Пожето Публикувано: 7 май, 2013 Сподели Публикувано: 7 май, 2013 Не че е смешна или куриозна, просто я мернах сега из Бургас, хареса ми и реших да споделя 10 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 7 май, 2013 Сподели Публикувано: 7 май, 2013 TАiland, BarSelona, БейруД, Ния и риба скумрия, Доди, както и North Korea ме очароваха най-много като дестинации 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 7 май, 2013 Сподели Публикувано: 7 май, 2013 TАiland, BarSelona, БейруД, Ния и риба скумрия, Доди, както и North Korea ме очароваха най-много като дестинации А ключовият въпрос "кой плаща" :D Връзка към коментар
akair Публикувано: 8 май, 2013 Сподели Публикувано: 8 май, 2013 (редактирано) https://maps.google.com/maps?q=Beeklaan+240A++2562AS+Den+Haag&hl=bg&ie=UTF8&ll=52.074138,4.281578&spn=0.008454,0.022724&sll=52.076024,4.309902&sspn=0.033815,0.090895&hnear=Beeklaan+240A,+2562+AS+Segbroek,+Den+Haag,+Zuid-Holland,+%D0%9D%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%8F&t=m&z=16&layer=c&cbll=52.074968,4.28053&panoid=GD2btebExhW0Jl5m3sGWaA&cbp=12,264.37,,0,27.19 Редактирано 8 май, 2013 от akair 3 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 8 май, 2013 Сподели Публикувано: 8 май, 2013 https://maps.google.com/maps?q=Beeklaan+240A++2562AS+Den+Haag&hl=bg&ie=UTF8&ll=52.074138,4.281578&spn=0.008454,0.022724&sll=52.076024,4.309902&sspn=0.033815,0.090895&hnear=Beeklaan+240A,+2562+AS+Segbroek,+Den+Haag,+Zuid-Holland,+%D0%9D%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%8F&t=m&z=16&layer=c&cbll=52.074968,4.28053&panoid=GD2btebExhW0Jl5m3sGWaA&cbp=12,264.37,,0,27.19 Всички "холандци" го знаем това магазинче 2 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 8 май, 2013 Сподели Публикувано: 8 май, 2013 Тук пускам няколко мои снимки от Милано ("любимия" град на доста от съфорумците, както разбрахме)... Милано е градът на модата. Е къде другаде да се изфукаш колко модни кюлоти имаш ако не до миланското Дуомо!?!? Значи като отидете там събувате си кюлотите и си ги окачете по този начин, нали така дами! Милано е град на модата, както вече казах.. Съответно е пълен с модни магазини.. Съоветно конкуренцията е убийствена. Съоветно трябва да изпъкнеш по някакъв начин! Е как по друг начин да привлечеш клиенти в магазина си, освен да сложиш няколко танцуващи розови заека на входа!!! То е близко до акъла, да му се не види... (ПП: едната зайкиня по едно време взе да си сваля кожухчето и определено ме привлече... Ама не съм сигурен, че в качеството на клиент... ) Този форум се чете от хора видели 2 и 200 в тоя живот, обиколили света, абе въобще знаещи и можещи. А бихте ли ми казали какво точно продават в магазинчето на тази марка? 15 Връзка към коментар
akair Публикувано: 8 май, 2013 Сподели Публикувано: 8 май, 2013 Всички "холандци" го знаем това магазинче Никъде другаде няма лютеница, салам "Бургас" и слънчогледови семки на едно място :D Google сега са сменили снимката - преди имаше една седнала жена отпред, която чопли семки... Връзка към коментар
Георги Публикувано: 8 май, 2013 Сподели Публикувано: 8 май, 2013 Никъде другаде няма лютеница, салам "Бургас" и слънчогледови семки на едно място :D Google сега са сменили снимката - преди имаше една седнала жена отпред, която чопли семки... Какво говориш, купувал съм си мури с почти изтекъл срок на годност за по 10 цента парчето 1 Връзка към коментар
jennie Публикувано: 8 май, 2013 Сподели Публикувано: 8 май, 2013 Намирането на магазин, от който да си купуваш слънчогледови семки, е едно от есенциалните неща, когато се настаняваш да живееш на ново място в чужбина... ;-) 2 Връзка към коментар
гост Публикувано: 8 май, 2013 Сподели Публикувано: 8 май, 2013 Какво говориш, купувал съм си мури с почти изтекъл срок на годност за по 10 цента парчето Не се притеснявай, Мурите са пълна синтетика и нямат срок на годност, ма, за да се спазят изискванията, трябва да се тури няк'ва дата. 3 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 9 май, 2013 Сподели Публикувано: 9 май, 2013 Последната от снимките на tonik от вчера, ме подсети днес като минавах, да снимам един магазин, който от много време ме е запленил с името си. Намира се на улица "Николай Хайтов", точно срещу входа на супермаркет от известна немска верига. 4 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 9 май, 2013 Сподели Публикувано: 9 май, 2013 Като си прегледах снимките почти не намерих смешни такива.Явно не съм документирал смешните моменти в който съм попадал.Все пак ще споделя с вас една снимчица.Седя си аз и наблюдавам преминаващите коли и камиони и изведнъж........ Добре натоварено камионче.И това не е изолиран случай,просто тази снимка е с най-добро качество. :D :D :D . 9 Връзка към коментар
akair Публикувано: 9 май, 2013 Сподели Публикувано: 9 май, 2013 Не се притеснявай, Мурите са пълна синтетика и нямат срок на годност, ма, за да се спазят изискванията, трябва да се тури няк'ва дата. Наскоро се появи едно видео на човек, който забравил сандвич от известна верига закусвални цели... ...14 години... ...в багажника на автомобила си... По-интересното беше, че сандвичът си изглеждаше съвсем годен за ядене... Връзка към коментар
Elena Публикувано: 10 май, 2013 Сподели Публикувано: 10 май, 2013 Последната от снимките на tonik от вчера, ме подсети днес като минавах, да снимам един магазин, който от много време ме е запленил с името си. Намира се на улица "Николай Хайтов", точно срещу входа на супермаркет от известна немска верига. DSC01748.JPG DSC01749.JPG Винаги са ме изумявали хората как си кръщават магазини или фирми....ако не е на кучето/котката/кокошката ще е някаква такава простотия... 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 10 май, 2013 Сподели Публикувано: 10 май, 2013 Наскоро се появи едно видео на човек, който забравил сандвич от известна верига закусвални цели... ...14 години... ...в багажника на автомобила си... По-интересното беше, че сандвичът си изглеждаше съвсем годен за ядене... предполагам нямаш илюзии относно "достоверността" на това видео Връзка към коментар
гост Публикувано: 10 май, 2013 Сподели Публикувано: 10 май, 2013 Наскоро се появи едно видео на човек, който забравил сандвич от известна верига закусвални цели... ...14 години... ...в багажника на автомобила си... По-интересното беше, че сандвичът си изглеждаше съвсем годен за ядене... предполагам нямаш илюзии относно "достоверността" на това видео Не знам за кое видео иде реч, но от три години сме си "декорирали" хладилника отгоре с един сандвич от МакДоналдс и, освен че се е дехидратирал, нищо му няма! Мравки не го лазят, цвят не се смени, не мирише на нищо, не мухляса, абе....направо сувенир! Ако намерим вариант да го хидратираме по подходящ начин, сигурна съм, че ще става за ядене. 1 Връзка към коментар
akair Публикувано: 10 май, 2013 Сподели Публикувано: 10 май, 2013 предполагам нямаш илюзии относно "достоверността" на това видео Няма да се изненадам, ако е истина... Не успях да намеря и опровержение от страна на закусвалнята... Не знам за кое видео иде реч, но от три години сме си "декорирали" хладилника отгоре с един сандвич от МакДоналдс и, освен че се е дехидратирал, нищо му няма! Мравки не го лазят, цвят не се смени, не мирише на нищо, не мухляса, абе....направо сувенир! Ако намерим вариант да го хидратираме по подходящ начин, сигурна съм, че ще става за ядене. Ето го и видеото - то само по себе си е достатъчно куриозно: Връзка към коментар
Георги Публикувано: 10 май, 2013 Сподели Публикувано: 10 май, 2013 Няма да се изненадам, ако е истина... Не успях да намеря и опровержение от страна на закусвалнята... Ето го и видеото - то само по себе си е достатъчно куриозно: Ето лек научен анализ защо се случва това http://skepticalteacher.wordpress.com/2010/11/14/the-myth-of-the-non-decomposing-mcdonalds-hamburger/ Връзка към коментар
гост Публикувано: 10 май, 2013 Сподели Публикувано: 10 май, 2013 (редактирано) Аааа, този научен анализ е за американци! Аз, като тъпа българка, мога само да кажа, че ако си спретна сандвичЕ с хоум мейд хлебче+кюфтенце+сиренце+краставичка и го оставя сам да си съхне на хладилника до неговия америкън къзън, ще се разнесе яка воня след някой и друг ден, която научно ще успее да обясни само БАН! Редактирано 10 май, 2013 от но нейм 2 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 10 май, 2013 Сподели Публикувано: 10 май, 2013 Чейндж бюро в Мавриций, това е самото лого, че снимките ми не са при мен сега. 6 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 13 май, 2013 Сподели Публикувано: 13 май, 2013 Този форум се чете от хора видели 2 и 200 в тоя живот, обиколили света, абе въобще знаещи и можещи. А бихте ли ми казали какво точно продават в магазинчето на тази марка? Напомня ми един виц, който може би е стар заз някои, но не се сдържам: Един турист решил да си купи часовник от един град. Търсил магазини, ала все не намирал. Накрая видял сграда, на която има нарисуван часовник. Влязъл, поздравил и попитал: - Продавате ли часовници? Служителят отговорил: - Не, не продаваме. Тогава туристът попитал: - Тогава сигурно ремонтирате? Служителят отвърнал: - Не, не ремонтираме. Туристът с недоумение попитал: - А тогава с какво се занимавате? - Правим сюнети. Съвсем озадачен, почти глътнал езика си, туристът събрал сили и попитал: - А защо сте нарисували часовник. Служителят невъзмутимо отговорил: - А вие какво очаквате да нарисуваме???? Та може би в горния магазин се продават ... часовници. :D 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 (редактирано) Любимо. А иначе фермата си е прекрасна. Много търсих, но не открих една друга табела от зоопарка в София "не плашете щрауса, подът е бетонен" Редактирано 17 май, 2013 от cck 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега