Topfly Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април При имотите най-важна е локацията. Ето една топ локация - комуникативно място с тихи съседи и уникална гледка към бъдещето😂 1 2 8
Фил Публикувано: 28 април Автор Публикувано: 28 април - Миме, доставих ти удоволствие, нали?!? - Ти може нещо да си ми доставил, но аз нищо не съм получила ... 13
Martin Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април Покана за сватба, писана от свекървата: С най-голямо съжаление ви каним на сватбата на моя превъзходен син и някаква, името на която така и не запомних. Най-голямата катастрофа в историята на нашето семейство ще се състои в неделя – 17 часа. 6
bay_kolio Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април На 28.04.2026 г. в 9:21, stanimir каза: Просторен парижки апартамент 1 3
ivailo_radev Публикувано: 30 април Публикувано: 30 април Тая днешната младеж... Едно време най-много да се обадиш за бомба. Ама в повечето случаи фелдшерката даваше бележка просто. 3
Martin Публикувано: 1 май Публикувано: 1 май Излизам на паркинга и гледам върху чисто ново BMW Х6 следната бележка: - "Обади ми се!Тел: 088ХХ" - "Колко романтично!" - помислих си аз и преместих бележката на съседния Голф. 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега