master_of_germs Публикувано: 26 март, 2017 Сподели Публикувано: 26 март, 2017 (редактирано) На мене ми прилича на Ферара... Редактирано 26 март, 2017 от master_of_germs Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 26 март, 2017 Сподели Публикувано: 26 март, 2017 Толедо Правилно, ти си Връзка към коментар
dikrasteva Публикувано: 26 март, 2017 Сподели Публикувано: 26 март, 2017 Не мисля, че ще ви затрудня Връзка към коментар
dikrasteva Публикувано: 26 март, 2017 Сподели Публикувано: 26 март, 2017 Милано? А мястото кое е ? Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 26 март, 2017 Сподели Публикувано: 26 март, 2017 (редактирано) Площада не помня как се казва. Не се вижда много добре, но мисля, че това е статуята на ръка, с преобадавщия среден пръст... То май няма други и е леко скандална. Близо е до борсата ако не се лъжа. А може и да греша.... Редактирано 26 март, 2017 от kakadu 1 Връзка към коментар
dikrasteva Публикувано: 26 март, 2017 Сподели Публикувано: 26 март, 2017 Точно! Това е борсата в Милано.Площадът е Piazza degli Affari. Паметникът, който описа е 10-метров и е дело на Маурицио Кателан. Той е като знак за това как италианците преценяват икономическите си институции. Позицията на официалните власти в Милано за скандалната скулптура е, че искат градът да бъде наложен като столица на съвременното изкуство и затова са принудени да приемат дори и това, което не харесват. Медиите припомнят, че това не е първата провокативна работа на Кателан. Предишната му творба La Nona Ora ("Деветият час") също е предизвикала полемика, след като с нея изобразил покойния папа Йоан Павел II, ударен от метеор. Кателан е автор и на "Той" - миниатюра на молещия се Хитлер. 1 Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 26 март, 2017 Сподели Публикувано: 26 март, 2017 Нещо лесничко 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 26 март, 2017 Сподели Публикувано: 26 март, 2017 Да не би да е Талин? 1 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 26 март, 2017 Сподели Публикувано: 26 март, 2017 Потстдам май Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 26 март, 2017 Сподели Публикувано: 26 март, 2017 Травелер е прав. Талин е. Една от 8-те врати на крепостната стена на града, посроена е 14в. 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 26 март, 2017 Сподели Публикувано: 26 март, 2017 (редактирано) Ако съм наред - ето моята снимка,мисля че няма да ви затрудни Редактирано 26 март, 2017 от traveler 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 март, 2017 Сподели Публикувано: 27 март, 2017 (редактирано) Ааа, тука ме нацели екстра! ;) Не съм ходила там, ама за предстоящото ни посещение съм се подковала прилично. Това е най-големият замък в Скандинавия от 17 век и най- забележитерният - Фредериксборг. там се намира и Националният исторически музей на Дания. Не е далеч от Копенхаген, ние ще сме с кола, но ето, тук има информация как да се стигне с обществен транспорт, ако някой се интересува. Учудих се, че билетите са само по около 10 евро. :unsure: Билети тук. Редактирано 27 март, 2017 от AlexandraKo 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 март, 2017 Сподели Публикувано: 28 март, 2017 Травелъъъър, къде се загуби?Може ли да се явиш, моляяяяя,за да кажеш дали съм познала, че играта спря! Връзка към коментар
traveler Публикувано: 28 март, 2017 Сподели Публикувано: 28 март, 2017 Травелъъъър, къде се загуби?Може ли да се явиш, моляяяяя,за да кажеш дали съм познала, че играта спря! В Мадрид сьм,естествено че позна АлександраKo ,много красиво и интересно място близо е и до Хелзингборг.Колкото до цените на музеите в Дания не са толкова стряскащи.Продължавай нататьк 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 март, 2017 Сподели Публикувано: 28 март, 2017 В Мадрид сьм,естествено че позна АлександраKo ,много красиво и интересно място близо е и до Хелзингборг.Колкото до цените на музеите в Дания не са толкова стряскащи.Продължавай нататьк Оооо, колко хубаво, завижда, завижда, завииииижд! Мадрид ми е любимо място! Ето новата снимка. Къде сме застанали толковна сериозно? 3 Връзка към коментар
elenitta Публикувано: 28 март, 2017 Сподели Публикувано: 28 март, 2017 Санкт Петербург? 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 март, 2017 Сподели Публикувано: 28 март, 2017 (редактирано) Санкт Петербург? Не, Еленита, не е там. Редактирано 28 март, 2017 от AlexandraKo Връзка към коментар
elenitta Публикувано: 28 март, 2017 Сподели Публикувано: 28 март, 2017 Абе, някъде в Русия е, но да не стрелям в тъмното 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 март, 2017 Сподели Публикувано: 28 март, 2017 (редактирано) Абе, някъде в Русия е, но да не стрелям в тъмното Да, прилича по пищност на църква в Русия с този златен олтар, но е далеч от там. Редактирано 28 март, 2017 от AlexandraKo Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега