СимЕон I Публикувано: 18 април Публикувано: 18 април 37 minutes ago, ДиянаВ said: Аз и вкъщи така я зареждам, а на път докато спя, което ако почна да се замислям за пожар, е по-рисково… В домашни условия, ако стане пожар за мен виновник ще е ел. инсталацията. Сещам се за онзи споделен случай тук с външна батерия. И къде е първопричината разбра ли се? Пауър банки ще продължавам да зареждам през част от деня, когато не ми осигуряват достатъчно контакти. Снощи имах неволя с пералнята /нова на няма и година/ - два пъти източвах вода, докато тази сутрин не разбрах, че проблемът е в ел мрежата. Не знам как изникна изведнъж тази неизправност. Подозирам текущите в момента профилактики на тока или съседите, чиято стена ни е граничеща точно в този контакт. Много гадно беше … Искам да ти споделя нещо важно за литиево-йонните батерии, което повечето хора пропускаме в ежедневието си. Не става въпрос за паника, а за чиста физика. 1. Процесът е химически, а не само електрически За разлика от старата крушка, която просто изгаря, батерията е малка химическа електроцентрала. Когато се зарежда, вътре се движат йони под напрежение. Ако в батерията има дори микроскопичен дефект (от изпускане, остаряване или прегряване), може да се стигне до т.нар. „термичен разпад“. Това е верижна реакция, която не може да бъде спряна от софтуера на устройството. 2. Факторът „Време за реакция“ Основният проблем на зареждането без надзор не е, че батерията ще се запали непременно, а че ако това се случи, то става за секунди. Литиевият пожар започва с гъст, бял, силно токсичен дим. Ако не си в стаята, докато усетиш миризмата или чуеш звука, огънят вече ще е развил температура от над 600°C, която стопява пластмаса и пали мебели мигновено. 3. Токсичността е по-опасна от пламъка Димът от запалена батерия съдържа флуороводород и други химикали, които при вдишване могат да парализират дихателните пътища много преди да стигнеш до пожарогасителя. Когато сме в същата стая или наблизо, ние реагираме при първия признак (странна миризма или нагряване) и просто изключваме кабела. Когато ни няма, оставяме къщата на „автопилот“ срещу процес, който няма спирачка. 4. Защо точно при зареждане? Това е моментът, в който батерията е под най-голям стрес и генерира собствена топлина. Комбинирането на вътрешното нагряване с евентуално покриване на устройството (върху диван, легло или под дреха) е най-честата причина за инциденти. Накратко: Шансът да се случи е малък, но ако се случи, последиците са катастрофални, защото няма как да се намесиш в първите 10 „златни“ секунди. Затова е най-добре да зареждаме само когато сме наоколо и можем да реагираме. 15
Ilian359 Публикувано: 18 април Публикувано: 18 април Да допълня за литиево-йонните батерии: най-големият проблем при тях е следствие от едно от най-големите им предимства, а именно големият ток при разряд. Пакетите батерии и устройствата с тях са много по-рискови от самите клетки, защото при натиск, удар или затопляне може да се наруши целостта на изолацията, което да доведе до късо съединение. Именно заради големия ток на разряд късото съединение за части от секундата води до нажежаване на проводниците (метални пластини) в пакета. При добър късмет се разтяпят бързо (като бушон) без сериозни последствия. Но ако пластините са по-дебели могат да запалят целия уред или клетките. Тази ситуация е много по-често срещана от описаните по-горе опасности при самите клетки. На практика, заради протичащия ток пакетите батерии се загряват и при разряд, така че не само зареждането е рисков процес. 3
r_nikolov1 Публикувано: 18 април Публикувано: 18 април Преди 1 час, ДиянаВ каза: Сещам се за онзи споделен случай тук с външна батерия. И къде е първопричината разбра ли се? Отклоняваме се от темата тук, но относно моя случай с гръмналата преносима батерия в Тоскана (тук съм разказал: ) не ни уведомиха дали причината за инцидента е проблем с електроинсталацията. 1
Blago Публикувано: 18 април Публикувано: 18 април Четейки мненията за батериите, се замислям, че навика ми да си зареждам пауърбанката всяка вечер докато спя, ще си излезе чиста руска рулетка. Разбира се, не поемам шансове и я държа на педя от главата си или под възглавницата за максимален ефект… 3
