AlexandraKo Публикувано: 5 септември, 2017 Сподели Публикувано: 5 септември, 2017 преди 3 минути , Сосче! каза: AlexandraKo Много интересна информация,благодаря! Не съм си актуализирала посетените държави ,но човечето не е от музей! От описанието за произхода му определено ,според мен ,иде реч за такава лампа. Ама ти не знаеше ли за човечето? Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 5 септември, 2017 Сподели Публикувано: 5 септември, 2017 (редактирано) Не не знаех за човечето ,но много ми хареса историята му. Сега като се замисля ,там където го снимах ,може би то е било едино от най-интересните експонати с такава интересна истоия.Пък аз си го снимах заради темата За това я харесвам темата-приятно и нагледно се образовам. Редактирано 5 септември, 2017 от Сосче! Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 септември, 2017 Сподели Публикувано: 5 септември, 2017 преди 10 минути , Сосче! каза: Не не знаех за човечето ,но много ми хареса историята му. Сега като се замисля ,там където го снимах ,може би то е било едино от най-интересните експонати с такава интересна истоия.Пък аз си го снимах заради темата За това я харесвам темата-приятно и нагледно се образовам. Добре де, нали слагаш загадка, би трябвало да знаеш какво питаш. Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 5 септември, 2017 Сподели Публикувано: 5 септември, 2017 Мястото с такъв чудноват ,за мен интериор - това питам. къде е? Връзка към коментар
mary_shery Публикувано: 5 септември, 2017 Сподели Публикувано: 5 септември, 2017 Дюселдорф? Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 5 септември, 2017 Сподели Публикувано: 5 септември, 2017 По на север е . Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 7 септември, 2017 Сподели Публикувано: 7 септември, 2017 По загадката:сградата е построена преди създаването на Spacewalker JUNIOR,но то не пречи да поставен в последствие.На място пък и по нета ,за съжаление ,не открих Константин Вортман да се свързва със сградата. Още малки лампи и интериор,последната снимка е от временната експозиция там-облеклото на домакинята от миналия век: Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 9 септември, 2017 Сподели Публикувано: 9 септември, 2017 Поради голямата активност по загадката ,давам поледен жоке: Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 9 септември, 2017 Сподели Публикувано: 9 септември, 2017 Естония, Талин? 1 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 9 септември, 2017 Сподели Публикувано: 9 септември, 2017 (редактирано) elateq ,браво! По метража ли го изчисли? Това е телевизионната кула в Таллин- е най-високото съоръжение в Естония със своята височина от 314 м. Построена е във връзка с Олимпийските игри в Москва през 1980 г. като средство за подобряване на телекомуникационните услуги и улесняване на наблюдението на регатата, проведена наблизо. Началото на строителството е поставено през 1975 г., а официално е открита на 11 юли 1980 г. На височина от 175 метра е инсталирана платформа за наблюдение. Не очаквах там да има толкова интеренси и лампи ,но ето и елемен на изненада. Хайде давай следващата загадка! Редактирано 9 септември, 2017 от Сосче! 2 Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 9 септември, 2017 Сподели Публикувано: 9 септември, 2017 преди 14 минути , Сосче! каза: Хайде давай следващата загадка! В момента нямам възможност, така че нека някой друг да пусне. 2 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 9 септември, 2017 Сподели Публикувано: 9 септември, 2017 преди 2 часа, elateq каза: В момента нямам възможност, така че нека някой друг да пусне. Добре аз ще пусна,благодаря.Къде се намира тази кула. 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 9 септември, 2017 Сподели Публикувано: 9 септември, 2017 Ирландия. Не съм сигурна за името - не беше ли Glendalough? 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 9 септември, 2017 Сподели Публикувано: 9 септември, 2017 преди 21 минути , Роми каза: Ирландия. Не съм сигурна за името - не беше ли Glendalough? Супер си.Точно така.Ти си наред. Ето малко информация. 2 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 9 септември, 2017 Сподели Публикувано: 9 септември, 2017 (редактирано) Нещо лесно от мен - Къде се намира този храм. Много популярен е :-) Редактирано 9 септември, 2017 от Роми 2 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 9 септември, 2017 Сподели Публикувано: 9 септември, 2017 Древногръцки храм е според мен,но този сняг ме обърква да посоча къде е. Връзка към коментар
Kris Публикувано: 9 септември, 2017 Сподели Публикувано: 9 септември, 2017 Това според мен е Храмът на Гарни в Армения. Недалеч от Ереван. Преди него има и музей. 2 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 Браво! Напълно верен отговор:-) Твой ред е за снимка! 1 Връзка към коментар
Kris Публикувано: 11 септември, 2017 Сподели Публикувано: 11 септември, 2017 Къде е тази църква ? 1 1 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 11 септември, 2017 Сподели Публикувано: 11 септември, 2017 Порто Лагос? 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 11 септември, 2017 Сподели Публикувано: 11 септември, 2017 преди 1 час, Двуцветко каза: Порто Лагос? Двуцветко, без питанката - точно Порто Лагос е Връзка към коментар
Kris Публикувано: 11 септември, 2017 Сподели Публикувано: 11 септември, 2017 Преди 1 час, Двуцветко каза: Порто Лагос? По-точно би било името на езерото Буругьол. Защото Лагос е най-близкото селище. Печелиш ти си. Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 11 септември, 2017 Сподели Публикувано: 11 септември, 2017 На 20.11.2014 в 22:31, Iva_a каза: Порто Лагос и манастирът "Св. Никола". Предния път друг позна. Якооооо 1 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 11 септември, 2017 Сподели Публикувано: 11 септември, 2017 Нека някой друг да постне нещо моля, че моите са скучни и предвидими 1 Връзка към коментар
Kris Публикувано: 11 септември, 2017 Сподели Публикувано: 11 септември, 2017 (редактирано) преди 2 часа, Щастливеца каза: Предния път друг позна. Якооооо Да не бъркаме Свети Никола с показаната църква. И миналия път отговора не е верен. Това са два отделни храма. Тя е втората в езерото и е Успение Богородично. За църквата има една покъртителна история. Ако не я знаете бих могъл да разкажа. Буругьол - Бистонско езеро Смята се, че тук се е намирал древният тракийски град Бистонбрия (Вистонида), свързан с осмия подвиг на Херакъл. При цар Симеон Велики 916 г. този район с цялата източна част на Беломорието е присъединен към България. За след това знаете. Свети Никола Редактирано 11 септември, 2017 от Kris 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега