Прескочи до съдържание

Смешни и куриозни снимки

mradulova

Препоръчани мнения

След като видях тази къщичка за птици,у мен не останаха никакви съмнения относно език номер едно не само сред хората но и сред птиците.Явно милиардите пернати обитаващи планетата преживяват изключително еволюционно развитие и вече говорят-чуруликат(четат) английски :lol: :lol: :lol: .

post-259-0-41868700-1384545456_thumb.jpg

• Харесвам 2
Връзка към коментар

След като видях тази къщичка за птици,у мен не останаха никакви съмнения относно език номер едно не само сред хората но и сред птиците.Явно милиардите пернати обитаващи планетата преживяват изключително еволюционно развитие и вече говорят-чуруликат(четат) английски :lol: :lol: :lol: .

attachicon.gifDSC_0742.JPG

Хе-хе, навремето на едно шивашко ателие по "Пиротска" имаше надпис "LOVIM BRIMKI" :biggrin: , вероятно за улеснение на множеството чужди туристки, преминаващи оттам. :lol:

(Я някоя млада дама ако не знае какво е да се "ловят бримки" - нека пита ;)  )

Връзка към коментар

На долната автогара (до кея) в Балчик, в края на 80-те до будката за билетчета имаше баничарница с надпис на амбалажна хартия на витрината с надпис:
"VINAGI TOPLI BANIČKI" точно с такова "чешко Ч" :)

Да уточня само, че тогава туристи от Чехословакия, Полша и Унгария бяха най-многобройните чужденци по нашето Черноморие.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Това ме подсети за ей тая снимка, която направих оня ден в Пазарджик. Но кой знае, може името на козметика да е Лазар...

attachicon.giflazar.jpg

Поне не пише стрий!
Връзка към коментар

За модерното време...

http://highviewart.com/articles/view/957?fb_action_ids=10202657035375637&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%2210202657035375637%22%3A622211891173602}&action_type_map={%2210202657035375637%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]

Редактирано от Polina
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

За модерното време...

http://highviewart.com/articles/view/957?fb_action_ids=10202657035375637&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%2210202657035375637%22%3A622211891173602}&action_type_map={%2210202657035375637%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]

Болезнено вярно...

Връзка към коментар

Това ме подсети за ей тая снимка, която направих оня ден в Пазарджик. Но кой знае, може името на козметика да е Лазар...

attachicon.giflazar.jpg

Ама то цялостното оформление на балкона е култово!

На долната автогара (до кея) в Балчик, в края на 80-те до будката за билетчета имаше баничарница с надпис на амбалажна хартия на витрината с надпис:

"VINAGI TOPLI BANIČKI" точно с такова "чешко Ч" :)

Да уточня само, че тогава туристи от Чехословакия, Полша и Унгария бяха най-многобройните чужденци по нашето Черноморие.

А дали някъде няма "VINAGI STUDENI KANIČKI"? Според мен ще има клиентела :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Внимавайте с грешките :)

http://dontpkethebear.com/25-funny-auto-correct-fails/

Така при едно телевизионно интервю г-жа Рашида Дати, бивш министър на правосъдието на Франция и депутат в европарламента, вместо "inflation"/инфлация/  каза "fellation"/фелацио/ :biggrin:

К'во да ги правиш - французойки, все такива неща им в ума :lol:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.