zon Публикувано: 3 юни Публикувано: 3 юни На 31.05.2026 г. в 12:52, ivailo_radev каза: За да не оспамя съвсем темата за Луфтханза: А ще посмееш ли да тагнеш Пантелей Пътник? 😂 само питам 😇 2
traveler Публикувано: 4 юни Публикувано: 4 юни преди 3 часа, Duke каза: Това е добро... Като личност ме разви желязо въглеродната диаграма. Тази книга е само една, която ме доразви. 1 6
stanislavpp Публикувано: 4 юни Публикувано: 4 юни В Одеса. -Здравейте Соломон Маркович, как сте как се развива вашата съдийска кариера? Защо сте пребледнял като тебешир? -Ох Давид Моисеевич, голям проблем имам. Професионално-морален. Съдят се при мен двама евреи. Единият ми даде 10 000 долара, а другият 15 000. Направо не знам какво да правя. -Ой-вей Соломон Маркович, решението е елементарно. Вземете от първият още 5 000 и съдете по съвест. 1 9
Бръмбар Публикувано: 4 юни Публикувано: 4 юни преди 42 минути , traveler каза: Като личност ме разви желязо въглеродната диаграма. Тази книга е само една, която ме доразви. Тази диаграма даже аз я помня след толкова години, и се изучаваше при нас по т.н ММТ (Металознание и Машинни Технологиии), макар че съм завършила изчислителна техника и мислех, че никога няма да имам допир с нея 😀😀 5 1 1
Джимбо Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни преди 17 часа, traveler каза: Като личност ме разви желязо въглеродната диаграма. Тази книга е само една, която ме доразви. Явно си се разминал със Съпромат-а 😊
traveler Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни преди 41 минути , Джимбо каза: Явно си се разминал със Съпромат-а 😊 Де да бях, след толкова години още го сънувам. 2
Doctor Who Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни преди 22 часа, Duke каза: Това е добро... Да, наистина - много добър материал! От такива материали са се произвеждали части на мерцедес "конска глава" , волво /които не трябваше да се купуват, защото надживяваха собственика си/ и други правени по правилата на механиката в 50-те и 60-те , при които освен че двигателят е стигал милион километра, окачване и шаси по пътищата в Африка са издържали по 50 години. Канех се да напиша нещо по темата, но има и други запознати с материята, които замълчаха подробности, така че заглавието си е напълно правилно. 2
stanislavpp Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни Снажен играч, който се справя отлично в играта на тесни пространства.. най-често бележи с глава.. 1 1 4
Иван Попов Публикувано: 6 юни Публикувано: 6 юни - Човече, имаш нужда от повече сън. Трябва да си лягаш рано с кокошките! - А с колко кокошки, докторе? 1 7
stanislavpp Публикувано: 6 юни Публикувано: 6 юни Две богомолки правят с*кс. След като свършили едната казала: - Сега к'во, ще ме изядеш ли? Другата отговаря: - Това го правят само женските, бе, пич! ___________________________ 6
РадоК Публикувано: 7 юни Публикувано: 7 юни На 4.06.2026 г. в 20:52, traveler каза: Като личност ме разви желязо въглеродната диаграма. Тази книга е само една, която ме доразви. При Киро секирата?
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега