chandni Публикувано: 29 май, 2022 Публикувано: 29 май, 2022 Сутринта мъжът ми докато разхождаше кучето, се натъкнал на тази примамлива оферта... Ако някой се интересува от безплатни био храни, да заповяда... само трябва да говори на английски, за да претендира за ценовата листа за чужденци. 2 13
Zaro Публикувано: 29 май, 2022 Публикувано: 29 май, 2022 преди 12 часа, chandni каза: Сутринта мъжът ми докато разхождаше кучето, се натъкнал на тази примамлива оферта... Ако някой се интересува от безплатни био храни, да заповяда... само трябва да говори на английски, за да претендира за ценовата листа за чужденци. То да беше само това. Ми името на фирмата, адресът, изписването на МОЛ-а. На тоя бих му се обадил да му помогна. 4
Argentique Публикувано: 29 май, 2022 Публикувано: 29 май, 2022 Седи си крокодилът, зеленее от злоба и си вика: Сега ще се пусна по реката и като стигна до падналото дърво, на което маймуната си седи и си чисти зъбите, ще кажа: Здравей, маймуно! Женена ли си? Ако отговори "Да!", ще я питам: Че кой те взе, такава маймуна?! Хи-хи, гаднооо! Ако каже "Не!", ще натъртя: Че кой ще те вземе, такава маймуна?! Хи-хи, пак гадноооо! Поел надолу по реката, стига до дървото и ухилен вика: Здравей, маймуно! Женена ли си? Тя изплюва клечката, поглежда го презрително и процежда: Как да се оженя, като наоколо само крокодили?!? 3 1 16
Otnesen Публикувано: 29 май, 2022 Публикувано: 29 май, 2022 - Докторе, съпругът ми вече не ме удовлетворява като мъж! - Как по-точно? - Изобщо не реагира на опитите ми да почна скандал. 4 12
master_of_germs Публикувано: 29 май, 2022 Публикувано: 29 май, 2022 преди 3 часа, Argentique каза: Седи си крокодилът, зеленее от злоба и си вика: Сега ще се пусна по реката и като стигна до падналото дърво, на което маймуната си седи и си чисти зъбите, ще кажа: Здравей, маймуно! Женена ли си? Ако отговори "Да!", ще я питам: Че кой те взе, такава маймуна?! Хи-хи, гаднооо! Ако каже "Не!", ще натъртя: Че кой ще те вземе, такава маймуна?! Хи-хи, пак гадноооо! Поел надолу по реката, стига до дървото и ухилен вика: Здравей, маймуно! Женена ли си? Тя изплюва клечката, поглежда го презрително и процежда: Как да се оженя, като наоколо само крокодили?!? Седи си крокодилът, зеленее от злоба и си вика: "Ей я там на брега Баба Меца, метнала си е въдицата. Ще отида да я избъзикам. Ще я питам:"Бабо Мецо, кълве ли?" И ако ми каже "Да", ще я затапя: "Че как няма да кълне, кат' си толкоз тлъста и мазна". Пък ако ми отговори, че не кълве, ще се изгавря: "Че как да кълве, като си толкоз дърта и грозна". Потопил се под вода, изплувал и си подал муцуната... - Бацо Мецо, кълве ли рибата? - Я се разкарай бе, зелен грозник такъв. Всичката риба се уплаши, като те видя! 😉 ................ В Африка Цар Лъв събрал животните и им съобщил: - Кандидатствахме по една предприсъединителна програма за ЕС и ни отпуснаха няколко милиона. С тях построихме ултрамодерна дискотека... Жабата се провикнала: -Модерна, да бе! Отсега си лъха на запустял соц, а още не сте я открили даже! Лъвът присвил строго очи, аха да скочи, ама тя тая жаба и за половин хапка не стига... Невъзмутимо продължил: -Поръчали сме най-мощните тонколони... И жабата пак: - Кого лъжете бе, всичкото озвучаване ви е втора ръка, а парите сте ги "усвоили". Да бяхте дошли да гледате AC/DC на националния, за разберете какво е звук... Лъвът вече почнал гърлено да ръмжи от яд, но пак се удържал: -За откриването сме поканили най-добрия световен диджей... Жабата пак си отворила голямата уста: - Кого баламосвате бе?! Най-много да докарате оня, дето на мачовете на националния по волейбол крещи "Айди, лъ'у'и!"... все едно само лъвове в отбора. А разпределителя ни е маймуна, нападателите - леопарди пантери, пък централните блокировачи са ни жирафи... Баси расиста! Тука вече на лъва му прекипяло и отсякъл: -Официалното откриване на дискотеката е в петък вечер. Поканени са всички животни освен тия дето са зелени и с големи усти!@! Жабата самодоволно се почесала и намигнала на останалите... -Ква-ква, хи-хи-хи, как го прецакахме пак крокодила! 😄 🐊 13
funny Публикувано: 31 май, 2022 Публикувано: 31 май, 2022 Женска психология : - Мъж, който е зле облечен - не изкарва пари. - Ако е добре облечен - женкар е! - Ако пие - алкохолик е. Ако не пие - болен е! - Подарява подаръци - иска да ви вкара в леглото си, ако не подарява - скъперник! - Има кола - ще кръшка. Няма кола - за какво ми е без кола? - Много е мълчалив - нещо крие! Много говори - плямпало. - Много е весел - тоя обича да весели жените, ако е все намръщен - тоя има с*ксуални проблеми. - Ласкав е - чувства се виновен за нещо! Не е ласкав - грубиян! - Красив е - няма да го отървеш от поклоннички, ако е грозен - не ти харесва! - Не се бръсне - мързелив, небрежен. Ако винаги е гладко избръснат - тоя е гей! 5 8
Otnesen Публикувано: 31 май, 2022 Публикувано: 31 май, 2022 Клиент към сервитьор: -Може ли да върнете телешкото в кухнята ,да го допекат малко ? -Защо ,нали го искахте алангле ? -Да, ама то ме ближе....... 1 8 1
stanislavpp Публикувано: 1 юни, 2022 Публикувано: 1 юни, 2022 Седмична промоция от 30 май до 5 юни: 2 3
funny Публикувано: 1 юни, 2022 Публикувано: 1 юни, 2022 И това ако не е оферта ... 50 килограма Красавица - 100 лв 12
boogy83 Публикувано: 2 юни, 2022 Публикувано: 2 юни, 2022 Равноправието между половете допринася за възможността да кажеш на една жена: - Правиш пед....ка работа! 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега