Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Крава и теле на полянка. Телето вдига глава: 
- Мамо! Мамо! Виж, едно куче лети!!! 
Майката (продължавайки да пасе) с лека усмивка казва: 
- Яж, сине, яж, тревата е трепач...

• Харесвам 10
Връзка към коментар

Някъде в Щатите, готина мацка влиза намахано в бар:
- 2 големи уискита! - поръчва веднага.
- Ама, ще успеете ли да ги изпиете...?! Все пак големи, че и две...? - попитал барманът.
- Абе, споко, аз съм от България!
Удря ги за нула време и се провиква :
- Още 2 големи!
- Ама, сигурна ли сте, няма ли да ви дойдат много? - отново пита барманът.
- Абе, ти не се притеснявай, аз съм от България ! - самодоволно му отговаря тя.
Обръща и тях и с блеснал поглед му нарежда:
- А сега искам двама мъже!!!
- Сигурна ли сте? Двама няма ли да са ви множко, ще издържите ли...?! - пита в недоумение барманът.
- Абе, спокойно бе, нали ти казах, че съм от България!
След 3 часа жената се довлича обратно на бара, едвам гледа  и едвам ходи. Със сетни сили пита бармана :
- Добре бе, защо не каза, че тия мъже и те са от България?!?

(Чудех се дали да не го пусна в темата "Реклами, които вдъхновяват"  :biggrin: )

• Харесвам 7
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Отива мутра да си прави татуировка и казва:
- Искам да ми нарисуваш морски плаж с готини мацки, шезлонгите, чадърите, слънце, тук-таме някое облаче, вълните как се плискат в брега, един чернокож, който продава сувенири на мацките…
Татуистът му казал:
- И чайки, които летят в небето?
А мутрата се почесал по главата и отговорил:
- Еееее, няма ли да стане много претрупано с тия чайки, брато?

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Когато седя на плажа, заобиколен от непознати млади жени, се чувствам като дете, което са завели в магазин за играчки, за да му кажат, че няма да му купят нищо...

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Когато седя на плажа, заобиколен от непознати млади жени, се чувствам като дете, което са завели в магазин за играчки, за да му кажат, че няма да му купят нищо...

И аз се чувствам така! :)  :)  :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Всичко съм виждал след купон - заспали в кенефа, гащи по полилея, счупено, разлято, повръщано - ама нахапан кактус…!

По магеланските сбирки се случват и по-страшни неща :)

Връзка към коментар

Две познати си говорят:Да знаеш моя мъж е толкова добър,толкова отговорен!!Не пие,не пуши,не ме нагрубява,дори не ми посяга.Никога не закъснява.

Другата я поглежда със съжаление и пита :Отколко време мъжа ти е инвалид?

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

Компромати нямащи нищо общо с действителността. :)

Именно :) Всички донесения твърдят, че по сбирките се занимавате с бални танци, настолни игри и приложна математика, от което аз автоматично стигам до заключението...  :biggrin:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Именно :) Всички донесения твърдят, че по сбирките се занимавате с бални танци, настолни игри и приложна математика, от което аз автоматично стигам до заключението...  :biggrin:

Ма пък баш си е така. :) Покрай форума изкарах и курс за танци -  валЦ, едно друго. :) За настолните игри си има други отговорници по секции.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Чат-пат, имаме и тематични вечери. Като цяло с теорията сме ОК, но общо взето ни куца практиката и ще трябва да наваксваме... :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ма пък баш си е така. :) Покрай форума изкарах и курс за танци -  валЦ, едно друго. :) За настолните игри си има други отговорници по секции.

Така, така - валс, какво друго?

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Чат-пат, имаме и тематични вечери. Като цяло с теорията сме ОК, но общо взето ни куца практиката и ще трябва да наваксваме... :)

Кого лъжеш се чудя, сутринта още имаше опашка пред стаята ти. Все ценителки на приложната математика. :):P

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.