stani.m Публикувано: 1 септември Публикувано: 1 септември Аз помислих че с това намаление на цената излиза по-изгодно даже и от кода. 2
new one Публикувано: 1 септември Публикувано: 1 септември преди 21 минути , Dreamm каза: Нямам друг код. 😄 Аз съм си играл, но няма гаранция за цената, за съжаление - променяш датите на произволни и кодът не се губи. После го връщаш пак на твоите дати с нива промяна. Обаче нямам идея каква ше е цената? 1 1
ДиянаВ Публикувано: 1 септември Публикувано: 1 септември преди 3 часа, Dreamm каза: Направих резервация и приложих изтичащ същия ден код. Веднага след това същата стая, при същите условия стана с 86 евро по-евтина (започна да изписва booking заплаща 86Е). Пробвах и от друг профил, инкогнито, от моя си - все така. Не посмях да анулирам и да направя нова резервация, защото можеше веднага да се вдигне цената. Съответно направих искане за връщане на разликата в цената, приложих съответните снимки, обаче вече 3 дни няма реакция. Дайте идея какво да правя. Размести датите, но има някакъв риск. Гледаш кога има свободни дати за същите дни от седмицата, но в рамките на същия месец, защото цената може да варира според сезона. Местиш на тези дати и веднага след това правиш втора промяна, като връщаш първоначалните дати. Гледаш и каква е новата и старата цена. Веднъж така направих и понеже бях предплатила, ми върнаха разликата. А щом има втора стая в същото място, можеш да пробваш чрез добавяне на стая и отмяна на първата. Не съм го пробвала това, но май @Дани Магелани го беше подсказала наскоро. От приложението не виждам такава опция, вероятно е през сайта. 1
neuromancer Публикувано: 1 септември Публикувано: 1 септември Пусни нова резервация през топкешбек да си имаш, пък после върти датите 1 1
Аглая Публикувано: преди 49 минути Публикувано: преди 49 минути При резервиране в Букинк, ползвам 10% кешбек към wizz, че това с кодовете стана мане-мани... Някой да знае, защо сумата не е тази, която Букинг обявява. Например, чакам 20 евро, идват ми 15,60 €. На какво се дължи, такси, или нещо друго?
ДиянаВ Публикувано: преди 40 минути Публикувано: преди 40 минути преди 4 минути , Аглая каза: При резервиране в Букинк, ползвам 10% кешбек към wizz, че това с кодовете стана мане-мани... Някой да знае, защо сумата не е тази, която Букинг обявява. Например, чакам 20 евро, идват ми 17 €. На какво се дължи, такси, или нещо друго? Дължи се на условията, видими са в детайлите. Отстъпката, кешбекът, наградата или както там се нарича е до 10%, а не твърдо 10%. Стандартното членство дава 7%, а премиум, каквото ние нямаме е 10%.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега