georgiev Публикувано: 6 март, 2016 Сподели Публикувано: 6 март, 2016 питат ме кво правя, отговарям 'лижа', но нищо не лижа, просто си лежа и съм от пловдив _____________________________ 15 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 7 март, 2016 Сподели Публикувано: 7 март, 2016 Корабокрушенец с последни сили се добира до остров и докато изплува започва да целува земята и да вика от радост: - Земя, Земя... А от храстите се чуват още по-радостни викове: - Месо, Месо... 8 Връзка към коментар
bori Публикувано: 7 март, 2016 Сподели Публикувано: 7 март, 2016 Учителка пита класа си: - Какъв искаш да станеш, когато пораснеш? Тошко казва: - Искам да съм милиардер, да ходя в най-скъпите барове, да взема най-готината мацка с мен, да и купя Ферари, да и дам един милион, апартамент в Париж, имение в Ница, самолет да пътува из Европа, безлимитна кредитна карта и да правя любов с нея по три пъти на ден! Учителката, шокирана, не знае какво да каже, решава да не отдава значение на това, което е казало детето и продължава с въпросите. - А ти, Анче? - Аз искам да стана мацката на Тошко!!! 9 Връзка към коментар
akair Публикувано: 7 март, 2016 Сподели Публикувано: 7 март, 2016 Врачански учени са открили неизвестен до момента повод за пиене. 11 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 7 март, 2016 Сподели Публикувано: 7 март, 2016 (редактирано) *като се отвори в отделен прозорец се върти Редактирано 7 март, 2016 от Oshko 4 1 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 9 март, 2016 Сподели Публикувано: 9 март, 2016 Една жена се оплаква на съседката:- Бясна съм! Заплаших мъжа ми, че след като нямам какво да облека, ще изляза гола на улицата!- Ужас! И той какво?- Той ми вика, че след като така и така ще излизам, да съм му купела още бира! 3 Връзка към коментар
Plamuk Публикувано: 9 март, 2016 Сподели Публикувано: 9 март, 2016 на път към Кончето с охлюви 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 10 март, 2016 Сподели Публикувано: 10 март, 2016 В кабинета на очния лекар: - Коя буква показвам? Пациентът: - Къде сте??? 10 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 10 март, 2016 Сподели Публикувано: 10 март, 2016 Шарапова подписала договор с Марешки да стане рекламно лице на неговите аптеки 10 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 11 март, 2016 Сподели Публикувано: 11 март, 2016 Значи ако някой има проблеми с дете или ръчния багаж: Жена опита да пренесе дете в ръчния си багаж на полет до Париж 1 Връзка към коментар
danimarkova Публикувано: 12 март, 2016 Сподели Публикувано: 12 март, 2016 Личност - сборът от вашите патологични отклонения от нормата. 7 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 13 март, 2016 Сподели Публикувано: 13 март, 2016 (редактирано) Когато мъж заспи с лице в салатата - това е свинщина. Когато жена заспи така - това било маска за лице! _______________________________ Една жена се оплаква на съседката:- Бясна съм! Заплаших мъжа ми, че след като нямам какво да облека, ще изляза гола на улицата!- Ужас! И той какво?- Той ми вика, че след като така и така ще излизам, да съм му купила още бира! _____________________________ Американец към руснак:- Представям си как обядвате: дървена маса, на масата бутилка водка, черен хляб, сельодка, лук и пелмени. Под масата картечница. На стената балалайка и будьоновка. В двора танк, а на улицата мечка.Руснакът:- Що за глупости? Защо само една бутилка водка? _______________________________ На вниманието на всички фитнес гуру-та, на село като кажеш "отивам да клякам", означава че отиваш до тоалетната. ________________________________ Редактирано 13 март, 2016 от georgiev 8 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 13 март, 2016 Сподели Публикувано: 13 март, 2016 Момиче за първи път остава в дома на приятеля си. На сутринта, излизайки от банята, му казва: - Много мило, че си помислил и за мен. Имаше две кърпи под буквата Л и Г, Л е Любо, а Г е Галя. Нали? - Е, не си разбрала много правилно, но вече си я използвала 13 Връзка към коментар
danimarkova Публикувано: 13 март, 2016 Сподели Публикувано: 13 март, 2016 В този живот само Гугъл ме разбира от половин дума... 17 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 14 март, 2016 Сподели Публикувано: 14 март, 2016 Сложих си песен на Азис за аларма на телефона. Сега всяка сутрин се събуждам 5 минути по рано, за да не я чуя… 19 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 14 март, 2016 Сподели Публикувано: 14 март, 2016 Пак добре, че не пита за билети до Кинг Конг 6 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 14 март, 2016 Сподели Публикувано: 14 март, 2016 Попитах моя севернокорейски приятел:-Как е живота в Северна Корея? -Не мога да се оплача. 11 Връзка към коментар
akair Публикувано: 14 март, 2016 Сподели Публикувано: 14 март, 2016 В Перник нямат съграждани, а съперници... 11 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега