Прескочи до съдържание

Игра: Познай откъде е тази снимка

Препоръчани мнения

Стига де, поне 80% от тук присъсващите са били там. Ок, в европейска столица е.

Подобна снимка на църква (без иглолистните дървета) мога веднага да ти изтипосам от Грьонинген, но колцина биха се сетили за мястото?

Връзка към коментар

Това е на място, което повечето туристи посещават, не е нещо забутано из квартали на града или прочие. Това, че ти не си го виждал не означава нищо. Успокой се де, Жорж, всеки учи от останалите по нещо. :lol::P

Връзка към коментар

А, значи градска църквичка било. Поне съм познал континента.

Очевидно става дума за невидима църква в езерото "Ариана", която ние с теб в детството не сме успели да видим, запленени от пеещите фонтани... :P

Връзка към коментар

Баш този. Учудвам се, че никой не се е разхождал по острова. Мястото е прекрасно за убиване на време. Освен това има останки от манастир, там е  защитената от Юнеско водна кула и църквата Свети Михаил, която е на снимката. :)

Лили, ти си.

Връзка към коментар

Което погвърждава тезата, че точно църката не е с нищо по-забележителна или дори забележима от всички подобни по размер църкви в Европа. Аз очаквах поне да се окаже гробница на някоя знаменитост :-)

Връзка към коментар

Верен отговор.Но ми интересно как позна, след като Германия не ти е в списъка с посетените страни. Явно си голяма почитателка на Ботеро.

Дори и да не си падате по паметниците на ЮНЕСКО, какъвто се явява Гослар (и мината Рамелсберг) http://whc.unesco.org/en/list/623 , e много приятно градче за разходка

Травеолани

ти си

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Но ми интересно как позна, след като Германия не ти е в списъка с посетените страни.

Не се учудвай!Повечето от нас(включително и аз) сме познавали снимки,без да сме посещавали страните.Всеки чете,гледа,рови се и дори мястото за теб да е "затънтено",за други може да е като втори дом(образно казано). :) Така че,щом има отговор и то верен,продължаваме напред. :)  ;)  :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Childish - това, че не съм била в Германия, по никакъв начин не означава, че не знам че дадено място се намира там :). За щастие общата ми култура не се ограничава само до местата, където съм била :).

Йей, и аз накрая да позная някое място :).

Ето и моята загадка - не е трудна, така че вие сте на ред :)

034362962.jpg?r=0

Редактирано от Травеолани
Връзка към коментар

Каса дел Прадо, Балбоа Парк, Сан Диего, Калифорния :)

Woman in White - правилен отговор :). Сградата се намира в Балбоа парк в Сан Диего и е построена за Пан Американското изложение през 1915 година по случай откриването на Панамския канал.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.