AlexandraKo Публикувано: 1 октомври, 2019 Публикувано: 1 октомври, 2019 Влизам, само да попитам. Имали значение, какъв цвят са ми чорапите, като съм със сандали? /пита Гошо/ Същия го мъчи и въпрос: Как може, скъсани дънки да са на мода, а скъсани чорапи - не... 1 14
Diant Публикувано: 1 октомври, 2019 Публикувано: 1 октомври, 2019 Парадокс: Ако държавата намери в задния ти двор нефт, то той е неин. Ако намери наркотици, те са твои...?! 4 9
boogy83 Публикувано: 1 октомври, 2019 Публикувано: 1 октомври, 2019 преди 14 часа, AlexandraKo каза: Ако си чужденец и не знаеш кое, къде се намира... Тоя дето е направил табелите знае, че имената не се превеждат 1 2
bulpa Публикувано: 1 октомври, 2019 Публикувано: 1 октомври, 2019 преди 6 часа, AlexandraKo каза: Влизам, само да попитам. Имали значение, какъв цвят са ми чорапите, като съм със сандали? Разбира се, че има значение!!!!! Що за въпрос????? Винаги трябва да са КОНТРАСТНИ!!!! Иначе, може да не разберат 😉 1 4
tougherty Публикувано: 1 октомври, 2019 Публикувано: 1 октомври, 2019 18-годишно момиче казало на майка си, че ѝ закъснява цикъла. Притеснена майката отишла и купила тест за бременност, който се оказал положителен. Псувайки и плачейки майката попитала: "Коя е тази свиня, която ти причини това? Искам да знам!" Девойката грабнала телефона и се обадила. Половин час по-късно пред къщата спряло Ферари. От него слязъл изискан мъж на средна възраст с посивяла коса и безупречен костюм Армани и влязъл в къщата. Седнал в дневната заедно с момичето и намръщените ѝ родители и казал: "Добър ден. Вашата дъщеря ме информира за проблема. Аз не мога да се оженя за нея заради семейното и социалното ми положение, но ще поема грижата за нея. Ще платя всички разходи и ще поема издръжката на дъщеря ви за цял живот. Отделно, ако се роди момиче ще ѝ предоставя Ферари, къща на крайбрежието, 2 магазина, къща в града, вила на плажа и 2 милиона долара в банката. Ако се роди момче ще му завещая 2 фабрики и 4 милиона долара в банката. Ако са близнаци, те ще получат фабрика и 2 милиона долара в банката - за всеки. Но нямам решение как да постъпя, ако дъщеря ви пометне..." Тук бащата, който до този момент не проронил и дума станал, сложил бащински ръка върху рамото на човека и казал: " Ще я е..ш пак!" 3 12
Ann Публикувано: 1 октомври, 2019 Публикувано: 1 октомври, 2019 Относно табелите - имам две любими. Едната я засякохме 1999 или 2000г в Приселци -- '' Germanski avtochasti''. А другата в Жеравна през 2007ма - ''Kashta za gosti''. 2 4
Граф Вронски Публикувано: 2 октомври, 2019 Публикувано: 2 октомври, 2019 - Ученици, днес ще имаме контролно. - А калкулатори ще може ли да ползваме? - Да. - А транспортири? - Също може... Така, пишете тема на контролното. "Любовта в поезията на Ботев!" 1 1 6
tougherty Публикувано: 3 октомври, 2019 Публикувано: 3 октомври, 2019 Майчин дом. Доктора минава на визитация при бременните. Спира се при първата: "На вас кога ви е термина?". "20-ти септември". Пита следващата и тя също отговаря "20-ти септември". Така и третата, четвъртата, петата и т.н. Накрая стига до последната: "Нека да позная сега - и Вие сте на 20-ти септември?" "Ааа не, аз пропуснах коледния банкет и съм за октомври" -Дядо, слушай, защо не вземеш да си внесеш парите в банка? Ще ти дават лихва и ще се увеличат? - Моето момче, от мен да знаеш, само ония долу се уголемява в чужди ръце. 1 2 1
Фил Публикувано: 3 октомври, 2019 Автор Публикувано: 3 октомври, 2019 Пенсионер карал новото си BMW със 120 км/ч , когато видял в огледалото, че зад него се движи полицейски автомобил. Вдигнал 140, после 160 ... после си помислил: "Май вече съм твърде стар за тези глупости!" . Спрял и изчакал полицията. Полицаят приближил, погледнал си часовника и му казал: - Г-не, смяната ми свършва след 10мин. Днес е петък, аз после си тръгвам за уикенда със семейството. Ако ми дадете една добра причина, която не съм чувал преди, защо карахте с превишена скорост ... ще ви пусна. Човекът погледнал много сериозно полицая и отговорил: - Преди години жена ми избяга с полицай, помислих, че ме гоните за да ми я върнете... - Хубав ден, господине! 5 2 17
