traveler Публикувано: 12 април, 2016 Сподели Публикувано: 12 април, 2016 (редактирано) Сириец, иракчанин и афганистанец се возят в кола. Кой шофира? - Динко от Ямбол... Не в кола,а в А-Ти-Вье Редактирано 12 април, 2016 от traveler 5 Връзка към коментар
tonica Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 Жените харесвали да ги целуват на различни места, на Малдивите, в Дубай, Бали,... 6 Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 Човек ще каже, че съм страшен хомофоб и расист с тия вицове, дето ги публикувам тук, ама какво да направя като са ми много забавни: Негърче умира и отива в рая.Христос го поглежда усмихнат и казва:- Сега ще ти дам чифт крила!- Наистина? Аз ангел ли съм?- Не синко, ти си прилеп. 7 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 Руски мафиот се хвали:- Имам страхотна картина на Клайдерман.- Той не е ли пианист?- Когато кажа - рисува. 13 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 (редактирано) Опитният плочкаджия бай Стамат успя да убеди клиентката блондинка, че без камерата в ъгъла душът няма да работи. ––––––––––––––––––––––––– –––––––––––––––––––––– Редактирано 13 април, 2016 от georgiev 3 Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 - Колко вегани са нужни, за да изядат един XXXL дюнер ?- Ако никой не гледа - един. 9 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 Вероятно сте го виждали, но това се казва истинска, изпепеляваща футболна страст на привърженик: 3 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 14 април, 2016 Сподели Публикувано: 14 април, 2016 Съдили се евреин и арменец.Делото завършило с десет години затвор за прокурора. 9 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 14 април, 2016 Автор Сподели Публикувано: 14 април, 2016 (редактирано) Което ме подсеща какво си говореха в кабината преди излитането на совалката в "Армагедон" : "Rockhound: You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it?" Редактирано 14 април, 2016 от Фичо 8 Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 15 април, 2016 Сподели Публикувано: 15 април, 2016 Хаосни патрони? Някакъв особен вид, който създава хаос сигурно... 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 15 април, 2016 Сподели Публикувано: 15 април, 2016 И аз забелязах, че са "изяли" Л-то, но няма как да го коригирам 1 Връзка към коментар
deyan Публикувано: 15 април, 2016 Сподели Публикувано: 15 април, 2016 Решихме с жената да станем членове на една църква. Условието беше цял месец без секс. Първата седмица издържахме. Втората седмица легнахме един до друг, но не се изкушихме. На третата седмица обаче жената, докато взимаше една консерва от рафта, изтърва я, наведе се да я вземе, и ... Вече не ни искат в църквата... И в Кауфланд не ни искат... 13 Връзка към коментар
bori Публикувано: 15 април, 2016 Сподели Публикувано: 15 април, 2016 - Тате, купи ми шоколад!- Вече си голяма за такива неща.- Наистина? Значи може да пия, пуша, да каня момчета вкъщи?- Какъв искаш? Млечен или натурален? 6 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 15 април, 2016 Сподели Публикувано: 15 април, 2016 Съюзът на слепите търси секретарка симпатична на пипане. 8 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 15 април, 2016 Автор Сподели Публикувано: 15 април, 2016 Насила хубост не става! 17 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 16 април, 2016 Автор Сподели Публикувано: 16 април, 2016 В бара: Той: - Пушите ли? Тя: - Да! Той: - Пиете ли? Тя: - Да! Той: - Чудя се....,как по деликатно да задам следващия въпрос? Тя: - ДА, ДА, ДА! 8 1 Връзка към коментар
Yavor Публикувано: 16 април, 2016 Сподели Публикувано: 16 април, 2016 :-) Влиза мъж в цветарски магазин, а там виси голям плакат: "КАЖЕТЕ Й ГО С ЦВЕТЯ" - Една роза, моля. - Само една?! - Ами аз не съм много по приказките... ------------------------------------ 5 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 17 април, 2016 Сподели Публикувано: 17 април, 2016 Кихнах на касата в Кауфланд. Касиерката каза „Наздраве“. Аз отвърнах „Кажи едно число“. А тя отсече:- 47 лева и 56 стотинки! –––––––––––––––––––––– 7 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 17 април, 2016 Сподели Публикувано: 17 април, 2016 Хахах - Страхувам се да летя със самолет, предпочитам на влак. - Баси... да летиш с влак е още по-страшно!!! 16 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега