ДиянаВ Публикувано: 7 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2019 11 minutes ago, neuromancer said: Хм. Това е лесно А "Баба дръмони боб"? Или "Дживгар кюца барабинци на дирек"? А на унгарски как ли е?🤪 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 7 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2019 преди 4 минути , ДиянаВ каза: А на унгарски как ли е?🤪 Да ти кажа, на унгарски звучи точно по същия начин. 5 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 7 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2019 Седи си един в кръчмата още от обяд и пие. Към вечерта се опитва да стане, но краката не го слушат. - Келнер, кафе! Келнерът носи кафето, пияният го изпива и пак опитва да стане, но не може... - Келнер, още две кафета! Келнерът донася кафетата, пияният ги изпива и едвам-едвам става и с влачещи крака тръгва за вкъщи, прибира се и пада на леглото и заспива. Сутринта звъни телефона: - Какво? - Обажда се келнера от кръчмата, в която бяхте вчера. - За какво? - Ами не знам какво да правя с инвалидната ви количка... ______________________________________________________________ - Жена, подай оная жица - Ето... виждаш ли, без мен нищо не можеш да свършиш! - Мерси. Хм, значи това е нулата... _____________________________________________ 2 11 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 7 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2019 3 5 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 7 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2019 2 6 Връзка към коментар
vesi Публикувано: 8 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2019 След като се пенсионирах, жена ми започна да настоява да я придружавам в нейните пътешествия до супермаркета. За нещастие, като повечето мъже, аз намирам пазаруването за скучно и предпочитам в магазините да влизам и излизам веднага. Съответно, за мое нещастие, съпругата ми е като повечето жени, обича бавно да разглежда всичко и ми оставя безкрайно много време, което трябва да оползотворя по някакъв начин... 🤔Вчера, скъпата ми жена получи следното писмо от местния супермаркет.🙄"Уважаема госпожо,През изминалите шест месеца, Вашият съпруг предизвикваше доста голямо объркване в нашия магазин. Не можем да толерираме неговото поведение и сме принудени да забраним Вашите посещения при нас. Нашите оплаквания от Вашия съпруг са описани по-долу и документирани от камерите за видео наблюдение.15 юни: Той взе 24 кутии презервативи и пускаше по една в количките на различни хора без те да забележат.2 юли: В отдела за домашни потреби е настроил алармите на всички часовници да звънят през интервал от 5 минути.7 юли: Направил е пътека от доматен сос по пода, водеща до дамската тоалетна.15 август: Разпънал е една от палатките в къмпинг отдела, след което е събрал децата на пазаруващите и им е казал, че ще ги покани вътре ако си донесат възглавници и одеяла от отдела за спални принадлежности. Двадесет деца са изпълнили това.4 септември: Гледал е право в охранителната камера и я е използвал като огледало докато си бърка в носа.10 септември: Докато е разглеждал пушките в ловно-рибарския отдел е попитал продавача, къде може да намери антидепресанти.2 октомври: Скрил се е в един гардероб и когато клиенти са го отворили е викал „Вземете мен! Вземете мен!“5 октомври: Взел е кутия презервативи и е попитал касиерката, къде се намира пробната...И на края, но не на последно място:7 октомври: Влязъл е в пробната, затворил е вратата и след малко извикал силно: „По дяволите, тук няма тоалетна хартия!!!“Една от продавачките е припаднала... 😎😁 3 23 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 8 октомври, 2019 Автор Сподели Публикувано: 8 октомври, 2019 Dear best friend, If you ever feel bad, call me! I promise to sing for you. Then you can decide what's worse... 1 1 6 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 9 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2019 Три жени - омъжена (от 10 години), любовница и неомъжена (с гадже) решили да направят експеримент - да се облекат с кожено бельо, ботуши, бикини, сутиен и кожена маска и да видят реакциите на партньорите си. След една седмица се срещат да споделят резултатите. Неомъжената: Сложих си аз коженото бельо и изчаках гаджето да дойде - като ме видя падна на колене, каза, че аз съм неговата сбъдната мечта, помоли ме да се омъжа за него и после цяла нощ правихме бурен секс. Любовницата: Облякох аз коженото бельо, наметнах отгоре един шлифер и отидох при моя в офиса му - там влязох в кабинета, разтворих шлифера и му показах какво има отдолу. Без дума той отиде до вратата, заключи я, после извади кабела на телефона и правихме секс върху бюрото му в продължение на 5 часа. Омъжената: Сложих аз коженото бельо и застанах в коридора да изненадам мъжа си. Когато се върна от работа, затвори входната врата, погледна ме и каза "Здрасти, Батман, какво има за ядене?" 1 12 Връзка към коментар
mbuch Публикувано: 9 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2019 Кире, спечелил в Интернет почивка в нудистка комуна. Било му много интересно, и решил да види какво е това... - Добре сте дошъл! Събличайте се, и влизайте. Съблякъл се, и влязъл в нудистката комуна. Разхожда се из парка. Там всички като него – чисто голи. Изведнъж една готина чисто гола мадама минала покрай него. Той не се сдържал и естествено веднага вдигнал байрака. Мадамата го видяла, спряла се и попитала: - Извинете, Вие извикахте ли ме? - Ама как!? – смутил се Кире. - Не съм. - Ама Вие сигурно сте нов тук? Сигурно не знаете? Значи, има такъв регламент. Ако някой мъж получи ерекция в присъствието на дама, това се счита, че все едно я е повикал. - А-а-а, разбрах – смотолевил нашия. Мадамата го хванала за оная работа, и го замъкнала в нейната квартира, и два часа - як с*кс. Кире, доволен и щастлив излязъл от квартирата и отишъл в общата баня да си вземе едно душче за релакс. Докато се къпел без да иска пръднал. В този момент в банята влязъл един огромен и космат негър с огромен...ч*ен - Извинете, Вие май ме повикахте? – попитал негърът. - Ама как. Не съм! – притеснил се Кирчо. - Вие сигурно сте нов тук и не знаете правилата. Ако един мъж пръдне в присъствието на друг мъж се счита че го е повикал. Негърът хванал Кире, като гергьовско ягне и... а бе, не е за разправяне... След час, Кире допълзял до рецепцията. - Отказвам се от почивката. - Ама защо? Какъв е проблема? - попитала служителката. - Просто, това не е за мене. Ами, аз съм на 56 години. Получавам ерекция веднъж месечно, а пърдя по 20 пъти на ден... 2 5 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 9 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2019 На тази щуротия се хиля от няколко дни (гледайте със звук): 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 9 октомври, 2019 Автор Сподели Публикувано: 9 октомври, 2019 Малко от грузинската колекция У француза, немца и грузина спрашивают:- Что висит у вас ниже пояса?Немец говорит:- То, что доставляет мне удовольствие.Француз говорит:- То, что доставляет женщинам удовольствие. Грузин говорит: - Ниже пояса у меня висит кинжал, а то, что у них висит, - у меня всегда стоит! )) 2 11 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 9 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2019 4 7 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 9 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2019 4 11 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 10 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2019 Блондинка в автосервиз: -Повече няма да стъпя тук! -Защо ,госпожо? -Ми аз ви питам за колата ,а вие"Тампонът ви е за смяна..." 1 3 Връзка към коментар
Bellaero Публикувано: 10 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2019 4 1 14 Връзка към коментар
KrasiKK Публикувано: 11 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 11 октомври, 2019 Милиони деца по света искат да изчистят планетата. Милиони родители по света много биха се радвали, ако започнат от стаите си.😁 4 8 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 11 октомври, 2019 Автор Сподели Публикувано: 11 октомври, 2019 Хелоуин всъщност си е български празник! Пълно е с тикви и вещици на държавна служба и по общините, които питат: „Почерпка или пакости?" 2 14 Връзка към коментар
tolysgg Публикувано: 11 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 11 октомври, 2019 Въпрос на гледна точка 😁 3 3 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 12 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 12 октомври, 2019 2 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 12 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 12 октомври, 2019 преди 15 часа, tolysgg каза: Въпрос на гледна точка 😁 Ditto: преди 23 часа, Фичо каза: Почерпка или пакости?" Горе-долу същото: 1 4 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 13 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2019 Тази година Нобеловата награда за мир се присъжда на българския национален отбор по футбол, който през изминалата година не записа нито една победа. 1 8 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 13 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2019 Норвежците, които не ядат деца се наричат норвегани 🙂 1 6 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 14 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2019 От групата "Пътешествия по света" във Фейсбук- това е един от коментарите, на който със сълзи се смях: "И друга случка, но не с мен: Моята адвокатка била с колеги на някакъв семинар в Утрехт. Тръгнали да търсят къде да вечерят и един от групата (от 4 души) казал, че е бил вече там и знае едно много добро семейно ресторантче и ще ги води. Води ги, ама го позабравил къде е и доста се замотали, даже се стъмнило. По едно време им казал "Ето, това е, на втория етаж!". Влезли, качили се, в помещението само двама души, мъж и жена, си пиели нещо на бар-плота и ги изгледали много странно. Имало само една голяма маса, на която нашите се настанили. Само че те гладни, а времето минава и никой не се появява да им донесе поне меню. И попитали тези на бара: - Имате ли идея защо никой не идва да ни вземе поръчката? - Ами защото вие сте ни влезли в къщата... И те тръгнали посрамени да се изнасят, но хората даже ги почерпили коняк." *** Линк към публикацията и коментарите: https://bit.ly/2pkkOIK 2 24 Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 14 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2019 И на мен ми се е случвало нещо подобно, ама не чак толкова хард. Ще пътуваме с едни приятели за Велинград и чакам на една улица да минат да ме вземат. Спира на метър-два от мен една кола и аз без да гледам каква е и що е, отивам до нея, отварям багажника, слагам си раницата вътре и се настанявам на задната седалка с едно троснато: "Айде, тръгвайте вече!" Колата естествено не потегля, оглеждам се аз и едни непознати хора ме гледат учудено - "Да ви закараме ли до някъде?" "Ами добре би било, ама така като гледам не сте за Велинград." 1 18 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега