Doctor Who Публикувано: 22 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2017 В момента, AlexandraKo каза: Дето, Двуцветко разказа за там, та Рейни се запали.... ... и планове си направи и ги осъществи ... 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 22 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2017 преди 2 минути , AlexandraKo каза: Дето, Двуцветко разказа за там, та Рейни се запали.... Калпазанка преди 10 минути , master_of_germs каза: И аз не съм, ама знамето издава, че е у гръцко Островно едно таквоз, пък с такива скали си е направо цикладско Баш така е Сега ако кажеш острова и мястото... Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2017 В момента, Rainy каза: Калпазанка УтивЪм в ъгъла да се срамувам 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 22 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2017 преди 2 минути , Таньо каза: ... и планове си направи и ги осъществи ... така се прави, нали? ...и беше едно от най-хубавите местра, които съм посещавала изобщо Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2017 преди 1 минута , Rainy каза: така се прави, нали? ...и беше едно от най-хубавите местра, които съм посещавала изобщо А къде са снимките от горната тераса? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 22 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2017 В момента, AlexandraKo каза: А къде са снимките от горната тераса? Ще ги покажа, като отгатнат мястото Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2017 преди 1 минута , Rainy каза: Ще ги покажа, като отгатнат мястото Чичото почерпи ли те с ликьорче? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 22 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2017 преди 4 минути , AlexandraKo каза: Чичото почерпи ли те с ликьорче? Да Още една снимка заради калпазанката Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 22 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2017 Е какво сега, всички знаят, ама не казват? Да кажа аз тогава о-в Аморгос, манастира, как се казваше не помня 6 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 22 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2017 преди 3 минути , neuromancer каза: Е какво сега, всички знаят, ама не казват? Да кажа аз тогава о-в Аморгос, манастира, как се казваше не помня Точно така Аморгос, с "един от най-забележителните църковни паметници на Гърция – манастира “Света Богородица”. Манастирът е изграден в основата на скала, а вътрешността му наподобява лабиринт – килиите на монасите са разположени на осем етажа, свързани помежду си с тесни каменни стълби, издълбани в скалата. От най-високата тераса се разкрива зашеметяващата гледка! Според една от легендите, манастирът е основан от византийският император Алексий I Комнин през 1088 г., а според друга – той е създаден от палестински монаси през IXв. , и едва по-късно е възстановен от Алексий I Комнин." Заповядай Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 22 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2017 Мислех да сложа нещо много трудно, ама няма да е интересно, затова това то пък е доста лесно... 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 22 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2017 преди 2 часа, Боби каза: Жълтото знаме ли? Точно то. Такова жълто по флагове рядко се среща и не е трудно да се предположи, че има един двуглав орел на знамето. Връзка към коментар
домосед Публикувано: 22 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2017 (редактирано) преди 4 часа, neuromancer каза: то пък е доста лесно... Операта в Манауш*, Бразилия? *Не съм сигурен Манаус или Манауш се чете Редактирано 22 ноември, 2017 от домосед 4 3 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 22 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2017 Точно така, Театро Амазонас в Манаус (на европейски португалски (и май в Африка) се чете Манауш, в Бразилия Манаус). Ти си Аз ще напиша повече след малко 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 23 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2017 В моята задача е достатъчно да се познае държавата. С едни наум, че може да има уловка. 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 23 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2017 Вероятно уловката е, че реката е граница и всъщност държавите са две? 6 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 23 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2017 преди 18 минути , master_of_germs каза: Вероятно уловката е, че реката е граница и всъщност държавите са две? Това изречение не съдържа отговор на загадката 1 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 23 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2017 Еееее, с това наскоро се похвали - планините Малути на границата с Лесото. Сега дали си отскочил отсреща и си снимал РЮА, за да има уловка - не знам 5 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 23 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2017 преди 5 минути , bulpa каза: Еееее, с това наскоро се похвали - планините Малути на границата с Лесото. Сега дали си отскочил отсреща и си снимал РЮА, за да има уловка - не знам Да, похвалих се Ама тая снима, мисля, че не съм я качвал. Отговорът съдържа двете държави: Южна Африка (отсам мостчето) и Лесото (отвъд) @bulpa ти си. 6 1 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 23 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2017 Къде се намира този залив? 4 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 23 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2017 (редактирано) Преди 1 час, bulpa каза: Къде се намира този залив? В Испания... Заливът в Сан Себастиан Редактирано 23 ноември, 2017 от chandni 3 1 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 23 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2017 преди 4 минути , chandni каза: В Испания... Заливът Сан Себастиан Заливът "Ла Конча" в Сан Себастиян 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 23 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2017 преди 1 минута , Таньо каза: "Изяла" съм в-то в бързината 1 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 23 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2017 Точно така @chandni Заливът Ла Конча в Сан Себастиян / Доностия, Испания. Ти си на ход. Малко по-късно ще напиша за града и залива. 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 23 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2017 Нямам готовност със снимка в момента. Моля @Таньо да пусне, за да не спира играта. 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега