Coo Публикувано: Вторник в 17:21 Публикувано: Вторник в 17:21 Говорят си група стари хора на 15 септември: - Гледай учениците какви големи раници имат. И в ръцете още пакети! Едно време не беше тъй... - Нас ни готвеха за инженери и лекари, а тези ги готвят за куриери и разносвачи на храна. 6
Martin Публикувано: Сряда в 14:51 Публикувано: Сряда в 14:51 Първокласник си идва в къщи, хвърля чантата още от вратата на пода и крещи към родителите: - Що не ме предупредихте, че туй нещо е за 12 години?! 1 7
Coo Публикувано: Сряда в 15:01 Публикувано: Сряда в 15:01 - Kako se zove balkan Pokemon? - Balkimon? - Ne! PIČKAČU. (video)
Coo Публикувано: Сряда в 16:56 Публикувано: Сряда в 16:56 На всяко летище в Европа след слизането от самолета те дебне Автобусът за центъра на града. 🙂 6
Doctor Who Публикувано: вчера в 14:25 Публикувано: вчера в 14:25 Ценоразпис в хотел: „Почивка с любим човек – 100 евро. Любим човек – 200 евро. 3 3
Asya Assenova Публикувано: вчера в 17:30 Публикувано: вчера в 17:30 На 15.09.2026 г. в 9:23, jungfraujoch каза: Истински случай-синът на моя колежка,силно разочарован от липсата на легла в училище и следобедна почивка като в детската градина,заявава: – Мамо,искам да съм пенсионер! Дъщеря ми, като беше малка и ходеше на детска градина, питаше баща си: “ Тати, ти до кой спиш?”:) 1 6
Eva eva Публикувано: вчера в 17:46 Публикувано: вчера в 17:46 А пък моят син, отиваме към детската градина за втори ден и той: "Айде, бях вече на детска, искам днес на училище" 😄 1 7
zon Публикувано: вчера в 18:25 Публикувано: вчера в 18:25 В детскага градина никога не спях. Направо го мразех спането. В началото си говорех с едно момченце, което спеше на съседното легло, но учителката в един момент ни развали купона, като ни размести да спим на отдалечени легла. Веднъж не ми разреши да отида до тоалетна. Каза ми "Първо, спи и след това можеш да ходиш до тоалетната" 🙃 Аз ѝ отговорх: "Не мога да заспя, защото ми се пишка". Но учителката беше непреклонна и след този случай започнах да ходя до тоалетна преди лягане за да съм сигурна, че устискам до края на сиестата. 1
neuromancer Публикувано: вчера в 18:48 Публикувано: вчера в 18:48 Където живея, в детската не се спи (задължително имам предвид). Занимават се с децата постоянно. Ако на някое му се приспи, има къде, но така под строй не. 3
stanimir Публикувано: вчера в 19:00 Публикувано: вчера в 19:00 След "Тоалетните по света" малко неща във форума може да ме изненадат , но ще се изненадам ако има някой който не посещава тоалетната преди лягане. 2 1
zon Публикувано: вчера в 19:19 Публикувано: вчера в 19:19 преди 16 минути , stanimir каза: След "Тоалетните по света" малко неща във форума може да ме изненадат , но ще се изненадам ако има някой който не посещава тоалетната преди лягане. Както се разбра, добър трениг съм получала в детската градина. И пак не е гаранция, че докато спиш или лежиш два часа буден/а, няма да ти се допишка. 🫰✌️
Doctor Who Публикувано: преди 14 часа Публикувано: преди 14 часа Чуто по новините на една водеща телевизия на 15.09.2026 г. Цитирам по памет: "Учениците в първия учебен ден проявяват жив интерес, кога са ваканциите". 1 6
traveler Публикувано: преди 13 часа Публикувано: преди 13 часа преди 14 часа, stanimir каза: След "Тоалетните по света" малко неща във форума може да ме изненадат , но ще се изненадам ако има някой който не посещава тоалетната преди лягане. Да,аз. Щото обичам да ми е гадно. 1 1 1
Topfly Публикувано: преди 8 часа Публикувано: преди 8 часа Откъде идва изразът "Пари нема, действайте!"? Действието се развива през 1850-70 година, когато са се сформирали български чети в Македония за освобождаване на България от Турско Робство. Та пратили двама по-оправни четници до Истанбул да проверят как могат да се сдобият с оръжие. След време получават депеша (телеграма): – Оружие има много и е убаво. Ала сакат паре или дупе! Отговорът бил с прости и ясни инструкции : – Паре нема, действайте. 3
zon Публикувано: преди 6 часа Публикувано: преди 6 часа преди 23 часа, Asya Assenova каза: Дъщеря ми, като беше малка и ходеше на детска градина, питаше баща си: “ Тати, ти до кой спиш?”:) Сега се сетих за една слука. Майка ми имаше една колежка и приятелка от Благоевград. Тя имаше дъщеря 3 години по-малка от мен. Родителите ни се виждаха често и най-вече майките ни и си играехме редовно. Един ден дъщерята Л. да е била някъде 5-6 годишна прави планове как всички ще отидем на гости в Благоевград и кой с кого, на кое легло и в коя стая ще спи. Там имаха къща. И започва малката да реди: " аз със zon в детската стая, мама и леля К. (моятя майка) в голямата спалня, тати долу в кухнята на дивана, леля и чичо В. (това е баща ми) в малката спалня 😅 Ние се смеем, а майка ми се връзва и я попрява: "Не, не може чичо ти В. да спи с леля ти. Той ще спи с мен" 😂 А баща ми казва на Л.: "Ще ти дам 5 лева, ако кажеш, че чичо В. ще спи с леля" 🤣 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега