Zaro Публикувано: 14 октомври, 2021 Публикувано: 14 октомври, 2021 преди 1 час, chandni каза: А на телефон пък се изписва със задържане на клавиш "И", появяват се втора функция 8 и "ѝ". А на моя телефон при задържане се появява знак за деление.
гост Публикувано: 14 октомври, 2021 Публикувано: 14 октомври, 2021 Съобщение: "Поради повишената цена на тока предизборните кебапчета ще се раздават замразени, а бирата - топла." -------- Само на мен ли ми се струва, че по време на предизборните реклами, когато всеки разказва, как ще премахне корупцията и ще стават по-добре нещата, липсва смеха зад кадър? -------- Видиш ли хора с костюми да засаждат дръвчета, на избори е... -------- Две баби си говорят: - Днес в парламента ще приемат закона за гей браковете. - То, тез депутати само за себе си мислят... ------ Ако в България започне истинска борба с корупцията, то населението на Дубай ще се увеличи с 20 000 души, само за три дни. ------ Житейска история: Интелигентност по време на криза. Бойко Борисов е на посещение в Англия и е поканен от кралицата на чай. По време на срещата Борисов пита кралицата, каква е тайната на успешния политик. Кралицата му отговаря: - Много просто, трябва да е обграден от интелигентни хора! Бойко пита: - А как се разбира дали някой е интелигентен или не? - Ами, трябва да се зададе адекватен въпрос, ето сега ще Ви покажа. Кралицата взема телефона, натиска копчето, за да може и Бойко да слуша разговора, и звъни на Борис Джонсън. - Г-н Джонсън, ще Ви задам един въпрос. Майка Ви има син, баща Ви също има син, обаче този син не е Ваш брат. Кажете ми, кой е този син? - Очевидно е, че това съм аз, Ваше Величество! – отговорил Джонсън. - Правилно, благодаря Ви! – казва кралицата. Затваря телефона и се обръща към Бойко: - Разбрахте ли сега, г-н Борисов? - Да, Ваше Величество, разбрах! Прибира се Бойко в България, вика Мутафчийски и го пита: - А бе, Мутафчийски, баща ти има син, майка ти има син, обаче този син не е твой брат, кой е той в такъв случай? Мутафчийски се затруднява да отговори и казва, че ще си помисли добре и ще се върне с отговора. Излиза и започва да разпитва всички в щаба. Никой не съумява да отговори, затова след няколко часа мъки Мутафчийски се обажда на Мангъров и го пита: - Г-н Мангъров, може ли да Ви задам един въпрос? - Разбира се, г-н Мутафчийски! - Майка Ви има син, баща Ви има син, но този син не е Ваш брат, кой е тогава? - Естествено, това съм аз! – отговаря Мангъров. Щастлив Мутафчийски търчи при Бойко и казва: - Знам отговора на въпроса ти, това е Мангъров! - Не, идиот такъв, това е Борис Джонсън! 1 15
Mistress of Germs Публикувано: 14 октомври, 2021 Публикувано: 14 октомври, 2021 Ревю на @Mistress of Germs за нейно четиво в 5 часа сутрин! Монографията "Сладководните охлюви в България" се чете бавно, но славно. Не ви съветвам да четете в сладководни басейни, ще съсипете книгата. Повествованието започва с историята на охлювното откривателство. Изглежда, че в началото на 20-то век цял батальон учени с немско звучащи имена като Вестерлунд, Волберет и Вагнер (?!) са пълзели (хех) из вировете и реките ни в търсене на черупчести гастроподи . Един от немскозвучащите учени открива в софийската Борисова градина и нарича пъпа на столицата ни местообитание на гадинката, само за да бъде опроверган като грешка от наш, български учен (Александров), който явно не е намерил охлюва в градината сред всичките кучета, лелки и деца. Следва подробно, точно и илюстрирано описание на анатомията на сладководните сладури, като се започва с . Жизненоважна информация, че всички сладководни охлюви в България носят къща на гърба си. Черупките на охлювите са завити надясно, и само на едно семейство - наляво, защото всяко общество си има хипстъри. Пикантната част в монографията обаче надхвърля и най-извратените дебри на сексуалността. Охлювите се съвокупляват във всякакви конфигурации, по двойки, тройки и, цитирам точно "във верига - няколко мекотели застават във верига, като понякога нейните краища са съединени и така копулиращите мекотели образуват кръг, крайните индивиди копулират едностранно, останалите - хермафродитно..." Имайте предвид, че някой нещастен учен е седял да гледа цялата тая вакханлия и с изкривен врат си е водил записки за протичане на оргията. Когато някога се оплачете от работата си, помислете за късмета си. Следва криминална хроника с всички хищници и паразити, тероризиращи . Метили, тении (да, някои поразяват и нас), и глисти и... Давай нататък, моля. Много ми хареса екологията и зоогеографията, която загъделичка националното ми самочувствие. Оказва се, че е България имаме няколко ендемитни вида, като Bengrandiella bulgarica. Bulgarica, хора. Булгар! Той наше момче (или момиче, или и двете... Ох, охльо...) Майтапът настрана. Научих наистина интересни неща, монографията е написана много професионално и за фен на биологията като мен ми хареса много като структура и информация. Не очаквам много хора да я прочетат, но съм искрена, като казвам, че феновете на и имат какво да научат. Ако ревюто ви е харесало, моля, оценете с пет черупки: . Благодаря! 1 8
Otnesen Публикувано: 14 октомври, 2021 Публикувано: 14 октомври, 2021 И му викам: -Барман... Дай уиски с кола! -Свърши. Става ли с пепси? -Ами става. .... И тогава за пръв път пих кола с пепси..... 2 12
гост Публикувано: 14 октомври, 2021 Публикувано: 14 октомври, 2021 Мъже, запомнете! Не е учтиво да питате дама за възрастта ѝ! Достатъчно е да я попитате, учила ли е руски. ---------------- Мъже, помнете: ако една жена ви слуша, без да ви прекъсва, не бива да я будите. ---------------- Жената е удивително същество. Само тя може да яде шопска салата без да пие ракия. ---------------- Адам се кара на Ева: – Стига си плюскала, ма! Я виж на какво си заприличала! – Ами, намери си друга... --------------- Ужасни новини от вчера! 10 минути проливен дъжд в страната и половин България остана без вежди... 4 20
ven62 Публикувано: 15 октомври, 2021 Публикувано: 15 октомври, 2021 преди 9 часа, Mistress of Germs каза: Ревю на @Mistress of Germs за нейно четиво в 5 часа сутрин! Монографията "Сладководните охлюви в България" се чете бавно, но славно. Не ви съветвам да четете в сладководни басейни, ще съсипете книгата. Повествованието започва с историята на охлювното откривателство. Изглежда, че в началото на 20-то век цял батальон учени с немско звучащи имена като Вестерлунд, Волберет и Вагнер (?!) са пълзели (хех) из вировете и реките ни в търсене на черупчести гастроподи . Един от немскозвучащите учени открива в софийската Борисова градина и нарича пъпа на столицата ни местообитание на гадинката, само за да бъде опроверган като грешка от наш, български учен (Александров), който явно не е намерил охлюва в градината сред всичките кучета, лелки и деца. Следва подробно, точно и илюстрирано описание на анатомията на сладководните сладури, като се започва с . Жизненоважна информация, че всички сладководни охлюви в България носят къща на гърба си. Черупките на охлювите са завити надясно, и само на едно семейство - наляво, защото всяко общество си има хипстъри. Пикантната част в монографията обаче надхвърля и най-извратените дебри на сексуалността. Охлювите се съвокупляват във всякакви конфигурации, по двойки, тройки и, цитирам точно "във верига - няколко мекотели застават във верига, като понякога нейните краища са съединени и така копулиращите мекотели образуват кръг, крайните индивиди копулират едностранно, останалите - хермафродитно..." Имайте предвид, че някой нещастен учен е седял да гледа цялата тая вакханлия и с изкривен врат си е водил записки за протичане на оргията. Когато някога се оплачете от работата си, помислете за късмета си. Следва криминална хроника с всички хищници и паразити, тероризиращи . Метили, тении (да, някои поразяват и нас), и глисти и... Давай нататък, моля. Много ми хареса екологията и зоогеографията, която загъделичка националното ми самочувствие. Оказва се, че е България имаме няколко ендемитни вида, като Bengrandiella bulgarica. Bulgarica, хора. Булгар! Той наше момче (или момиче, или и двете... Ох, охльо...) Майтапът настрана. Научих наистина интересни неща, монографията е написана много професионално и за фен на биологията като мен ми хареса много като структура и информация. Не очаквам много хора да я прочетат, но съм искрена, като казвам, че феновете на и имат какво да научат. Ако ревюто ви е харесало, моля, оценете с пет черупки: . Благодаря! Супер. Тъкмо нямам какво да правя в събота. С интерес ще прочета монографията. Опа, ... взимам си отпуск следващата седмица - 200 страници - няма да се справя през уикенда. Искам да се насладя на текста и да чета задълбочено. А защо няма линк. Хората, които се инресуват от тези неща не са добри в търсенето с google. Аз съм изключение. Ето линк към монографията: Microsoft Word - Text_D_Georgiev-A5.doc (researchgate.net) ... И моля, пишещите в готварската тема ... хич не си го и помисляйте... 1 7
Otnesen Публикувано: 15 октомври, 2021 Публикувано: 15 октомври, 2021 Петров си помисли, че новата му приятелка може да се окаже жената, за която е мечтал. .....Но след като порови в нейните вещи и намери униформа на медицинска сестра, на камериерка и на жена-полицай реши, че ако тя не може да се задържи на една работа, не е за него! 2 14
traveler Публикувано: 15 октомври, 2021 Публикувано: 15 октомври, 2021 преди 1 час, ven62 каза: Супер. Тъкмо нямам какво да правя в събота. С интерес ще прочета монографията. Опа, ... взимам си отпуск следващата седмица - 200 страници - няма да се справя през уикенда. Искам да се насладя на текста и да чета задълбочено. А защо няма линк. Хората, които се инресуват от тези неща не са добри в търсенето с google. Аз съм изключение. Ето линк към монографията: Microsoft Word - Text_D_Georgiev-A5.doc (researchgate.net) ... И моля, пишещите в готварската тема ... хич не си го и помисляйте... Благодаря за линка. Изтеглих си го. Днес е петък - ден на майстора,следобяд ще си го чета. 1 2
Фил Публикувано: 15 октомври, 2021 Автор Публикувано: 15 октомври, 2021 - Муцка, ти ревнива ли си? - Не! - А мъжът ти като излезе сам, по колко пъти му звъниш? - В какъв смисъл да излезе сам??? 1 14
T.E.Lawrence Публикувано: 15 октомври, 2021 Публикувано: 15 октомври, 2021 Стефан нямаше пари, затова в гащите на стриптизьорката просто викна: „Благодаря!“ 1 9
Otnesen Публикувано: 15 октомври, 2021 Публикувано: 15 октомври, 2021 На първа среща: - И още от начало да ти кажа. Спала съм с трима преди тебе! - ......Но аз закъснях само с 20 минути! 16
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега