Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Късно снощи в един клуб срещнах жената на мечтите си. Тази сутрин, като се вгледах по-добре в нея, си казах:
– Ама и аз едни мечти имам…

– Жена, а бе чета тук една обява „Романтична вечеря в нашия ресторант. Доведете вашата съпруга, приятелка или любовница! Ако доведете и трите – Не плащате!“
– И, какво?
– Ми, мисля да рискувам…

Резултати от проведената акция „Ден без псувни“
– пълна парализа в работата на всички автосервизи.
– спрени всички товаро-разтоварни и хамалски операции.
– футболистите въобще не разбраха указанията на треньора преди мача.
– местните жители не можаха да дадат смислен отговор на въпроса „Къде?“
– учителките в детската градина въобще не успяха да сложат децата да спят.

Пешовата тъща я уби метеорит. Това е рядък случай, в който падаща звезда лично е изпълнила нечие желание.

– Мамо той каза, че ще ми подари луната, звездите…
– Нищо мама, сигурно няма пари!

Трима приятели пътували със самолет, но горивото свършило.
– Приятели, имаме само два парашута. Нека аз да взема единия, защото имам деца и семейство, които трябва да храня.
– Добре, скачай.
Скочил първият.
– Вземай парашута и ти също скачай.
– А, не. Няма да те оставя да умреш.
– Няма, аз ще скоча след теб.
– Как. Нали остана само един парашут? Нали Иван вече скочи.
– Аз на Иван му дадох торбата с храна. Нали имал семейство да храни.

• Харесвам 2
  • Смея се 10
Публикувано:

ГРИШО И ПЕЦАТА

Григор Димитров е мъж на 25 години. Висок е 191 см, тежи 80 кг. Роден е в Хасково, а сега живее в Монте Карло.

Пецата е мъж на 28 години. Висок е 180 см, тежи 112 килограма. Роден е в софийски панелен квартал и сега живее в същия панелен квартал.

Григор Димитров не знае за съществуването на Пецата, но Пецата знае за съществуването на Григор Димитров. И не само знае, но и се дразни от това съществуване.

Григор Димитров знае, че цената на успеха е изключително висока. Трябва да имаш талант и да работиш много, адски много, за да постигнеш нещо.

Пецата смята, че талантът и трудът нямат никакво значение. Единственото важно нещо в тоя живот е да имаш късмет. И връзки. Но той за съжаление няма нито късмет, нито връзки. Иначе щеше да е много по-напред от Григор Димитров. Във всяко отношение.

Волгин в нова битка: Гришо е досаден
Откъде накъде например Григор Димитров ще спи с такива красиви, световноизвестни жени, а Пецата не успява да навие дори грозничката Мими от съседния вход да си легне с него? Пецата смята, че е така, защото няма връзки, а не защото е полуграмотен, има огромно шкембе, а гърдите му висят като на свиня-майка.

Пецата разбира много от политика, икономика, здравеопазване и телевизия. Към тях отношението му е еднозначно – “ай ше им е.. майката връзкарска”.

Най-много Пецата разбира от спорт. Защото постоянно гледа мачове по телевизията и нарича “Манчестър Юнайтед” – “наште”.

Пецата гледа и тенис. Но не се радва на успехите на Григор Димитров. Според Пецата Григор Димитров е родоотстъпник, щото не бил дошъл на някакъв турнир в София навремето. Когато Григор Димитров бие, Пецата смята, че това е само защото има връзки.

Пецата по принцип не харесва известните, защото му е ясно как са станали известни – с връзки. От известните харесва само Миле Китич и Волен Сидеров.

Пецата мрази много Никол Шерцингер, защото си ляга с Григор Димитров, а не с него. Нарича я “оная мангалка” и често влиза във фейсбук-страницата й, за да я “храни”. Това му дава самочувствието, че е големата работа.

Пецата е убеден, че светът е несправедлив. Ако беше справедлив, той щеше да живее в Монте Карло и да спи с “оная мангалка”, а Григор Димитров щеше да гние в панелния апартамент, да седи пред телевизора в размъкнатия си анцуг, да пие домашна ракия и да замезва със зловонно кисело зеле.

Но така е, като няма връзки.

Очите на Пецата се насълзяват от ракията и от завистта, той  гаси телевизора, дотътря се до самотната си спалничка, тръшва се в леглото, пръдва и захърква.

• Харесвам 1
  • Смея се 12
  • Замислям се 1
Публикувано:

Днеска на ония,сериозните в Американското посолство им събрах очите:)))))))))

Викам: "ако знаех,че г-н Консулът е такъв сладур,щях да дойда за виза отдавна,отдаааавна:))))))

• Харесвам 2
  • Смея се 12
Публикувано:
преди 6 часа, AlexandraKo каза:

Днеска на ония,сериозните в Американското посолство им събрах очите:)))))))))

Викам: "ако знаех,че г-н Консулът е такъв сладур,щях да дойда за виза отдавна,отдаааавна:))))))

Аз почти бях сигурен, че си ги отсвирила изобщо в тоя живот. 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , T.E.Lawrence каза:

Аз почти бях сигурен, че си ги отсвирила изобщо в тоя живот. 🙂

Така си беше, ама ме кандърдисаха:)))))))И поддадох....

• Харесвам 1
Публикувано:

Две картинки са ми влезли в главата и от няколко дни вървя  и сам се хиля като се сетя за тях. Вече ме мислят за луд: 

mal.jpg

sexy.jpg

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Американец, към англичанин.

- Странен народ сте вие, англичаните – скучни, отегчителни... нямате дух...няма весели компании... говорите само за спорт. Това се дължи, може би на факта, че не се мешите с други...закостеняла нация сте... А вижте мен, например, космополит - имам по малко и ирландска кръв, и италианска, и мексиканска и дори малко креолска... Какво ще кажете?

- Мда...майка Ви определено има спортен дух...

• Харесвам 1
  • Смея се 9
Публикувано:

Мечото мляко е най-хранителното мляко на хищник.

Мечото грозде е най-протеиновият плод.

А "мечата кръв" е еталон за компромиса качество-цена...

• Харесвам 5
  • Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.