akair Публикувано: 18 септември, 2019 Публикувано: 18 септември, 2019 Директор на голяма фирма пита новия персонален шофьор: - Каква е Вашата фамилия? - Андрей. - Това ли е фамилията ви? - Не, името.- Не ме разбрахте, питам за вашата фамилия. Аз се обръщам към моя шофьор само по фамилия! -Вие няма да ползвате моята фамилия ,казвайте ми Андрей. - Слушай, момче,ти глупав ли си ? Питам те още веднъж - каква е фамилията ти?! - Добре, фамилията ми е Любими! - Да тръгваме, Андрей... 16
georgiev Публикувано: 18 септември, 2019 Публикувано: 18 септември, 2019 Говорят си един известен български политолог и един македонски политик, на маса. Политологът казва: - Чакай да ти кажа нещо за Александър Македонски... - А, не, недей, Огняне, знам какво ще ми кажеш, че не е македонец. Македонец е! Той е македонец и аз съм македонец и ние сме му наследници! - А бе, чакай нещо да ти кажа бре! - Моля те, няма да те слушам, казвам ти - македонец е и ние сме му наследници! - А бе, ей, ти знаеш ли, че е бил пед*раст?! - Е, па те всички гърци са такива! 3 18
Doctor Who Публикувано: 19 септември, 2019 Публикувано: 19 септември, 2019 Как да обясниш на чужденец какво означава "дреме ми" и "не ми дреме", след като имат еднакъв смисъл ?! 🙂 10 6
Doctor Who Публикувано: 19 септември, 2019 Публикувано: 19 септември, 2019 Много мразя, когато през нощта стана да пия вода и изведнъж някакво кюфте ми се набута в устата… Когато отида на плажа, усещам как хората ме обличат с поглед. - Що ревеш, бе? - Заради лука . . . - Еееее, вие веганите вече прекалявате! Мислиш, че си ревнив ли? Днес на улицата чух една мадама, говореше по телефона: - Не ме чукат бе... вървя бързо... Кандидатствах за работа като офис-сътрудник. Питаха ме с какъв език съм. Казах...с грапав. Шефката каза, че ще ми се обади за второ интервю... Като деца на всички политици им е втълпявано, че "татко" и "баща" са синоними... И ето на стари години, те все още припокриват "татковина" с "бащиния"... Дипломат е онзи мъж, който успее да убеди една жена, че и го предлага мек не за друго, а за да не и убива - Скъпа, не мислиш ли, че тази рокля е твърде тесничка за теб? - А ти по много фин и интересен начин формулираш желанието си за бой! Бясна съпруга към мъжа си: Какъв е тоя сив косъм на сакото ти? Пак си ходил при майка си да се оплакваш!!! Акт 16 - най-желания след половия… Внезапно разбираме, че сме си пропилeли лятото... Но после се сещаме, че всъщност сме пропилeли целия си живот и се успокояваме. Блага СУМА железни врати отваря...! Това, че една жена е на диета, не означава, че не може да ти изяде душицата! - Как може да различиш ергенско от моминско парти? - На ергенското парти жените са хубави... - Какво ще правите довечера? - Ще дебутилираме алкохол. По време на прегледа гинекологът настоятелно помоли пациентката да си махне ръката от главата му. В случай на земетресение, сложете в джобовете си наденички. Така ще ви намерят по-лесно кучетата-търсачи... На времето се притеснявах, че може да ме изоставят и забравят. Сега се притеснявам, че може да ме запомнят и да ме намерят! Учителката по БЕЛ г-жа Иванова прочете в есето на свой ученик "Житейският опит идва с гадините." Вече беше взела червения химикал, но после се замисли, въздъхна и го остави както си е. Днес получих покана за приятелство от някакъв психиатър... Явно някой ме е натопил! Социалните мрежи са голяма работа! Хем си общуваш с някой, хем си плющиш чесън. Исторически факт : Когато падна желязната завеса, във всяка къща се появи желязна врата! Ако на български кмет му отрежат главата, той може да краде още 20 минути. Днес станах в 5 тичах 10км. Пих сок от зеленчуци... не се сещам какво друго сънувах. Невероятно, но факт. Тъкмо си излекуваш душата и почва да те боли черния дроб ! Не си успял да направиш комплимент на дама? Не се разстройвай. Утре се приближи до нея и кажи: - Вчера бяхте много красива! Прибрах се пиян и за да не разбере жената, отворих лаптопа, седя и гледам умно. Жената се надигна от леглото и отваряйки едното си око, изсъска: - Е, животно такова, пак си се насмукал. Затваряй куфара и си лягай! Вчера беше толкова горещо, че видях поне 20 души по сандали без чорапи... Чай от лайка успокоява само в случаи, когато го плиснеш в лицето на друг ! При първа среща я поканете на кино,да се види дали може да мълчи два часа. Из автомобилен форум: "Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор....." - Кажи дядо, какво е твоето желание? - попитала златната рибка. - Искам да си купя мерцедес със спестяванията от пенсията! И хитрият дядка се обрекъл на безсмъртие. лаифхак: Колкото си по-дебел, толкова по-малко вода ти трябва за да напълниш ваната! Скалното катерене е най-трудния, най-бавния и най-опасния начин да стигнеш там, където нямаш никаква работа.. Мимето разбра, че е остаряла, когато към надписите в асансьора почнаха да добавят "леля". 7 2 19
