Прескочи до съдържание

Относно скъпия долар ?

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ами тайландските пари също са свързани с долара, така че при падането му и те са паднали като стойност обърнати в европейска валута, но не и като равностойност в долари.

Аз ги обръщам към английския паунд - както ми е чарджена картата, Деска, но не виждам велики разлики. Не изключвам да правя нещо неправилно, разбира се...

Публикувано:

Много от азиатските валути са обвързани с долара , както ние с еврото.

Може да спечелиш при положение , че долара поевтинява спрямо паунда , така както ние от поевтиняването на долара спрямо еврото /лева.

Ако паунда тия дни също е надолу няюа да доловиш разлика

Паунда също пада. Евро му е майката тия дни ...

Австралийски , новозеландски долари , паунди - всичко е надолу !

• Харесвам 1
  • 2 месеца по-късно ...
Публикувано: (редактирано)

Ето , че палачинката се обърна и сривът на долара може да е неочакван подарък за пътуващите към доларовите дестинации

... и взе, че пак се обърна :rolleyes:

хем мислех миналата седмица да заредя малко гущери във връзка с предстоящо пътуване, ама на ... :wacko:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 3
Публикувано:

И мене много ме яд, че се замотах и не купих доларчета като бяха 1.60 преди седмица-две и ще трябва да ги купувам сега на 1.80. Като си направя сметка колко ще се вътря за 2000-3000 направо не ме свърта. Ще чакам до последно да стане по-изгоден курса, ама за 10ина дни надали ще се промвени съществено.

Публикувано:

За пътуване в Тайланд, по-добре си носете и сменяйте евро. (ако разбира се нямате сметка в долари) За тези, които ще ходят в Чанг Рай и Чанг Май, до момента това е най-доброто чейндж бюро, което съм намирал изобщо за батове. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Имайте предвид, че декември месец може да има ново покачване на долара спрямо еврото, понеже ЕЦБ ще има заседание и индикациите са, че ще засилят количествените ограничения, за да се опитат да сринат еврото. Интересното в случая е как ще реагират американците, дали ще влязат във валутната война (ако преценят че скъпият долар не им е толкова изгоден).

Абе въобще любопитни времена предстоят...

• Харесвам 1
Публикувано:

Нещата стигнат ли до там да се пише по форумите какво ще стане обикновено става обратното.  :lol:  Скъпият долар е кофти за американския износ, ще тръгнат веднага на контра колко са зле и те.  :lol:

• Харесвам 3
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Ако някой търси силно поевтиняващи дестинации нека забрави за долара и да погледне курса на азербайджанския Манат и аржентинското песо. И на двете места имаше огромна официална девалвация. Маната се обезцени близо 50% в долари, заради спадащата цена на нефта.

• Харесвам 3
Публикувано:

Ама наистина сега е момента да се ходи в Япония! Курода (шефа на банката) се е заканил да сътвори инфлация (след над 20 години дефлация) и печата яко! През 2019 ще има световна купа по ръгби, а 2020 - Олимпиада, така че 2016 и 2017 ще са добри за посещение.

• Харесвам 3
Публикувано:

А най-близо са ни Украйна и Русия :)

По-евтини едва ли ще бъдат.

Не бъди толкова сигурен! Скоро имаше една статия, че ако нефта падне до 20 долара, рублата трябва да се девалвира до 160 рубли за долар за да може руснаците да си балансират бюджета. Украинците обявиха дефолт и не се знае какво следва и как ще се споразумеят с кредиторите.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.