Duke Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 Селска църквичка, обикновена, в Европа. Дори можем да локализираме селото. Нещо на Острова или в най-лошия случай Белгия... Връзка към коментар
Тони Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 Стига де, поне 80% от тук присъсващите са били там. Ок, в европейска столица е. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 Стига де, поне 80% от тук присъсващите са били там. Ок, в европейска столица е. Подобна снимка на църква (без иглолистните дървета) мога веднага да ти изтипосам от Грьонинген, но колцина биха се сетили за мястото? Връзка към коментар
Тони Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 Това е на място, което повечето туристи посещават, не е нещо забутано из квартали на града или прочие. Това, че ти не си го виждал не означава нищо. Успокой се де, Жорж, всеки учи от останалите по нещо. Връзка към коментар
домосед Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 А, значи градска църквичка било. Поне съм познал континента. 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 Айде още един жокер- има фонтани на метри от нея, пеещи са. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 А, значи градска църквичка било. Поне съм познал континента. Очевидно става дума за невидима църква в езерото "Ариана", която ние с теб в детството не сме успели да видим, запленени от пеещите фонтани... Връзка към коментар
traveler Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 Айде още един жокер- има фонтани на метри от нея, пеещи са. Помислих дали не е фонтана Стравински но около него не намирам такава църква Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 Прага? Връзка към коментар
Тони Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 Мне, друга река минава през града. Връзка към коментар
Childish Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 Този? 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 Баш този. Учудвам се, че никой не се е разхождал по острова. Мястото е прекрасно за убиване на време. Освен това има останки от манастир, там е защитената от Юнеско водна кула и църквата Свети Михаил, която е на снимката. Лили, ти си. Връзка към коментар
домосед Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 Което погвърждава тезата, че точно църката не е с нищо по-забележителна или дори забележима от всички подобни по размер църкви в Европа. Аз очаквах поне да се окаже гробница на някоя знаменитост :-) Връзка към коментар
Тони Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 Чудесно, че ти потвърждава тезата. Не е ли? :) Връзка към коментар
Childish Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 Ами не съм познала много, нито пък съм подготвила загадка. ОК, да видим. Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 (редактирано) Botero Sculptures in Goslar, Germany Man with stick and Woman with umbrella Редактирано 14 ноември, 2014 от Травеолани Връзка към коментар
Childish Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 Верен отговор.Но ми интересно как позна, след като Германия не ти е в списъка с посетените страни. Явно си голяма почитателка на Ботеро. Дори и да не си падате по паметниците на ЮНЕСКО, какъвто се явява Гослар (и мината Рамелсберг) http://whc.unesco.org/en/list/623 , e много приятно градче за разходка Травеолани ти си 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 Но ми интересно как позна, след като Германия не ти е в списъка с посетените страни. Не се учудвай!Повечето от нас(включително и аз) сме познавали снимки,без да сме посещавали страните.Всеки чете,гледа,рови се и дори мястото за теб да е "затънтено",за други може да е като втори дом(образно казано). Така че,щом има отговор и то верен,продължаваме напред. 2 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 (редактирано) Childish - това, че не съм била в Германия, по никакъв начин не означава, че не знам че дадено място се намира там . За щастие общата ми култура не се ограничава само до местата, където съм била . Йей, и аз накрая да позная някое място . Ето и моята загадка - не е трудна, така че вие сте на ред Редактирано 14 ноември, 2014 от Травеолани Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 Каса дел Прадо, Балбоа Парк, Сан Диего, Калифорния Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 Каса дел Прадо, Балбоа Парк, Сан Диего, Калифорния Woman in White - правилен отговор . Сградата се намира в Балбоа парк в Сан Диего и е построена за Пан Американското изложение през 1915 година по случай откриването на Панамския канал. 1 Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 От мен една много лесна задача Къде се намира и коя е тази забележителност? Връзка към коментар
Zara Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 Братислава Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 Братислава Не е в Братислава Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 14 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2014 Замъкът Вавел в Полша? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега