Прескочи до съдържание

Air Asia - текущи новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:

Хъбът Air Asia Cambodia се разраства доволно. Пускат и полети Пном Пен - Сайгон и Пном Пем - Ханой. Второто особено е много добра опция да сваляне на цените по скъпа отсечка. 

https://www.khmertimeskh.com/501591261/airasia-cambodias-international-expansion-continues-with-the-launch-of-two-new-routes-to-vietnam/

• Харесвам 5
  • 2 месеца по-късно ...
Публикувано:

Купих билети от страницата на AirAsia: Kuala Lumpur- Langkawi-George Town. Оказа се, че multi city на Air Asia минава през kiwi.com. 

Искам да се чекирам в Air Asia 14 дни по- рано. Няма проблем, но на телефонен номер забелязвам, че излиза някакъв номер, който не е моят. А в страницата на Air Asia в акаунта ми номерът е верен.

Това проблем ли е?

Публикувано:
  На 5.02.2025 г. в 9:28, stotan каза:

Купих билети от страницата на AirAsia: Kuala Lumpur- Langkawi-George Town. Оказа се, че multi city на Air Asia минава през kiwi.com. 

Искам да се чекирам в Air Asia 14 дни по- рано. Няма проблем, но на телефонен номер забелязвам, че излиза някакъв номер, който не е моят. А в страницата на Air Asia в акаунта ми номерът е верен.

Това проблем ли е?

Разшири  

Имах подобен проблем миналата година. Някъде съм писал по темите за това. През приложението купи някаква допълнителна усруга - места, багаж или храна и по този начин ще се "откачиш" от кивитата и ще можеш да управляваш резервацията от приложението на AirAsia...

• Харесвам 1
Публикувано:
  На 5.02.2025 г. в 9:28, stotan каза:

Това проблем ли е?

Разшири  

Аз взех билети за Air Asia през trip.com и имах същата ситуация с друг телефонен номер, който не можеше да се промени.
Вчера излетяхме първата отсечка без проблем.

Нищо не съм купувала от сайта на АА, чекирах се през тяхното приложение.

• Харесвам 3
Публикувано:

На 5.02.2025 г. в 16:46, neuromancer каза:

аз не разбрах нещо, хем директно от сайта на Air Asia, хем е минало през Киви?

Разшири  

От сайта на AIrAsia при multi city билет те препращат към kiwi. Но го забелязах, след като купих билетите. Ако знаех, щях да ги взема отделно- на различни дати са.

Чекирането е през сайта на AirAsia.

Оказа се, че ако натиснеш continue, се появява страница, в която можеш да си смениш телефонния номер. Така че успях да се чекирам.

След 3 дни ще пробвам за втория полет...

• Харесвам 2
Публикувано:
  На 5.02.2025 г. в 16:46, neuromancer каза:

аз не разбрах нещо, хем директно от сайта на Air Asia, хем е минало през Киви?

Разшири  

Само при мултисити билети се получава, миналата година съм писал...

• Харесвам 2
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

В случай на промени във вече резервиран полет, имат ли възможност за безплатна промяна на дати +-15 дни, както повечето компании? Не сме летели досега с тях, а отзивите им са меко казано не добри, а промото им за Азия в момента сякаш си заслужава.

Публикувано:

Имам няколко полета с AirAsia, последните два от миналата година. Според мен са няколко класи над европейските лоукостове и не разбирам за какви негативни отзиви става дума. Нямам представа дали позволяват безплатна промяна при настъпила промяна по резервация, защото доколкото знам много рядко имат промени в полетното разписание освен при някакви извънредни обстоятелства. Аз не бих се притеснявал да резервирам с AirAsia и със сигурност бих ги предпочел (и винаги досега съм го правил) пред която и да е алтернативна азиатска лоукост компания...

• Харесвам 1
Публикувано:

На нас този месец и двата полета бяха с променено време на излитане с час по-късно. Лошото е, че го съобщаваха по-малко от 24 часа преди полет, а за едната посока си бяхме взели неотменим споделен трансфер от локация на 100 км и така си отвисяхме на летището още повече. Но поне го съобщаваха. 😄 И при двата полета разстоянието между седалките беше предвидено за по-ниски хора (при Райън е по-голямо), но вероятно и при другите регионални е така. Други оплаквания нямам и пак бих летяла с тях.

• Харесвам 2
Публикувано:

Безплатната промяна при променени полети според мен е универсално правило. Може да се различават детайлите, като на Уиз 15 дена назад и 30 напред.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.