master_of_germs Публикувано: 17 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2019 Е, @Фичо, какво да ти споделяме, ти все едно нямаш билети за уикендова класика Виена-Братислава 😉 Но понеже сме два уикенда преди тебе за откриването на базарите по същата схема, ще споделим, като ни мине редът 🙂 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 17 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2019 Работна традиция при мен - Брюксел. Ще опитам да прескоча до Гент. 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 17 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2019 Преди 1 час, master_of_germs каза: Е, @Фичо, какво да ти споделяме, ти все едно нямаш билети за уикендова класика Виена-Братислава 😉 Но понеже сме два уикенда преди тебе за откриването на базарите по същата схема, ще споделим, като ни мине редът 🙂 Така е, но ... пуста лакомия, иска ми се още един тегел да опъна някъде. 2 1 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 17 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2019 преди 1 минута , Фичо каза: Така е, но ... пуста лакомия, иска ми се още един тегел да опъна някъде. От таз лакомия страдам и аз... 😂 3 Връзка към коментар
stormbringer Публикувано: 17 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2019 Ние имаме билети за Виена - летим с Лауда в събота и се връщаме в понеделник сутринта. Според разни сайтове поне 3-4 базара ще са отворили вече (16-18.11). Половинката никога не е ходила в Австрия, аз никога не съм бил на базар там. Надявам се да сместим 1 ден културна програма и 1 ден греяни вина и глезотии, дано и времето да е благосклонно. 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 17 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2019 преди 24 минути , stormbringer каза: Ние имаме билети за Виена - летим с Лауда в събота и се връщаме в понеделник сутринта. Ние сме събота-неделя , на 30.11 сутринта с Lauda/Ryan към Виена и на 01.12 вечерта с Wizz от Братислава към София 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 17 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2019 преди 4 минути , Фичо каза: Ние сме събота-неделя , на 30.11 сутринта с Lauda/Ryan към Виена и на 01.12 вечерта с Wizz от Братислава към София Опа, кои сте вие? Щото и ние сме там тогава и то със същите полети. Току - виж се окажем и в един автобус 🙂 Под ние: аз и @Rainy. 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 17 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2019 преди 2 минути , mililia каза: Опа, кои сте вие? Щото и ние сме там тогава и то със същите полети. Току - виж се окажем и в един автобус 🙂 Аз и едни приятели. Автобусът ни е в неделя Flixbus 15:15-16:15 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 17 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2019 преди 9 минути , mililia каза: Опа, кои сте вие? Щото и ние сме там тогава и то със същите полети. Току - виж се окажем и в един автобус 🙂 Под ние: аз и @Rainy. Е, не се обаждате, значи 😋 @stormbringer, ние ще летим до Виена заедно с вас на 16.11.2019. връщаме се на другия ден вечерта с Уиз от Братислава. Неделен фликсбус в 16.15 ч. Аз тази година за сефте бях във Виена за няма и 24 часа, сега малко повече за базари. 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 17 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2019 преди 17 минути , Фичо каза: Аз и едни приятели. Автобусът ни е в неделя Flixbus 15:15-16:15 Аз също ще съм с приятелки. Още не съм купила билети за автобуса. Има един Flixbus в 18.15 и на летището е в 20ч, но ме е страх да купя за него, че да не изпуснем самолета, ако стане фал и закъснея. Вие и Братислава ли ще обиколите за някой и друг час? Чудя се как да го направя и аз? Иначе с Галя ще се видим на място и единственото планирано нещо е концерт за 30 мин в една църква. @master_of_germs, вие сте доста преди нас, иначе не го крием, даже питахме някъде за кръчма. 2 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 17 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2019 преди 29 минути , mililia каза: Опа, кои сте вие? Щото и ние сме там тогава и то със същите полети. Току - виж се окажем и в един автобус 🙂 Под ние: аз и @Rainy. И аз! Но полетите ми са други. Очертава се готина вечер на 30-ти. 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 17 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2019 преди 1 минута , Mary каза: И аз! Но полетите ми са други. Очертава се готина вечер на 30-ти. Еха, направо цяло заведение да резервираме 🙂 На концерта ще бъдеш ли? 2 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 17 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2019 преди 2 минути , mililia каза: Еха, направо цяло заведение да резервираме 🙂 На концерта ще бъдеш ли? Да. Имам и ден повече от всички, че ще летя сутринта в петък. Скоро не съм била във Виена, та ще се поразходя малко, а може и да открия някое място, където не съм била. 3 Връзка към коментар
