woman_in_white Публикувано: 29 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2014 Мен теста ме изпрати в Indonesia Няма да откажа едно пътуване до там, но за постоянно... Връзка към коментар
royak Публикувано: 29 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2014 Мен пък в Австралия ме прати Що тъй? Връзка към коментар
Polina Публикувано: 29 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2014 Надявах се да си около нас в Тайван..имаме толкова материал за Ласкар..опс..(да не издавам), да обсъждаме.. Връзка към коментар
zon Публикувано: 6 януари, 2015 Сподели Публикувано: 6 януари, 2015 South Korea Visit Seoul's imperial palaces; among them is Changdeokgung, where the past is entirely captivating. On Korea’s favourite Jeju Island, experience the eerie underground lava tubes. As for traditional cuisine, music and dance — it’s all joyously inescapable. Този сайт с теста да няма някакъв бъг-шпионин и да знае какво съм резервирала за лятото 2 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 6 януари, 2015 Сподели Публикувано: 6 януари, 2015 (редактирано) Мадагаскар Защо пък не Редактирано 6 януари, 2015 от traveler 2 Връзка към коментар
Gamina Публикувано: 6 януари, 2015 Сподели Публикувано: 6 януари, 2015 Аз съм си на мястото кажи-речи - прати ме в Турция Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 6 януари, 2015 Сподели Публикувано: 6 януари, 2015 Южна Африка. Супер! Връзка към коментар
palioto Публикувано: 6 януари, 2015 Сподели Публикувано: 6 януари, 2015 Australia A good deal of Australia is geological wonders and parched ‘outback’ terrain. Relief comes in attractively cosmopolitan Sydney, Melbourne and Perth. And off the Pacific coast of Queensland, the world’s largest coral formation awaits you. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега