captain_oveur Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 (редактирано) Disclaimer: Основател, спокойно бе, човек, тестът не е предизборен Накратко, магеланци, те това е: http://www.arealme.com/country/en На мен ми излезе, че трябва да живея до тъщата Редактирано 5 октомври, 2014 от captain_oveur 2 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 o.O Bouvet Island is an uninhabited volcanic island in the Southern Ocean, south-southwest of Cape Town. Bouvet is thought to be the remotest island in the world. The nearest land to it is Antarctica — over 1,750 km away!Всъщност Кейп таун ми стига и пасва перфектно. Ако утре спечеля от тотото и трябва да се установя някъде, това със сигурност ще е там. Но необитаем остров чак не мисля, имам нужда от цивилизация. Връзка към коментар
Childish Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 o.O Bouvet Island is an uninhabited volcanic island in the Southern Ocean, south-southwest of Cape Town. Bouvet is thought to be the remotest island in the world. The nearest land to it is Antarctica — over 1,750 km away! Всъщност Кейп таун ми стига и пасва перфектно. Ако утре спечеля от тотото и трябва да се установя някъде, това със сигурност ще е там. Но необитаем остров чак не мисля, имам нужда от цивилизация. И аз ще съм там.... Така,че: няма да бъде необитаем Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 аз също съм доста учуден, падна ми се Виетнам Връзка към коментар
krustanovs Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 Mongolia Nomadic life still thrives here in vast Outer Mongolia. West of Ulaanbaatar, in the Orkhon Valley, 8th-century Khar Balgas will unfold before you. Then, tour the ruins of Genghis Khan's capital, Karakorum. Sense the heartbeat of Empire. 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 Egypt opulation: 83.66(m) Valleys at Luxor; Temples at Abu Simbel, and Palaces at Karnak; and there’s so much more. Near Cairo at Giza, Khufu's Pyramid is one of the ‘Seven Wonders of the Ancient World’, and the Great Sphinx looks on. 3 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 Indonesia Grazie alle sue 18.110 isole, l'Indonesia è il più grande arcipelago del mondo, situato a cavallo dell'Equatore, tra gli oceani Indiano e Pacifico. Se le foreste tropicali dell'Indonesia sono troppo selvagge per te, potrai rilassarti (e spendere in abbondanza) a Bali e Giacarta. 2 Връзка към коментар
Knowall Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 France France is the world's popular destination. Renowned for its gastronomy —particularly its wine — French history, culture and fashion reign supreme. All you might need is Paris, but at least fit in Versailles, the Riviera and the Loire. Връзка към коментар
Asterisk Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 (редактирано) 1-ви път: Hong Kong (China), 2-ри път: Egypt, N-ти път: Monaco. За N+1 ще пробвам по-късно, че ..... Captain_oveur, с тази препратка уби всякакви настроения, нещо като заземяване може би Редактирано 5 октомври, 2014 от Asterisk Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 Е, това не го очаквах! Chile 2 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 И аз Египет, но хич не познаха. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 (редактирано) В линка има още няколко теста, единият е Mental age, където докарах 27 Your Mental Age is: 27(13 years younger) Back to Future Продължавам с другите. Професията, където се оказах особено разностранен: you probably should be a/an: economist or...psychologist biologist sound editor editor Редактирано 5 октомври, 2014 от Zaro 1 Връзка към коментар
nomad Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 Argentina Population: 41.66(m) Buenos Aires has 48 districts, or ‘barrios’ — La Boca is a favourite. The tango largely originated in the suburbs of this romantic city. For skiing and trekking, visit San Carlos de Bariloche in the foothills of the Andes. 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 Egypt 1 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 Индонезия, обаче аз по-източно от България въобще не искам! Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 Франция. Как ли пък не 1 Връзка към коментар
Еминко Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 http://www.arealme.com/country/en/ Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 Мадагаскар. Нещо не ме уцели тоя тест. Връзка към коментар
Mary Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 Япония 2 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 5 октомври, 2014 Автор Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 Captain_oveur, с тази препратка уби всякакви настроения, нещо като заземяване може би За коя препратка става дума? Връзка към коментар
Elena Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 Не се сдържах на въпроса за океана, да не отговоря, че всъщност съм риба.... 7 Връзка към коментар
eve Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 Знам аз, че имам някакво особено привличане към тези земи, но все ме е страх да погледна натам Afghanistan Travel in Afghanistan can be very dangerous, so plan meticulously. See the magnificent tiled Blue Mosque in Mazar-e Sharif, then trek in Panjshir Valley — the route to Anjuman Pass. Band-e Amir National Park’s five turquoise lakes are entrancing. 2 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 Chile 1 Връзка към коментар
Asterisk Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 you probably should be a/an: actor/actress or...travel writer, director, singer..................... За коя препратка става дума? За първата. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 Системата е следната: според резултата има зададен списък с държави, една от които се дава на случаен принцип. Два пъти дадох едни и същи отговори и получих Египет и Турция. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега