Прескочи до съдържание

Pegasus - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, slujitel каза:

Като познавач на Пегасус, кога трябва да очаквам да паднат цените за пътуване 01. 05?

Не съм познавач, но да кажа че при промото преди три седмици двупосочният билет беше 56 евро за много дати в май включително около 1, 6 и 24 май. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, slujitel каза:

Като познавач на Пегасус, кога трябва да очаквам да паднат цените за пътуване 01. 05?

Аз март взех за май София-Шимкент, като тогава имаше по-ниски цени за юни за Грузия и съвсем малко Казахстан. За май повече неща имаше. Зависи дали от София или от Истанбул и дестинацията също е от значение. :)

• Харесвам 3
Публикувано:
20 minutes ago, Doctor Who said:

Не съм познавач, но да кажа че при промото преди три седмици двупосочният билет беше 56 евро за много дати в май включително около 1, 6 и 24 май. 

Доколкото погледнах само за Истанбул имаше ниски цени.

• Харесвам 5
Публикувано:

Ако въпросът е за свързващи от София, още е нямало читави цени за лятното разписание. Все пак трябва да си разпродадат първо зимните месеци и Рамадана, когато по́ не се пътува от местното население.

• Харесвам 3
Публикувано:

В последните 3-4 дни от месец Рамадан се пътува, заради празника (Eid al-Fitr/Ramazan Bayram), почивни дни и семействата се събират. В случая 19-20 март 2026. А тази година той съвпада и с Novruz/Newroz (Персийската/Кюрдската нова година), та в страните от Средна Азия + Иран ще е една малка лудница.  Баш тогава ще бъда в Азербайджан, така че... ще присъствам на двоен празник 😉

Колкото до промоционалните цени, мисля, че още поне месец ще важат само за зимното разписание.

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 5 часа, Doctor Who каза:

Моите билети си бяха на една и съща цена и нямаше промо за тях. Всеки ден ги проверявам. 

преди 4 часа, Argentique каза:

Ако въпросът е за свързващи от София, още е нямало читави цени за лятното разписание. Все пак трябва да си разпродадат първо зимните месеци и Рамадана, когато по́ не се пътува от местното население.

Следя от София.  Отиване до Багдад и връщане от Ербил.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 17 минути , slujitel каза:

Следя от София.  Отиване до Багдад и връщане от Ербил.

За там и виза няма да ви трябва (летища Ербил и Сюлеймания в Иракски Кюрдистан). 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , Hakkâri Spor каза:

За там и виза няма да ви трябва (летища Ербил и Сюлеймания в Иракски Кюрдистан). 

Трябва да, кацаме в Багдад. 

Публикувано:

Където и да се кацне има виза. Кюрдистанската е 75$, но с нея не можеш да отидеш във федерален Ирак. С Иракската можеш да ходиш навсякъде, но цената и е двойна мисля

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, slujitel каза:

Моите билети си бяха на една и съща цена и нямаше промо за тях. Всеки ден ги проверявам. 

Останах с грешно впечатление и повлякох спам. Извинения, но щеше да е добре, ако беше уточнена дестинацията в началото. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 часа, Branko каза:

Където и да се кацне има виза. Кюрдистанската е 75$, но с нея не можеш да отидеш във федерален Ирак. С Иракската можеш да ходиш навсякъде, но цената и е двойна мисля

Да, значи съм в грешка. Някакси съм запомнил, че за там е по-облекчено. Всъщност: visa on arrival.

75 долара изобщо не е евтино, хммм

Screenshot 2025-11-13 at 0.03.19.png

• Харесвам 2
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

И тук пуснаха една промоция колкото да не е без хич:

image.png.5381c6078e5913faac886f38bba482e8.png

Има София-Истанбул по 27€, което на фона на предишните промота не е кой знае какво. Само зимно разписание.

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, Argentique каза:

И тук пуснаха една промоция колкото да не е без хич:

Има София-Истанбул по 27€, което на фона на предишните промота не е кой знае какво. Само зимно разписание.

@Argentique Благодаря!
Имаш ли наблюдения кога може да очаквам промоция за април? 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 20 минути , Jenbel каза:

@Argentique Благодаря!
Имаш ли наблюдения кога може да очаквам промоция за април? 

От януари нататък, може би.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 минути , Alexander каза:

Поразгледах, ама не видях абсолютно нищо, съвсем стандартни цени..

@Alexander Директните полети за Истанбул през февруари и март за доста дати са поевтиняли - казвам, понеже ги следя постоянно със зорко око 🙂 

За полети с прекачване, които следя, няма нищо интересно (или поне, което да съм гледала преди лично)

Публикувано:

Стига с тези полети до края на март, давайте за цялата година 🙂 Наистина някои цени са надолу, за да ги пробутат хохо

Публикувано:

Ами промото е за полети от Истанбул и други турски градове, та освен София-Истанбул друго няма какво да излезе за повечето заинтересовани.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 44 минути , Argentique каза:

Ами промото е за полети от Истанбул и други турски градове, та освен София-Истанбул друго няма какво да излезе за повечето заинтересовани.

Реално, за да пътуваш някъде с тях, първо трябва да стигнеш до Истанбул така или иначе. 

Публикувано:
преди 1 час, Oshko каза:

Хайде на промоцията - connecting flights до края на Март.

Има наистина доста добри цени за началото на догодина. Всеки да погледне спрямо интересите си. Ако не се бях набълбукал, вече с други билети...

image.png.859ac725283a67d78eacfcdf75904be2.png

image.png.2b9b9f226cc547e13d15246d9497642a.png

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 7 минути , jorocontrola каза:

Има наистина доста добри цени за началото на догодина. Всеки да погледне спрямо интересите си. Ако не се бях набълбукал, вече с други билети...

image.png.859ac725283a67d78eacfcdf75904be2.png

Средата на февруари до средата на март е Рамадан, трябва от изгрев до залез да се криеш под сурдинка, като ядеш и пиеш. Ако има какво да ядеш въобще. Но вероятно има 1-2 места за неправоверни из по-посещаваните градове.
И аз нямам време до края на март и хич не ги и гледам вече. :smile:

Публикувано:
преди 1 минута , Argentique каза:

Средата на февруари до средата на март е Рамадан, трябва от изгрев до залез да се криеш под сурдинка, като ядеш и пиеш. Ако има какво да ядеш въобще. 

Ами в Ирак след 19март. Иран има дати и преди 17фев 😉

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• darinamarinova
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.