dikrasteva Публикувано: 17 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2019 Ние сме правили коледни уикенд + петък или понеделник до Шерлероа / сега има от София петък 06.12.-понеделник 09.12. двупосочно за 39лв./ и от там 1. из самата Белгия-Брюж и Гент 2. Лил с Флибко 3.Люксембург и Трир с Флибко Миналата година през Мемиминген, отидохме с влак до Мюнхен, а на връщане за по-направо минахте през Улм. Иначе класиката в Германия-Нюрнберг + Бамберг+ Вюрцбург ще е тази година. 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 17 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2019 преди 49 минути , Mary каза: И аз! Но полетите ми са други. Очертава се готина вечер на 30-ти. Тъкмо щях да кажа, че ще имаме още една магеланка в купона преди 47 минути , mililia каза: Еха, направо цяло заведение да резервираме 🙂 На концерта ще бъдеш ли? Да, @Mary се присъедини - аз не случайно взех голяма стая с тайни надежди разни , но вие бетонирахте идеята Е как няма да не е на концерта... Това беше от първите дискутирани теми между двете. Ние обожаваме бахура, но не по-малко обожаваме и други неща, иначе не бихме и пътували - говоря за всички нас 🙂 @mililia Щях да ти пиша... ххахаха... Наистина ще трябва резервация, иначе няма кое заведение да ни побере просто така в събота вечер 🙂 Връзка към коментар
stormbringer Публикувано: 17 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2019 Коледна (есенна?) магеланска инвазия с мини магелански сбирки във Виена? 3 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 17 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2019 преди 34 минути , Rainy каза: Тъкмо щях да кажа, че ще имаме още една магеланка в купона Да, @Mary се присъедини - аз не случайно взех голяма стая с тайни надежди разни , но вие бетонирахте идеята Е как няма да не е на концерта... Това беше от първите дискутирани теми между двете. Ние обожаваме бахура, но не по-малко обожаваме и други неща, иначе не бихме и пътували - говоря за всички нас 🙂 @mililia Щях да ти пиша... ххахаха... Наистина ще трябва резервация, иначе няма кое заведение да ни побере просто така в събота вечер 🙂 До тук сме 6 сигурни за вечерята. @Фичо, вие ще се присъедините ли към нас за Магеланска сбирка във Виена? И после да мислим къде да резервираме. Ако има и други във Виена да се обаждат навреме, че да не ги хванем на място 🙂 2 Връзка към коментар
Аmélie Публикувано: 17 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2019 И ние сме във Виена, но чак на 7ми Декември. Летим до Братислава предната вечер. Фликсбуса колко по-рано да го резервирам? Разни сайтове за отстъпка има ли? Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 17 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2019 Оп, още 2 броя и половина за Виена от 22/11 до 25/11. Решихме да разходим бебето до Лисабон на топло и да се върнем през ветровитата Виена като хванем някой друг ден от базарите. Представям си само как ще опазим топките и играчките по сергиите. 😀 Връщането е в понеделник с Лауда/Раян преди работа. 5 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 17 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2019 преди 3 часа, Фичо каза: Ние сме събота-неделя , на 30.11 сутринта с Lauda/Ryan към Виена и на 01.12 вечерта с Wizz от Братислава към София И ние сме в същия самолет от Братислава, но в друг автобус. На концерт сме на 29-ти 🙂 3 Връзка към коментар
Aleksandra Kraleva Публикувано: 18 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2019 Ние ще сме в Колмар и Страсбург в п-да 20-24.11 с полет до Баден-Баден. Общо взето само това е ясно. Нито сме решили къде ще спим, нито как ще се придвижваме. 😑 Връзка към коментар
antea Публикувано: 18 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2019 преди 13 часа, dikrasteva каза: Ние сме правили коледни уикенд + петък или понеделник до Шерлероа / сега има от София петък 06.12.-понеделник 09.12. двупосочно за 39лв./ и от там с двойка приятели и ние си организирахме нещо подобно, само че петък сутрин с Уиз /кредити от ДСК-картата/ и неделя следобяд с Ryan /смъкнати през weg.de на по 10 евро/, от Charleroi директно към Гент, събота в Брюж и половин неделя в Брюксел, Флибковците ги взехме при отваряне на разписанието на минимални цени, период 13-15 декември 1 Връзка към коментар
venceremos Публикувано: 18 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2019 Разписание на Коледните базари във Виена (трябва малко да се скролне надолу) И аз ще съм за началото им 15-17.11, че имах едни един Уиз кредит за усвояване 😁 2 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 18 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2019 Ние ще видим как ги подреждат и поставят. Седмица преди откриването ще сме във Виена. Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 18 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2019 преди 8 часа, venceremos каза: Разписание на Коледните базари във Виена (трябва малко да се скролне надолу) И аз ще съм за началото им 15-17.11, че имах едни един Уиз кредит за усвояване 😁 В края на октомври от 29-02.11 ще сме в Бреда, Холандия. Може ли от някъде да разбера къде наблизо ще има коледни базари? Може и Брюксел или околностите също. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Моника,
21 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега