chandni Публикувано: 25 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2018 преди 21 минути , Емика каза: Филмът така се е забил в главата ми, като въздействие, че докато съм жива няма да го забравя! Благодаря за снимките! Ако не си ходила да видиш фабриката на Шиндлер на живо, препоръчвам ти да го направиш - много е впечатляващ и въздействащ музеят! 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 Това го откривам на една от собствените си снимки от март 2017. Отдолу пише Модена 5 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 Точно, Дворецът на дожовете в Модена. @домосед е на ход. 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 Къде се намира този много добър пример за стила art deco Искам отговор с точност до комплекс (група сгради) ? 3 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 не знам къде е , но е прекрасен 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 преди 9 минути , mu_ry каза: не знам къде е , но е прекрасен Това е правилен отговор (иначе нямаше да ми хване окото да го снимам), но ... не е по същество 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 "Историята на човечеството", Рокфелер център - Ню Йорк. 3 2 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 В момента, AlexandraKo каза: "Историята на човечеството", Рокфелер център - Ню Йорк. Манхатън. 2 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 преди 3 минути , AlexandraKo каза: "Историята на човечеството", Рокфелер център - Ню Йорк. Абсолютно вярно. Мога само да добавя името на автора - Лий Лори, скулптор-архитект с германо-американски произход, работил най-активно в преливалите един в друг през първата половина на XX век стилове модерна готика, неокласицизъм, модерн, баухаус и ар деко. От които аз съм пристрастен към последния Рокфелер център е комплекс (много) високи за времето си сгради в карето между 5 и 6 авеню, 48 и 51 улица в Манхатън, строени през 30-те години, които и до ден днешен са икони на нюйоркския пейзаж. @AlexandraKo да продължава играта! 5 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 (редактирано) Не съм ходил в Ню Йорк, но съм попадал на часовника изобразяващ слънце в стил арт деко. Потърсих днес и открих това - може да е интересно. 18 Amazing Art Deco Clocks https://www.gizmodo.com.au/2013/01/18-amazing-art-deco-clocks/ Редактирано 26 февруари, 2018 от Таньо 2 2 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 Нещо лесно: 1 Връзка към коментар
SLX Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 (редактирано) преди 7 минути , AlexandraKo каза: С тук-туците отпред е нещо от Югоизточна Азия. Какво и къде, не знам... Редактирано 26 февруари, 2018 от SLX Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 преди 3 минути , SLX каза: С тук-туците отпред е нещо от Югоизточна Азия. Какво и къде, не знам... Ти си ходил там 1 Връзка към коментар
SLX Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 Ми Сием Рип например? 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 (редактирано) преди 7 минути , SLX каза: Ми Сием Рип например? Ми например, точно де! Улицата със зеведенията покрай реката. Ти си! Редактирано 26 февруари, 2018 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 преди 1 час, AlexandraKo каза: "Историята на човечеството", Рокфелер център - Ню Йорк Като написа това и се сетих за гр.Петрич, най-важната улица в града(улица Рокфелер). 2 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 преди 1 минута , Иван Попов каза: Като написа това и се сетих за гр.Петрич, най-важната улица в града(улица Рокфелер). Аууу, наистина ли? 1 Връзка към коментар
SLX Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 преди 4 минути , AlexandraKo каза: Ми например, точно де! Улицата със зеведенията покрай реката. Ти си! Ще се престоря, че съм се сетил... Още нещо лесно. Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 (редактирано) преди 4 минути , AlexandraKo каза: Аууу, наистина ли? Дам, как може това им е най-най важната!!!...Това е първият град на милионерите в България, а вече и на милиардерите... Ето и част от улицата Минава през целия център, от страна на Кулата и води към Македонската граница. Редактирано 26 февруари, 2018 от Иван Попов 2 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 преди 1 час, SLX каза: Ще се престоря, че съм се сетил... Още нещо лесно. Рио ? Връзка към коментар
traveler Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 (редактирано) Тези ли са?Стълбите Селарон в Рио. Вход | Регистрация ПЪТЕШЕСТВИЯ Снимката е от http://www.peika.bg Редактирано 26 февруари, 2018 от traveler Връзка към коментар
SLX Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 Да, Рио. Стъпалата на Селарон, белгийски имигрант, който през 90-те се заселил в Рио и решил да облагороди стръмното стълбище пред дома си с различен фаянс. Постепенно бил обсебен от идеята \за психопатология не се съобщава в никой източник\, която останала странна приумица, като междувременно стотици хора от цял свят започнали да му изпращат плочки, които той старателно вграждал. До скоро стъпалата на Селарон са имали авторитета на не толкова популярна спирка за туристопотока. Към момента са зловещо туристическо клише. @mu_ry ти си. Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 ето и моята лесна загадка : Връзка към коментар
Гост Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 преди 2 минути , mu_ry каза: ето и моята лесна загадка : Ма като кажете лесно и ме трепете Гърция? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега