Прескочи до съдържание

Въпрос за booking.com

tonik

Препоръчани мнения

Публикувано:

Дублирали ли сте резервация в Букинг за същите дати, но за друга локация? Може ли, и удачно ли е да се прави от един и същ профил? Вдига ли някакви аларми към дублираните места/хостовете им, или ти дава нормално право да избереш кое да запазиш в срока на безплатната анулация, ако знаете?

Публикувано:
преди 9 минути , deian каза:

Дублирали ли сте резервация в Букинг за същите дати, но за друга локация? Може ли, и удачно ли е да се прави от един и същ профил? Вдига ли някакви аларми към дублираните места/хостовете им, или ти дава нормално право да избереш кое да запазиш в срока на безплатната анулация, ако знаете?

Правила съм го, просто те предупреждава, че имаш резервации за едни същи дати, но няма праблем да ги държиш до последно.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, Marisha каза:

Правила съм го, просто те предупреждава, че имаш резервации за едни същи дати, но няма праблем да ги държиш до последно.

Няма никакъв проблем. Можеш да направиш резервации за едни и същи дати в 100 хотела или хостели в различни точки на планетата , стига да са с безплатно анулиране. В последния момент решаваш къде ще отидеш и анулираш останалите, разбира се до посочения краен срок.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, deian каза:

Дублирали ли сте резервация в Букинг за същите дати, но за друга локация

Много пъти. Никога не сме имали проблеми във връзка с това, нито с хостовете, нито с букинг.

• Благодаря 1
Публикувано:

Днес исках да направя резервация за 3 нощувки в Германия, но на някои имоти ми пише, че не мога да направя резервация от моя регион. Какви са тези ограничения, не съм виждала такова нещо преди. 

Property not available in your region

This property is not available for new bookings from your region but if you have an existing booking, it is still valid.

• Шок 3
Публикувано:

За сефте получавам съобщение да преведа гаранционен депозит по резервация в Букинг за Дубай. От мястото за настаняване ми пуснаха някакъв линк. Оценката му е висока, не е ново, има над 700 отзива и оценка 8,7.

Публикувано:
преди 2 минути , Zaro каза:

За сефте получавам съобщение да преведа гаранционен депозит по резервация в Букинг за Дубай. От мястото за настаняване ми пуснаха някакъв линк. Оценката му е висока, не е ново, има над 700 отзива и оценка 8,7.

Това въпрос ли е или ще ги платиш без да питаш? Аз веднага бих се обадила на букинг (след като прочета и дребния шрифт, какво точно съм букнала, че може и да си го пише някъде)

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 минути , searus каза:

Това въпрос ли е или ще ги платиш без да питаш? Аз веднага бих се обадила на букинг (след като прочета и дребния шрифт, какво точно съм букнала, че може и да си го пише някъде)

Няма да плащам, просто се чудех. Най-лесно е да анулирам резервацията, и без това ми е втора за същите дати, така че не е проблем.

Публикувано:
преди 15 минути , Zaro каза:

Кое е мястото за настаняване?

Иначе имах подобна ситуация, описал съм я тук: https://magelanci.com/forums/topic/325-въпрос-за-bookingcom/page/65/#findComment-670864

Публикувано:
преди 2 часа, Zaro каза:

Няма да плащам, просто се чудех. Най-лесно е да анулирам резервацията, и без това ми е втора за същите дати, така че не е проблем.

При толкова предлагане в Дубай, аз не бих плащала. 

• 4 седмици по-късно ...
Граф Вронски
Публикувано:

Привет. 
Имам едно питане. Гледам за всеки хотел в Милано, при check-in пише , че искат кредитна карта.

Например: Hotel Palladio

Guests are required to show a photo identification and credit card upon check-in

Въпросът ми е следният: в момента ще платя с дебитна карта с автоматично плащане няколко дни преди престоя ми. И като се отиде там , ще трябва да покажа кредитна карта ? За първи път виждам такова изискване. Някой сбълвал ли си е?

Публикувано:
40 minutes ago, Граф Вронски said:

Привет. 
Имам едно питане. Гледам за всеки хотел в Милано, при check-in пише , че искат кредитна карта.

Например: Hotel Palladio

Guests are required to show a photo identification and credit card upon check-in

Въпросът ми е следният: в момента ще платя с дебитна карта с автоматично плащане няколко дни преди престоя ми. И като се отиде там , ще трябва да покажа кредитна карта ? За първи път виждам такова изискване. Някой сбълвал ли си е?

Вероятно просто не си обръщал внимание.Повечето места го имат като стандартно условие от съображения за сигурност.Никога не са искали на място изрично кредитна карта.Много пъти съм плащал и в брой , с дебитна ...никакъв проблем.Изобщо не го мисли !

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Според мен просто така си пише, а всъщност няма значение. Или е като в Америка да искат блокиране на малък депозит по картата (дори и да си платил предварително).

• Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.