bay_kolio Публикувано: 4 октомври, 2019 Публикувано: 4 октомври, 2019 - Колко струва рентгеновата снимка? - Обикновена ли искате? - Не, по дяволите, с маймунка на рамото и зад мен да се вижда морски пейзаж с палми! 2 10
master_of_germs Публикувано: 5 октомври, 2019 Публикувано: 5 октомври, 2019 (Северно)македонска реклама за избори 😉 4 1 8
georgiev Публикувано: 6 октомври, 2019 Публикувано: 6 октомври, 2019 Върви си Принцът из гората, пуска по някоя стрела ей така, за кеф, по едно време стига до някакво езерце. А бее, чисто блато. В блатото - жаба. И жабата изведнъж проговорила с човешки глас: - О, Принце, аз съм омагьосана! Целуни ме и ще се превърна в красива принцеса! Позамислил се принцът, поогледал се – няма никой. К'во пък толкова? Целунал жабето. И жабето БАМ, се превърнало в красива принцеса! Естествено голичка, щото откъде 42 номер рокля в блатото? Грабнал я Принцът, че а отпред, а отзад, ха на Ге, ха на дудук, в общи линии, свършил работата по царски. Седнал да си почине, в това време принцесата се посъвзела и започнала да мрънколясва: - Ама как така, що веднага с*кс? Не, че се оплаквам, ама сватбата? На Принцът чак му изпаднала пурата от устата! Скочил нашият: - К'ва сватба ма?!? И като и изчаткал един наопаки, принцесата паднала и се превърнала обратно в жаба! Погледал принцът, почесал се и я прибрал в джоба си: - Еййй, бахти удобното нещо! __________________________________________ 3 1 9
T.E.Lawrence Публикувано: 7 октомври, 2019 Публикувано: 7 октомври, 2019 Има нова спиртна дисциплина в кръчмите: състезател по кашу-коняк. 4 3
master_of_germs Публикувано: 7 октомври, 2019 Публикувано: 7 октомври, 2019 Преди 1 час, T.E.Lawrence каза: Има нова спиртна дисциплина в кръчмите: състезател по кашу-коняк. Оо, тая дисциплина е много стара 🙂 Даже е част от масовия модерен петобой: Стрелба с вилица, гребане с лъжица, тласкане на кюфте, 100 метра вита баница и кашу-коняк 3 7
Goal & Boss Публикувано: 7 октомври, 2019 Публикувано: 7 октомври, 2019 преди 27 минути , master_of_germs каза: Оо, тая дисциплина е много стара 🙂 Даже е част от масовия модерен петобой: Стрелба с вилица, гребане с лъжица, тласкане на кюфте, 100 метра вита баница и кашу-коняк Как така забрави коронната дисциплина - 4х100 с препятствия от шопска салата! 3 2
master_of_germs Публикувано: 7 октомври, 2019 Публикувано: 7 октомври, 2019 преди 1 минута , Goal & Boss каза: Как така забрави коронната дисциплина - 4х100 с препятствия от шопска салата! 4х100 с шопска е коронна дисциплина, ама е щафета, не е част от петобоя; евентуално може да е загрявка преди него 🙂 Но иначе се радва на огромен интерес 😉 1
Ann Публикувано: 7 октомври, 2019 Публикувано: 7 октомври, 2019 На колко езика можете да преведете: '' Като претакаш зелето, оставяш чорбата да църцори или да шурти?'' ? 2 4 2
georgiev Публикувано: 7 октомври, 2019 Публикувано: 7 октомври, 2019 Цитат На колко езика можете да преведете: '' Като претакаш зелето, оставяш чорбата да църцори или да шурти?'' ? Гугъл с справи изненадващо добре, първите четири са разбираеми, за другите не съм сигурен: EN By tossing the cabbage, you leave the soup to circulate or to rustle? DE Indem man den Kohl wirft und die Suppe kitzeln oder rascheln lässt? FR En jetant le chou, laissant la soupe chatouiller ou bruisser? SR Бацајући купус, остављајући супу да шкљоцне или трули? TR Lahanayı fırlatarak, çorbayı gıdıklamak ya da hışırdamak? ES ¿Arrojando el repollo, dejando que la sopa haga cosquillas o susurro? IT Lanciando il cavolo, lasciando la zuppa a solleticare o fare fruscii? 1 1
neuromancer Публикувано: 7 октомври, 2019 Публикувано: 7 октомври, 2019 преди 34 минути , Ann каза: На колко езика можете да преведете: '' Като претакаш зелето, оставяш чорбата да църцори или да шурти?'' ? Хм. Това е лесно А "Баба дръмони боб"? Или "Дживгар кюца барабинци на дирек"? 3 5
Zaro Публикувано: 7 октомври, 2019 Публикувано: 7 октомври, 2019 преди 4 минути , georgiev каза: Гугъл с справи изненадващо добре, първите четири са разбираеми, за другите не съм сигурен: EN By tossing the cabbage, you leave the soup to circulate or to rustle? Освен "cabbage" и "soup", друго вярно няма. 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега