crazyhorse Публикувано: 15 юни, 2023 Публикувано: 15 юни, 2023 Последният работен ден на Петьо пощальона след 35 години вярна служба на Българските пощи. Отишъл Петьо до централата взел си раницата с писмата, преметнал я през рамо и тръгнал по адресите, които си обикалял още от първата година в пощите. Като стигнал първия адрес на вратата го посрещнало цялото семейство, на което той носел пощата вече дълги години, поздравили го за пенсионирането и му подарили дребно подаръче за спомен. Радостен, че са го запомнили с добро, Петьо продължил към втората къща, където собственикът също много доволен и благодарен на Петьо през годините му подарил кутия кубински пури - да си ги пуши с пенсията. Още по-развеселен Петьо стигнал третата къща и звъннал на звънеца. Вратата се отворила, а на прага една ослепителна блондинка облечена провокативно - дълбоко деколте, супер къса пола - истинска секс бомба. Още преди да каже нещо наш Петьо, мацката го грабнала за ръката завела го на горния етаж в спалнята, където няколко часа двамата правили див секс, какъвто Петьо не бил и сънувал. След като се облекли горещата русокоса дама го завела в трапезарията на първия етаж направила му закуска - яйца, бекон - всичко. Накрая му направила и кафе и му го поднесла в порцеланова чаша и чинийка. Петьо отпил от кафето и видял, че в чинийката под чашата има банкнота от пет лева и в крайна сметка решил да пита: - Абе, всичко прекрасно нали, ама какви са тея пет лева? Мацката отговорила с усмивка: - Ами тая сутрин казах на мъжа ми, че ти е последния ден на работа и нали, че трябва да направим нещо специално за теб и той ми каза "Е*и го тоя - дай му пет лева!", а закуската беше моя идея. 3 21
bay_kolio Публикувано: 16 юни, 2023 Публикувано: 16 юни, 2023 Приказка на ужасите Вълкът изяде бабата, обече си ношницата и се мушна под юргана. В този момент се прибра дядото на три мастики и две виагри. Край !!! 1 7
stanislavpp Публикувано: 17 юни, 2023 Публикувано: 17 юни, 2023 Фейсбук някъде в България: "Днес кучето ми беше ухапано от змия,кажете ми какво да направя?" Коментарите: 1.Идиот, защо пускаш кучето сред змиите? 2.Не е идиот. Идиотите пускат змиите си при кучетата. 3.Вие и двамата сте идиоти. 4.Млъкнете бре, кретени! Човекът иска помощ. 5.Каква е змията? 6. Предполагам, че не е анаконда. Те направо лапат кучетата. 7. Жена ти да ми лапа оная работа! Тук не е Амазония, та да има анаконди. 8. Сигурно е смок. 9. Къв смок бе, малоумник. Смоците пият мляко от козите. Не хапят кучета. 10. Да не е пепелянка? 11. Ако сте близо до река, сигурно змията е водна. 12. Абе стига с тия змии? За кучето иде реч. 13. Какво куче? 14. Ухапано. 15. Ужас. От какво е ухапано? 16. Защо си не учите кучетата да не хапят? 17. Идиот. Кучето не хапе. Ухапала го е змия. 18. Какво е кучето? 19. Къде го е ухапала? 20. Кой кого е ухапал. 21. Мъжът ти ухапа съседката. 22. Какви хора сте!!! Взимате кучета, а после ги оставяте на змиите. 23. Веднага ветеринар! 24. Човекът може да няма пари. 25. Ми кат нема пари що гледа кучета? 26. Спокойно! Кучетата имат девет живота. 27. Ама, малоумната, ти знаеш ли това кой живот му е. 28. Какво каза ветеринаря? 29. Бре ти не разбра ли, че човекът нема пари! 30. Ми що тогава зима куче? 31. Защото е добър човек. 32. Като е добър, що дава кучета на змиите? 33. Жена ти дано на съседа даде! Не разбра ли, че дава змии на кучето. 34. Кучета не бива да се хранят със змии. Разболяват се от дребна шарка. 35. Като малък преболедувах шарка. 36. Аз като голяма. 37. А аз съм с КОВИД19. 38. Няма такава болест. 39. Защо не се ваксинирате? 40. Никакви ваксини. Гейтс иска да ни чипира. 41. Иска да чипира на майка ти тутката. 42. Герп ще спечели изборите. 43. Никога. Радеф ще вкара Бойко у затвора. 44. Абе, да не би некой руски шпионин да е пуснал змиите. 45. Сорос ги пуска. Как не разбрахте. 46. Абе, малоумници, човекът иска съвет. 47. Какъв съвет? 48. Май го е ухапала змия. 49. Ужас. Защо не е гледал къде ходи? 50. Ужас. Дали е ходил по курви и е хванал трипер. 51. Абе, вие кретени ли сте. Кучето на човека е ухапано от змия. Иска съвет. 52. Ужас. 53. Дано оцелее. 54. Налей на кучето 50 грама ракия. На кучето , не на теб. 55. Колко градуса ти е ракията? И по колко я продаваш? 56. Ракията е акцизна стока и трябва да се плаща акциз. 57. Ракия с пушена сланина е върхът. 58. Кой връх ще качвате. Мусала ли? 59. Невестата ти на мен да се качи! Не виждаш ли, че човекът има проблем с данъчни и акцизни. 60. Ако си бяхте плащали данъците, немаше да има змии. 61. От ракия тръгнахме, до змии стигнахме. 62. От куче тръгнахме. 63. Какво куче? 64. Ухапано от змия. 65. Ужас! Веднага го заведете на ветеринар! Дано змията не е била бясна…" 3 21
Coo Публикувано: 17 юни, 2023 Публикувано: 17 юни, 2023 😇 ако считате, че шегичката е политическа, трийте ..... 3 1 3
epetkov Публикувано: 18 юни, 2023 Публикувано: 18 юни, 2023 преди 14 часа, Anna Kalinovska каза: Майтапът си е майтап, но най-важното е, че си добре и се завърна в магеланци.ком след многомесечно отсъствие. Много магаланци се бяха притеснили за теб. 7 1
Anna Kalinovska Публикувано: 18 юни, 2023 Публикувано: 18 юни, 2023 Преди 1 час, epetkov каза: Майтапът си е майтап, но най-важното е, че си добре и се завърна в магеланци.ком след многомесечно отсъствие. Много магаланци се бяха притеснили за теб. Благодаря! По това си личат/личим магеланците! Нооо да си припомним и приказката за черния гологан 🤓 - А пък аз съм едно такова черно гологанче от Шопско, което - да чукнем на дърво - общо взето, не се губи.. Не по-малко важно е, че скоропостижно гледа към следващо пътешествие още след 6 дни, че суша се не трае.. ✈️ Здраве в семействата на Всички, попътни ветрове и винаги щастливи завръщания! 🌏 🥰 🙏 10 3
Lyubina Публикувано: 18 юни, 2023 Публикувано: 18 юни, 2023 Хей, Ани @Anna Kalinovska, радвам се да те "видя" отново. 3 1
Anna Kalinovska Публикувано: 18 юни, 2023 Публикувано: 18 юни, 2023 преди 32 минути , Lyubina каза: Хей, Ани @Anna Kalinovska, радвам се да те "видя" отново. И аз съм щастлива да съм отново сред вас, Любина Даже ще ти споделя под секрет, че най-напред се мернах инкогнито в Клуба на пътешественика на финала на куиза за България след едно събитие в Дома на киното преди 10-ина дни 🤓 Днес вече съм по-осезателно тук. 4
crazyhorse Публикувано: 18 юни, 2023 Публикувано: 18 юни, 2023 Из истински оплаквания на туристи до агенцията “Томас Кук”, публикувани в сайта за туризъм 1. “В отпуската ми в Гоа, Индия, беше отвратително да открия, че почти всички ресторанти сервират с къри. Аз не обичам храна с подправки.” 2. “Те не позволяваха жените да се пекат на плажа без горнище на банския. Това беше много разочароващо за съпруга ми, който просто искаше да се отпусне.” 3. “Ние прекарахме отпуската си в Испания и имахме проблеми с шофьорите на такси, тъй като те всичките бяха испанци.” 4. “Плажът беше с твърде много пясък. Трябваше да чистим всичко, като се връщахме в стаята си.” 5. “Открихме, че пясъкът не е като пясъка във Вашата брошура. Вашата брошура показва пясъка по-бял, а той беше по-жълт.” 6. “Тези почивки на малките магазинчета в Пуерто Валартато следобед - често имах нужда да си купя нещо по време на “сиеста” и не можех. Тази “сиеста” трябва да бъде забранена.” 7. “Никой не ни беше казал, че ще има риба във водата. Децата се уплашиха.” 8. “Въпреки че в брошурата се казва, че ще има напълно обзаведена кухня, нямаше резачка за яйца в чекмеджетата.” 9. “Мисля, че това трябва да бъде обяснено в брошурата, че местната бакалия не продава подходящи бисквити, като яйчени кремове или джинджифилови ядки.” 10. “Пътищата бяха неравни и с дупки, така че в автобуса до курорта не можахме да прочетем пътеводителя. Поради това не бяхме наясно с много неща, които биха направили ваканцията ни по-весела.” 11. “Лети се 9 часа към къщи от Ямайка до Англия. А американците летят само три часа до вкъщи. Това изглежда нечестно.” 12. “Аз сравних размерите на нашия двустаен апартамент с една спалня с този с трите спални на наши приятели и нашия беше значително по-малък” 13. “Когато бяхме в Испания, имаше твърде много испанци там. На рецепцията говореха испански, храната беше испанска. Никой не ни каза, че там ще има толкова много чужденци.” 14. “Трябваше да излезем да се возим отгоре на корабчето и нямаше климатик”. 15. “Ваше задължение като туроператор е да ни уведомите за шумни или невъзпитани гости в хотела преди пътуването.” 16. “Бях ухапан от комар. В брошурата не пишеше, че има комари.” 18. “Годеникът ми и аз поискахме единични легла в стаята. Но вместо това бяхме настанени в стая с голямо легло. Сега ние искаме да ни платите обезщетение за това, че аз съм бременна. Това нямаше да се случи, ако ни бяхте настанили в стая, каквато поискахме.” Копирано от нета! 8 15
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега