Прескочи до съдържание

Игра: Познай откъде е тази снимка

Препоръчани мнения

Да, Лас Тереситас е това. Особеното е, че е докаран пясък от Сахара. Има километър дига от вулканични камъни., за да се предотврати отнасянето на пясъка, Приятно е за плаж, зщото е тихо заливче. И е много красиво на черния фон наоколо, тази златна ивица. В южната част на острова също има светъл пясък, но не като този от Сахара.

dikrasteva, заповядай!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Играта е много интересна и аз дебна от седмици да се включа. Но все уцелвам някой току-що познал и все не мога да се доредя :) И сега гледам плажа от Тенерифе и потривам ръце, пък то - пак някой ме изпреварил :) Но не губя кураж, чакам следващия тираж, както се казва :))

• Харесвам 3
Връзка към коментар

woman_in_white  така е, но площта на Турция е около 800 хил. km² като от тях 97 % са в Азия

Понеже сменихме континента и предположих, че може би ще е в Турция и то в азиатската част.

Курорт ли е? :)

Връзка към коментар

Явно загадката беше трудна. Аз изчезвам за два дни и нека кажа верния отговор, а който иска да пуска следващата.

Това е град Гьоджек, който се намира между Фетие и Далян в Турция. Известен е най-вече сред яхтсмените. Използвали са го още от отоманския период. Има 6 /може и повече/ яхтени пристанища. Дори като бяхме там имаше една доста голяма яхта, за която казаха, че е на английското кралско семейство, но не сме проверявали лично.

Първата снимка беше на входа на частен жилищен квартал /къщите започвали от 1 млн. евро/, който местните наричали турската Венеция, ама то "венеции" започна да има навсякъде.

Ние го открихме на път за Синята лагуна и много ни хареса.

Това а снимка от нета

post-293-0-32493200-1417792464.jpg

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Играта е много интересна и аз дебна от седмици да се включа. Но все уцелвам някой току-що познал и все не мога да се доредя :) И сега гледам плажа от Тенерифе и потривам ръце, пък то - пак някой ме изпреварил :) Но не губя кураж, чакам следващия тираж, както се казва :))

Ако другите са съгласни, да сложи Дани следващата снимка.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Снимката е обърната обратно. Това е дясна ръка в неестествено положение, освен, ако сочи назад, но не е така.

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар

AlexandraKo, трогната съм от жеста :)  Много ти благодаря :)

Ето една загадка от мен. Извинявам се за лошото качество на кадрите, но бях там по тъмно и това се е получило с моята скромна апаратура  :)

post-34-0-71338700-1417846681_thumb.jpgpost-34-0-67632600-1417846783_thumb.jpg

Разбира се, нека мине загадката на но нейм. Слагам моята, че да не бавя играта :)

Връзка към коментар

mu-ry позна!

За Колумб няма какво да се каже. Може би е интересно да се отбележи, че паметникът в Барселона е построен на мястото, където Колумб се е завърнал от първото си пътешествие.

Връзка към коментар

сега аз ли да продължавам, или чакаме някой да познае предишната загадка :rolleyes:

Тази беше извънредна. Нека си продължим  с предишната.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.