тях си имам! Те са ми всичко! Ако ги дам… аз какво ще ям?! Аз с тях живея!

Стои… мисли… преглъща…

Поглежда към небето…

Поглежда към бъдещето…

Поглежда към… възможността.

След 5 минути вътрешна драма:

– Добре… айде… вземи ги…

Два часа по-късно…

Излиза овчарят.

С бавна крачка.

С нова походка.

С ново самочувствие.

Качва се на един камък, слага ръце на кръста, оглежда стадото… поема дълбоко въздух и крещи:

– ЕЕЕЕЕЕЙ!!!

– ЩЕ ВИ ИЗКОЛЯ ВСИЧКИТЕЕЕЕ!!!

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 5
Публикувано:

За да объркаш врага,
първо объркай себе си.
Ако ти не знаеш какво правиш,

враговете ти също не знаят.

Донни Краснов Цзъ
Изкуството на войната

• Харесвам 6
  • Смея се 3
Публикувано:

IMG_5034.jpeg.25c890e1497ef18d3f86eccd9d109d28.jpeg

Айше седеше пред кабинета на доктора и потропваше нервно с крак. Месечният ѝ цикъл закъсняваше, а в стомаха ѝ вреше, сякаш десет дявола играеха на „тука има – тука няма“. Постоянно ѝ се повръщаше. Беше ходила при селската знахарка, да ѝ гледа на жаба дали е бременна, защото някой ѝ беше казал, че тестовете за бременност от аптеката понякога показват грешно. Тя ѝ взе десет лева и каза, че нищо ѝ няма. После дойде в града при доктора. Той я прати да ѝ вземат кръв и сега чакаше за резултата. Чакаше и надаваше ухо какво си говорят двете жени на пейката до нея.

– Знаеш ли, че Григор се разделил с Шерцингер? – каза едната

– Шерцингер, на Григор Димитров – тенесиста гаджето ли? – попита другата

– Да. Разделили са се. Тя е голям терминатор. Налапа това младо момче. Добре е направил, че се разделиха.

– Те голяма любов имаха. А аз като го гледах такъв младичък, хубав, зализан, мислех го за... гей.

– То сега не е модерно да се казва „гей“. Казва се „джендър“.

В този момент вратата се отвори и сестрата покани Айше да влезе в кабинета.

Докторът намести очилата си, погледна резултатите от изследването, усмихна са и каза:

– Каза ми, че си ходила на гледачка. Сега аз съм ти гледачката. Слушай ме внимателно и запомняй. Всичко ще ти позная. И така... Не си бременна. Стомахът те боли, имаш киселини и ти се повръща, защото имаш Хеликобактер пилори.

Айше се опули изплашено.

– Какво каза, докторе? Много ли съм болна?

– Болна си, но ще те излекувам. На времето наричаха тази болест „ Гастрит на нервна почва“. Но двама австралийски лекари са открили бактерията, която е причината да имаш проблеми със стомаха. Ще пиеш този антибиотик по два пъти на ден и след една седмица ще си здрава. Това е. Виж колко е лесно. Медицина, нови технологии, космически науки, от сателит ще ти прочетат рецептата, дето я държиш в ръката, а вие, циганите – неграмотни. Учете се, бе! На колко години се омъжи?

– На петнайсе.

– Защо толкова млада?

– Много се обичахме, бе Докторе.

– Можеш ли да четеш?

– Трудно.

– Учете го тоя български, бе! Четете книги! Там ви е бъдещето. Учи се и ще станеш като мен – интелигентна, доктор. Хайде, момиче! Тръгвай и оздравявай бързо!

Сестрата я изпрати до вратата и покани следващите.

Айше се качи на автобуса за село. Той спря на спирката близо до къщата, в която живееха с мъжа ѝ Рашко. Видя го на улицата, разговарящ с кмета на селото. Кметът правеше тактически обиколки, за да следи настроението на избирателите .

– Как си, сърце мое? Какво ти каза доктора?- попита с усмивка Рашко.

– Ще ти кажа какво ми каза! - сопнато му отвърна Айше. Всичко ми позна. Каза : „ Защо ходиш на гледачка? Аз всичко ще ти позная."

– И какво ти позна?

– Всичко. Позна, дето оная вечер ми каза: „Ела да ти покажа батерията, дето купих. Да видиш как свети“. И после мa замъкна, там... на чакъла под крушата. Помниш ли? Цяла седмица гърбът ме боля. Докторът позна. Каза ми: „ Айше, имаш гъз трит на не равна почва“. Оттам имаш проблеми с корема. И ми даде лекарство да ме лекува. Каза и за батерията, дето светеше. Двама доктори от Австрия са я видели.

– Какво са видели?

– Не знам какво са видели. Сигурно са видели как светиш. И к'во ма правиш са видели, сигурно.

– Как, ма? Беше тъмно.

– Тъмно, тъмно, ама от сателитката на небето всичко се вижда. Нови технологии, космически науки. Рецептите вече от космоса ги четат. И друго ще ти кажа. Нали знаеш Григор Димитров, дето играе тенис?

– Знам го.

– Разделил се е с Шварценегер.

– Кой, Арнолд Шварценегер? Терминатора ли ? – попита учудено Кмета.

– Терминатора я. Голяма любов са имали, ама на. Разделили са се.

– А бе, той да не е гей ? – намеси се Рашко.

– Не се казва вече „гей“, а „джендър“. А, бе Рашко! Учи го тоя български, бе! Там ти е бъдещето. Да станеш интелигентен, като мен. Нали така, господин Кмете?

Кметът потвърди мълчаливо.    Рашко се почеса по тила.

– Кмете, гледай моята жена каква интелигенция е. За половин ден беше в града и колко много работи е научила.

Кметът поклати глава мълчаливо в знак на съгласие и погледна с уважение Айше. Вътрешно умираше от смях. Искаше му се да се изхили, да изцвили от смях, като коня на Рашко.  Но мълчеше. И как да не мълчи?! Рашко имаше голяма фамилия, а следващата седмица предстояха кметските избори.

• Харесвам 5
  • Смея се 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• maiags
    • deian
    • Bogiana
    • stotan
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.