AlexandraKo Публикувано: 19 септември, 2019 Публикувано: 19 септември, 2019 Купих си книгата " Циганска кухня". Ама, нещо ме смущава началото: " Огкраднете един средно голям тиган..." 1 9
Светославов Публикувано: 19 септември, 2019 Публикувано: 19 септември, 2019 преди 43 минути , AlexandraKo каза: Купих си книгата " Циганска кухня". Ама, нещо ме смущава началото: " Огкраднете един средно голям тиган..." Вземи си тогава джобното издание. Там началото е : - откраднете малък тиган 🙂 1 9
AlexandraKo Публикувано: 19 септември, 2019 Публикувано: 19 септември, 2019 Поръчах си обувки по интернет.Пристигнаха и двете леви. Едната - 42, другата - 43 номер. Най- страшното е, че ми станаха.... 3 7
T.E.Lawrence Публикувано: 19 септември, 2019 Публикувано: 19 септември, 2019 Стивън Кинг пише още по-страшен роман от "То". Казва се "Тя!" 2 9
AlexandraKo Публикувано: 20 септември, 2019 Публикувано: 20 септември, 2019 Не е виц. Преди малко, чета в едно женско списание. Темата е: "как да си избираме обувки" Стигнах до: " не си купувайте обувки с леопардов принт.Израз на лош вкус е. Ако все пак, много ви се иска, модерен е кравешкият принт..." И тука спрях да чета... 8
savagejo Публикувано: 20 септември, 2019 Публикувано: 20 септември, 2019 преди 6 минути , AlexandraKo каза: Не е виц. Преди малко, чета в едно женско списание. Темата е: "как да си избираме обувки" Стигнах до: " не си купувайте обувки с леопардов принт.Израз на лош вкус е. Ако все пак, много ви се иска, модерен е кравешкият принт..." И тука спрях да чета... Как да не изтичаш да си купиш сега обувки с кравешки принт? 1 1
AlexandraKo Публикувано: 20 септември, 2019 Публикувано: 20 септември, 2019 преди 1 минута , savagejo каза: Как да не изтичаш да си купиш сега обувки с кравшки принт? Ми да, тъкмо се чудех, дали , да не си зарежа работата и за хукна, подир тоз мъдър съветСпира ме само фактът, че като заискам 42 номер, ме гледат умно... 2
AlexandraKo Публикувано: 20 септември, 2019 Публикувано: 20 септември, 2019 По повод на дискусията в темата за календарите. Нещо, което срещнах в един друг форум: Въпрос: "Неотдавна се сдобих с Canon 400D. За кратко време заснех сума снимки и ето вече се замислям, да не съвместя ли приятното с полезното. А именно да изкарам някой лев със снимки на сватби. Парите са нормални! Запознат съм с практиката на снимането - имам приличен опит със "Зенит". По моя преценка смятам какво е необходимо. Наличният обектив за сега е само стандартния, разбирам, че е нужен друг, но сега няма да се натоварвам. Възможно ли е само със стандартния? Нужна е външна светкавица, предполагам за ххх лв., препоръчайте каква най-добре да взема. Допълнителна карта за памет и акумулатор ще купя. Какво още е нужно? Статив с "кабел" - не знам, по мое мнение, не е задължително. Отговор: Неотдавна се сдобих със скалпел от санитарния магазин. За кратко време вече изрязах кожения диван, едва не отрязах гърлото на кучето си, и ето вече се замислям, да не съвместя ли приятното с полезното. А именно да поработя като кардиохирург. Парите са нормални! С практиката на хирургията съм запознат - имам приличен опит с консервен нож. По моя преценка смятам какво е необходимо. Скалпелът още не е заточен и е само един, разбирам, че е нужен и друг, но сега няма да се натоварвам. Възможно ли е само със един да се направи аортокоронарно шунтиране? Нужен е също хемостат, предполагам за ххх лв., препоръчайте какъв най-добре да взема.. Памук и тампони ще си купя сам. Какво друго е необходимо за операция? Троакар и форцепс за тъкани - не знам, по-моему, не е задължително да има." 4 1 1 15
T.E.Lawrence Публикувано: 20 септември, 2019 Публикувано: 20 септември, 2019 Чета тема "15 дни Марково". Викам си какво ще прави някой толкова дни на село?!? То било "Мароко". Явно ми е време да си сипя едно и да запразнявам. 😂 Наздраве! 2 12
AlexandraKo Публикувано: 21 септември, 2019 Публикувано: 21 септември, 2019 След 40, животът е само изненади. Кихнеш и не знаеш, кой прешлен, на къде ще тръгне.... 5
AlexandraKo Публикувано: 21 септември, 2019 Публикувано: 21 септември, 2019 Седят на гърнетата, в детската градина две дечица. Едното казва: - Аз съм момиченце, а ти какво си? - Не знам, казва другото. Момиченцето: - Стани от гърнето и аз ще позная. Става другото детенце и момиченцето казва: - Аааа, ти си момче! - По какво позна? - Ми, със сини чорапки си.... 4
iaia_mama Публикувано: 22 септември, 2019 Публикувано: 22 септември, 2019 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Е то, щото веганството е скорошна мода, затова ще да е 🙂 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега