S.Petrov Публикувано: 12 декември, 2016 Сподели Публикувано: 12 декември, 2016 Ясно, благодарско за съветите! Директно от тях съм резервирал, през акаунта си. Съобщението за промяната получих на мейла, а в акаунта нищо - само е сменен часът на полета, като проверих. Единствено искам да ме върнат в 15:40, ако може, иначе ще пия една студена... бира, докато чакам Връзка към коментар
Nati Публикувано: 12 декември, 2016 Сподели Публикувано: 12 декември, 2016 На мен ми смениха часа на един от полетите през февруари, но така, че не можех да хвана следващия полет. Естествено поисках за тяхна сметка да променят и двата, както мен ме устройваше. За целта писах в чата, където ме накараха да оставя телефонен номер, за да ми се обадят от друг отдел и да потвърдят промяната. Всичко точно, много съм доволна от съпорта им, ама само да не ми бяха звъняли в събота в 05:00 4 Връзка към коментар
randi Публикувано: 12 декември, 2016 Сподели Публикувано: 12 декември, 2016 Полета в 15:40 го няма вече, не знам къде го гледаш, но ги свалиха преди известно време. Остава полета в 14:20 и следващите са в 18:00 и в 18:15. 1 Връзка към коментар
S.Petrov Публикувано: 13 декември, 2016 Сподели Публикувано: 13 декември, 2016 Полета в 15:40 го няма вече, не знам къде го гледаш, но ги свалиха преди известно време. Остава полета в 14:20 и следващите са в 18:00 и в 18:15. Да, махнали са го. До преди няколко дни ми излизаше и се дразнех... сега ми остава само да се примиря с повечкото висене и да убия мъката с бира 1 Връзка към коментар
Еминко Публикувано: 31 декември, 2016 Сподели Публикувано: 31 декември, 2016 http://avia.pro/news/aviakompaniya-airasia-stala-luchshim-loukosterom-v-mire Връзка към коментар
mamamia Публикувано: 11 януари, 2017 Сподели Публикувано: 11 януари, 2017 http://samoleti.net/companies/%D0%B5%D0%B2%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%8F 130 euro 2 Връзка към коментар
Boo Публикувано: 13 януари, 2017 Сподели Публикувано: 13 януари, 2017 (редактирано) Спешен въпрос - има ли такса в AirAsia за чекиране на летището. Дъщеря ми е в Сием Реп в момента и е направила он лайн чекинг само за едната посока. Сега пробва за връщането до Бангкок, но не се получава. Някакви ицеи защо? Извинявайте, всичко е наред. Успяла е да се чекира. Редактирано 13 януари, 2017 от Boo Връзка към коментар
liliya Публикувано: 22 януари, 2017 Сподели Публикувано: 22 януари, 2017 20% намаление на полети през мобилно приложение с MOBILE20. Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Air Asia X са получили разрешение от американските власти да летят до САЩ. Най-вероятно първата дестинация ще е Хонолулу. За тази година се очакват да пуснат и полети от Банкок до Будапеща, Прага и Варшава. Ако горните планове се осъществят скоро с Air Asia ще могат да се правят почти околосветски пътешествия 9 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Air Asia X са получили разрешение от американските власти да летят до САЩ. Най-вероятно първата дестинация ще е Хонолулу. За тази година се очакват да пуснат и полети от Банкок до Будапеща, Прага и Варшава. Ако горните планове се осъществят скоро с Air Asia ще могат да се правят почти околосветски пътешествия Ама точно тях гледах за нещо презокеанско - просто така, дали... Музика за ушите ми! Много ги харесвам... Връзка към коментар
Edem Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 Еър Азия възобновяват полетите Лондон Гетуик-Куала Лумпур от юни тази година http://www.fly4free.com/flight-deals/europe/air-asia-x-gets-approval-to-relaunch-flights-to-london-gatwick/ 3 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 1 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 Някаква нова такса за горивото в Тайланд, съответно билетите за вътрешните полети на авиокомпаниите се вдигат със 150 бата, някои вече са вдигнати, другите от 6 февруари. Връзка към коментар
Worldismine Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Извинявам се, че не съм ровил в темата, но имам спешен въпрос - задължително ли е да се покаже принтирана бордна карта, както е в европейските лоу коуст компании? Връзка към коментар
chandni Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Извинявам се, че не съм ровил в темата, но имам спешен въпрос - задължително ли е да се покаже принтирана бордна карта, както е в европейските лоу коуст компании? AirAsia имат мобилно приложение за Андроид (вероятно и за iOS) и може с мобилен БП, но имай предвид, че ако се чекирате от компютър, а не през мобилното приложение, няма да виждате бордните пасове в последното и ще трябва да ги разпечатате. 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Извинявам се, че не съм ровил в темата, но имам спешен въпрос - задължително ли е да се покаже принтирана бордна карта, както е в европейските лоу коуст компании? Нищо не ти трябва, днес пак летях след направен уеб чекин, гишетата са едни и същи.Със, без чекин, същата работа, само паспорт показваш. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 12 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2017 (редактирано) Air Asia X са получили разрешение от американските власти да летят до САЩ. Най-вероятно първата дестинация ще е Хонолулу. За тази година се очакват да пуснат и полети от Банкок до Будапеща, Прага и Варшава. Ако горните планове се осъществят скоро с Air Asia ще могат да се правят почти околосветски пътешествия От 28 юни полети от няколко азиатски града до Хонолулу, Хаваи Това наистина ще отвори интересни възможности Някои цени в една посока Хонолулу — Осака — от 129$; Хонолулу — Куала-Лумпур — 179$; Хонолулу — Сингапур — 215$ Хонолулу — Бангкок — 238$; Осака — Хонолулу — 172$; Куала-Лумпур — Хонолулу — 198$; Бангкок — Хонолулу — 249$; цени само с ръчен багаж Редактирано 12 февруари, 2017 от Фичо 4 Връзка към коментар
lidia Публикувано: 23 март, 2017 Сподели Публикувано: 23 март, 2017 При промяна на час на излитане от Еър Азия, поради която си изпускам следващ полет, им писах в живия чат и казаха че ще ми звъннат, но вече 10 часа и не са ми звъннали. Възможно ли е ,да не ми звъннат изобщо Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 23 март, 2017 Сподели Публикувано: 23 март, 2017 По приницип са коректни и предлагат варианти. Сменяли са ми полет безплатно няколко пъти след промяна в часа. Просто в Азия хората са извън времето и пространството. Пиши им пак. 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 23 март, 2017 Сподели Публикувано: 23 март, 2017 При промяна на час на излитане от Еър Азия, поради която си изпускам следващ полет, им писах в живия чат и казаха че ще ми звъннат, но вече 10 часа и не са ми звъннали. Възможно ли е ,да не ми звъннат изобщо Преди един месец аз чаках близо 1,5 часа да се вредя на чата. Ако ти е спешно звънни им ти или се опитай да свършиш работата по чата. 1 Връзка към коментар
Nati Публикувано: 23 март, 2017 Сподели Публикувано: 23 март, 2017 При промяна на час на излитане от Еър Азия, поради която си изпускам следващ полет, им писах в живия чат и казаха че ще ми звъннат, но вече 10 часа и не са ми звъннали. Възможно ли е ,да не ми звъннат изобщо Би трябвало да ти звъннат. Аз имах такъв случай и казаха, че ще звъннат. След една седмица още не бяха звъннали. Реших да им пиша пак в чата и те пак казаха, че ще звъннат и че били много заети. Е, звъннаха най-накрая, ама в 5 часа сутринта в събота 1 Връзка към коментар
lidia Публикувано: 23 март, 2017 Сподели Публикувано: 23 март, 2017 А може ли някой да ми даде телефон на Еьр Азия за промяна на дата , за да им ззънна , че звънях на два номера и едва едва им разбирам английския и ми казаха ок мадам ок мадам и ме изключиха. Става въпрос за полет Бали - Куала Лумпур Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 23 март, 2017 Сподели Публикувано: 23 март, 2017 (редактирано) Пиши им на чата пак, най добре сутрин, като е през деня там и няма никой друг. Става без да чакаш. изглежда в Азия като типична топла страна, лудницата е вечер. Редактирано 23 март, 2017 от T.E.Lawrence Връзка към коментар
tom777 Публикувано: 23 март, 2017 Сподели Публикувано: 23 март, 2017 (редактирано) или от тук https://eform.airasia.com/?lang=en-gb И ние имахме подобен случай. Те ни потърисиха и всичко се разреши. Редактирано 23 март, 2017 от tom777 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 31 май, 2017 Сподели Публикувано: 31 май, 2017 Air Asia почват да летят Куала Лумпур - Сихануквил и в момента са в промо 9.08.2017-05.06.2018. Цени от 20+ евро. 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 30 август, 2017 Сподели Публикувано: 30 август, 2017 От следващата зима се очаква Air Asia да пусне директни полети до Източна Европа After the red flag is removed and clearance is secured from the European Aviation Safety Agency, TAAX will commence regular services from its Bangkok base at Don Mueang airport to Eastern Europe. He did not specify the countries in the region which TAAX plans to serve, but cited Poland, Czech Republic, Austria, Croatia and Hungary as possibilities. Mr Tassapon described Eastern Europe as not too competitive with high market potential. "We are not looking at major European cities like London, Frankfurt, Amsterdam or Paris, which are highly competitive with little chance of making money," he said. "Realistically, embarking on Eastern European flights would take six months," meaning services could begin the second half of next year. http://www.bangkokpost.com/news/transport/1314083/thai-airasia-x-to-add-routes-in-2018 7 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега