Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Експресният автобус за летището времеменно не спира на летището 😄 Ограничението по случай посещението на вицепрезидента на САЩ Джей Ди Ванс в Будапеща.

airport.jpg.4aa45d0b25ad7d1330c94ae8d94581c0.jpg

• Харесвам 5
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 4 минути , bay_kolio каза:

FB_IMG_1775411754371.jpg

Веднъж месечно я спират за поддръжка, викаш... 😉

• Харесвам 2
  • Смея се 5
  • Замислям се 1
Публикувано:

IMG_4981.jpeg.c438132e15035fe425472b43b4223a50.jpeg

Веднъж на журналистка от CNN разказали за един много стар евреин, който всеки ден в продължение на дълги години ходел до Стената на плача, за да се моли. Тя решила да се срещне с него. Когато отишла там, отдалеч забелязала прегърбената фигура на стария човек, който с бавна стъпка вървял към святото място. Изчакала около 40-50 минути, докато той приключи молитвата си, след което се приближила към него.

- Извинете, сър! Името ми е Ребека Смит и съм от CNN. Вие как се казвате?

- Моисей Файнберг.

- Кажете, сър! От колко години идвате тук, до Стената на плача, за да се молите?

- Ми вече към 70 години.

- Това е невероятно! А за какво молите Господ?

- Моля Го да има мир между юдеи, християни и мюсюлмани. Да няма войни и ненавист между хората. Моля Го нашите деца да растат в безопасност, да се обичат едни други и да носят отговорност за постъпките си. Моля Бог политиците винаги да говорят истината и да поставят интересите на народите си над своите собствени...

- И какви са Вашите наблюдения след 70 години молитви?

- Имам чувството, че говоря на стена.

• Харесвам 8
  • Смея се 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Мрън
    • Граф Вронски
    • muchachote
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.