ven62 Публикувано: 19 април Публикувано: 19 април преди 19 часа, СимЕон I каза: Искам да ти споделя нещо важно за литиево-йонните батерии, което повечето хора пропускаме в ежедневието си. Не става въпрос за паника, а за чиста физика. 1. Процесът е химически, а не само електрически За разлика от старата крушка, която просто изгаря, батерията е малка химическа електроцентрала. Когато се зарежда, вътре се движат йони под напрежение. Ако в батерията има дори микроскопичен дефект (от изпускане, остаряване или прегряване), може да се стигне до т.нар. „термичен разпад“. Това е верижна реакция, която не може да бъде спряна от софтуера на устройството. 2. Факторът „Време за реакция“ Основният проблем на зареждането без надзор не е, че батерията ще се запали непременно, а че ако това се случи, то става за секунди. Литиевият пожар започва с гъст, бял, силно токсичен дим. Ако не си в стаята, докато усетиш миризмата или чуеш звука, огънят вече ще е развил температура от над 600°C, която стопява пластмаса и пали мебели мигновено. 3. Токсичността е по-опасна от пламъка Димът от запалена батерия съдържа флуороводород и други химикали, които при вдишване могат да парализират дихателните пътища много преди да стигнеш до пожарогасителя. Когато сме в същата стая или наблизо, ние реагираме при първия признак (странна миризма или нагряване) и просто изключваме кабела. Когато ни няма, оставяме къщата на „автопилот“ срещу процес, който няма спирачка. 4. Защо точно при зареждане? Това е моментът, в който батерията е под най-голям стрес и генерира собствена топлина. Комбинирането на вътрешното нагряване с евентуално покриване на устройството (върху диван, легло или под дреха) е най-честата причина за инциденти. Накратко: Шансът да се случи е малък, но ако се случи, последиците са катастрофални, защото няма как да се намесиш в първите 10 „златни“ секунди. Затова е най-добре да зареждаме само когато сме наоколо и можем да реагираме. Аха, да спра да ползвам литиево-йонни батерии т.е. да се върна в 20-ти век. Има ли статистика колко често се случва такова нещо? Че те и самолети падат, гръмотевици уцелват хора, ... 1
Duke Публикувано: 20 април Публикувано: 20 април На 18.04.2026 г. в 0:54, ДиянаВ каза: Пробвал ли си да слагаш друга карта, пластика? Например при мен тези на ЕЗОК /европейската здравна карта/ винаги сработват 😄 Вероятно и карта за супермаркет би свършила същата работа, но тях гледам да ги оставям тук😉 Този номер за съжаление вече почти никъде не минава в новите хотели при които или в картата има някакъв чип или има някакъв друг начин за идентифициране на оригиналната карта... 3
DGTG Публикувано: 22 април Публикувано: 22 април На 15.04.2026 г. в 15:06, Doctor Who каза: Получих информация за сменен ПИН на резервация с номер ХХХ ХХХ ХХХ, но аз нямам резервация с такъв номер. И аз получих такава информация за 3 резервации със сменен ПИН, но аз нямам такива. Ако са някакви минали - са доста отдавна минали ...😂
MayaS Публикувано: 8 май Публикувано: 8 май Опитвам се да резервирам хотел. Стигам до плащането въвеждам всички данни кликам плати и ми изписва, че не може да осъществи плащането. Пробвах с 3 различни карти все същото. Пробвах с друг браузър пак същото. Някакви идеи?
Doctor Who Публикувано: 8 май Публикувано: 8 май преди 12 минути , MayaS каза: Опитвам се да резервирам хотел. Стигам до плащането въвеждам всички данни кликам плати и ми изписва, че не може да осъществи плащането. Пробвах с 3 различни карти все същото. Пробвах с друг браузър пак същото. Някакви идеи? Временен бъг, грешна цена, възможно е да променят цени, наличността на стаи, да спират предлагане в платформата ... Ако не става и в приложението просто изчакай. 1
MayaS Публикувано: 8 май Публикувано: 8 май преди 6 минути , Doctor Who каза: Временен бъг, грешна цена, възможно е да променят цени, наличността на стаи, да спират предлагане в платформата ... Ако не става и в приложението просто изчакай. И в приложението същата работа. Пробвах и с различни хотели. Ами ще ичакам.
Oshko Публикувано: 26 май Публикувано: 26 май Резервирах апартамент в София за роднина и ми излезна безплатно такси от летището като бонус, както излиза на всички за Варшава, обаче не букнах веднага, че нямах време. Сега, 2-3 дни по-късно опцията вече е изчезнала. Случвало ли се е на някого? Има ли начин да я възстановя?
Бръмбар Публикувано: 26 май Публикувано: 26 май преди 8 минути , Oshko каза: Резервирах апартамент в София за роднина и ми излезна безплатно такси от летището като бонус, както излиза на всички за Варшава, обаче не букнах веднага, че нямах време. Сега, 2-3 дни по-късно опцията вече е изчезнала. Случвало ли се е на някого? Има ли начин да я възстановя? Мисля, че като се отиде на резервацията дава пак да се избере. Поне съм избирала по-късно, може би от add to your trip и после taxi. Със сигурност съм го правила, но в момента нямам ясен спомен от йъде 1
Doctor Who Публикувано: 26 май Публикувано: 26 май преди 19 минути , Oshko каза: Резервирах апартамент в София за роднина и ми излезна безплатно такси от летището като бонус, както излиза на всички за Варшава, обаче не букнах веднага, че нямах време. Сега, 2-3 дни по-късно опцията вече е изчезнала. Случвало ли се е на някого? Има ли начин да я възстановя? Офертата е лимитирана по време, по дни до настаняване и цена на настаняване. Все пак; опитай в инкогнито режим и не българско IP. 2
tara Публикувано: 26 май Публикувано: 26 май преди 12 часа, Oshko каза: Резервирах апартамент в София за роднина и ми излезна безплатно такси от летището като бонус, както излиза на всички за Варшава, обаче не букнах веднага, че нямах време. Сега, 2-3 дни по-късно опцията вече е изчезнала. Случвало ли се е на някого? Има ли начин да я възстановя? Преди време при мен така се получи и не успях да открия и резервирам по-късно безплатно. Сега даде ли ми опция, веднага запазвам. 2
Иван Попов Публикувано: 31 май Публикувано: 31 май От няколко дни получавам подобни имейли от Booking.com с оферти за Родос и други дестинации, без изобщо да съм търсил за там. При вас появяват ли се такива съобщения? Чудя се дали са просто част от маркетинговите им кампании или ги получавам само аз. 🤔 Проверих си и пощата в ABV и не виждам признаци за пробив, затова ми е любопитно дали и при вас е така.
neuromancer Публикувано: 31 май Публикувано: 31 май Ако подателя е действително @booking.com, значи за от тях. Виж самия мейл на подателя. Иначе по принцип получавам толкова спам, че ако се замислям за всяко нещо, няма да имам време да живея. Понякога подателя е скрит, тоест пише booking.com, a адреса е нещо като 37744774@yahoo.com Мейл, който филтрира спама е огромно улеснение в живота. 2
stanimir Публикувано: 31 май Публикувано: 31 май 1 hour ago, Иван Попов said: От няколко дни получавам подобни имейли от Booking.com с оферти за Родос и други дестинации, без изобщо да съм търсил за там. При вас появяват ли се такива съобщения? Чудя се дали са просто част от маркетинговите им кампании или ги получавам само аз. 🤔 Проверих си и пощата в ABV и не виждам признаци за пробив, затова ми е любопитно дали и при вас е така. Покрай промото на Aegean случайно да си проверявал полети до Родос ? И аз съм се питал как след като търся определено нещо някъде си, изведнъж започват да ме заливат реклами за подобни продукти във Фейсбук , Ютюб и къде ли не. Тук е обяснено доста добре как функционират нещата.Абстрахирай се от гръмкото заглавие , но гледай видеото : 1
Oshko Публикувано: 1 юни Публикувано: 1 юни На 26.05.2026 г. в 9:39, Oshko каза: Резервирах апартамент в София за роднина и ми излезна безплатно такси от летището като бонус, както излиза на всички за Варшава, обаче не букнах веднага, че нямах време. Сега, 2-3 дни по-късно опцията вече е изчезнала. Случвало ли се е на някого? Има ли начин да я възстановя? Да си отговоря сам, вчера изневиделица се появи опцията за такси, така че си проверявайте. 1
Бръмбар Публикувано: 4 юли Публикувано: 4 юли Оф топик - кодовете с рестрикции едно на ръка, но вече втори път като пиша на спорта не получавам абсолютно никакъв отговор. И в двата случая не беше критично, но почвам да се замислям дали бих получила и ако е критично и това никак не ми харесва. 1
Miladina Публикувано: 4 юли Публикувано: 4 юли 2 hours ago, Бръмбар said: Оф топик - кодовете с рестрикции едно на ръка, но вече втори път като пиша на спорта не получавам абсолютно никакъв отговор. И в двата случая не беше критично, но почвам да се замислям дали бих получила и ако е критично и това никак не ми харесва. Аз пък в последните месеци съм изключително доволна от съпорта. През октомври имахме проблем с едно настаняване в Исландия и букинг съдействаха адекватно, дори ни дадоха 18 евро компенсация. В Мароко през март ползвахме такси към летището, но шофьорът не даде точно местонахождение на автомобила и загубихме доста време в търсене и намирането на колата и времето започна да ни притиска. Компенсираха ни с още 10% намаление на следващата поръчка на такси от тях. В Ларнака, поради късно пристигане хостът ни поиска €20 такса, която не беше упомената в условията и букинг ни преведоха €20 като кредити. През 2024 след много дълги разговори със съпорта ни възстановиха хакнатия профил /след престой в Баку/, както и всички неизползвани кредити. Но не съм получила нито един код. 🙂 В случай, че измислят адекватна лоялна програма бих продължила да ползвам букинг. 1
chandni Публикувано: 4 юли Публикувано: 4 юли преди 5 часа, Бръмбар каза: вече втори път като пиша на спорта не получавам абсолютно никакъв отговор Преди дни имахме проблем с една от резервациите си - беше станало 15:30 часа в деня на настаняване, а още нямахме информация от хоста за self check-in, затова му писахме съобщение в букинг. Преди резервиране на апартамента имаше изискване за одобрение от собственика, така че си бяхме писали с него. В деня на настаняване обаче не отговори. Звънихме - нямаше сигнал. Помислихме, че сме попаднали на измама. Мъжът ми се свърза със съпорта на букинг по телефона. Оставиха го на изчакване и се опитаха да осъществят връзка със собственика по телефон. След като не успяха, уведомиха мъжа ми, че трябва да му изпратят и-мейл и да изчакат минимум 45 минути да отговори. Междувременно намерихме хотел с цена на нощувка 150 евро, който ни устройваше като местоположение, наличие на самостоятелен санитарен възел и безплатен паркинг. Проблемната резервация беше за 108 евро. Букинг искаха да им се пише имейл с обяснение какво настаняване сме намерили. Мъжът ми обаче в това време беше в един свръх динамичен градски трафик и се изнерви от глупостите им. Каза им с твърд тон, че всичко вече е коментирано по телефон и не вижда нужда, а и няма възможност да пише и-мейли и очаква до минути да получи отговор дали ще бъде одобрена разликата в цената, тъй като откривахме само един хотел на разумна цена, който ни устройва. След няколко минути получи и-мейл, с който одобряват възстановяване на сума до 54 евро (50% от цената на първоначалното настаняване). В 20 часа хостът получи просветление и писа, че ни очаква. Нямал никакви съобщения и обаждания от нас и от букинг. Твърде късно, ние вече се бяхме настанили на новото място. Не се случи много бързо, но пък резултатът беше удовлетворящ. Имахме късмет, че ставаше дума за настаняване в голям град и имаше няколко приемливи алтернативи - всяка с известни компромиси. Ако се беше случило в район с рехаво предлагане на нощувки, щяхме да се окажем в доста по-неприятна ситуация. 5
Zaro Публикувано: 28 август Публикувано: 28 август Не знам в коя от многото теми за Booking да пиша, но новата мода, поне за мен нова, за анулиране на резервация е, ... че имотът се продава и новият собственик можело и да не искал да пледлага апартамента. Обаче се изпуснаха да кажат да анулирам аз, за да не им излезе на тях черна точка. Ей сега.... 2 1
Dreamm Публикувано: 1 септември Публикувано: 1 септември Направих резервация и приложих изтичащ същия ден код. Веднага след това същата стая, при същите условия стана с 86 евро по-евтина (започна да изписва booking заплаща 86Е). Пробвах и от друг профил, инкогнито, от моя си - все така. Не посмях да анулирам и да направя нова резервация, защото можеше веднага да се вдигне цената. Съответно направих искане за връщане на разликата в цената, приложих съответните снимки, обаче вече 3 дни няма реакция. Дайте идея какво да правя.
stani.m Публикувано: 1 септември Публикувано: 1 септември Не става ли първо правиш нова резервация на по-ниската цена и после анулираш? 2
Dreamm Публикувано: 1 септември Публикувано: 1 септември преди 14 минути , stani.m каза: Не става ли първо правиш нова резервация на по-ниската цена и после анулираш? Нямам друг код. 😄
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега