Прескочи до съдържание

Pegasus - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 6 минути , jorocontrola каза:

Ами в Ирак след 19март. Иран има дати и преди 17фев 😉

В Ирак има по-скъпа виза, но хората тук се информират вероятно преди покупка.

За да не спамя, пак има евтин Шимкент с цел Узбекистан, не е за уикенд, обаче е топ цена. Там Рамаданът няма да е толкова страшен според мен. И багажът е на промо в тази промоция.

image.png.78ad11d23bded8a0b943890c50caf8a6.png

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 минути , Argentique каза:

В Ирак има по-скъпа виза, но хората тук се информират вероятно преди покупка.
image.png.78ad11d23bded8a0b943890c50caf8a6.png

100,000 Iraqi Dinars не могат да спрат магеланеца в мен. Виж училището и липсата на отпуска вече е друго нещо 😞

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 1 час, Argentique каза:

Може и Тбилиси да се направи март (градски кулинарен туризъм), даже и за 3 март:

Screenshot(1).png.e07ed1f490c6d68c782e9c7439a9c26b.png

Супер оферта. 3 нощувки добре ли е - 1 ден Тбилиси и 1 ден тур до Казбеги, Гудаури, Гергети и Ананури? 

Публикувано:
преди 20 минути , Eva eva каза:

Супер оферта. 3 нощувки добре ли е - 1 ден Тбилиси и 1 ден тур до Казбеги, Гудаури, Гергети и Ананури? 

Два цели дни ли са само? (не съм гледала часовете).
Ами при липса на време и отпуска и така става. Ден за Тбилиси си е ок. В Казбеги ще има сняг. Възможно е и в Тбилиси да има. Ние до Казбеги не стигнахме – след Кахетия се оказа, че само на мен не ми става лошо в кола, а другите бяха аут. До Казбеги е още повече път със завои. Отидохме в Мцхета.
Сняг, не сняг, и зимата правят турове. Ако се чудите откъде, аз съм ползвала този сайт: https://experience.tripster.ru/experience/Tbilisi/7358-ekskursii-v-kazbegi/?type=minigroup,tour_minigroup,group,tour_group
Имат и английски вероятно някои, ама ние руски говорим и не сме търсили. Може да се филтрира по група, индивидуална и т.н. Груповите бяха доста добри като цена. 
Е, може и чичо от пазара да се хване с кола - и такива опции има за авантюристи. 😃

• Харесвам 5
Публикувано:

И Мцхета (за която 3-4 часа са предостатъчни, с пътя ... максимум половин ден, има маршрутки). Малко е 3 нощувки за Грузия точно 😉 Ако си отскубнете още някой ден отпуск, пробвайте на 4-5 нощи.

• Харесвам 4
Публикувано:

Ако е за повече време и понеже @Eva eva е планинарка, бих се целила в летен месец. Тази година имаше ниски цени от София за Тбилиси за юни и май някой ходи. Обаче гаранция за догодина няма. 🙂

• Харесвам 5
Публикувано:

Ми, ние сме уцелвали +17 градуса в зимно Кутайси, но няколко дни след нас беше вече минус седемнайсе. Та, до късмет. За ходене към планините по-скоро не е.

За иран имаше такива цени напоследък, но от Сабиха.

• Харесвам 4
Публикувано:
43 minutes ago, Eva eva said:

Ние ходихме за 3 нощувки тази година, но летяхме с Уиз до Кутаиси и оттам с автобус до Тбилиси. Имахме 1 пълен ден в Тбилиси, 1 ден до  Казбеги, Гудаури, Гергети и Ананури и 1/2 ден пак в Тбилиси преди да тръгнем към летището.

За мен това е ок като време за първо "тестово" посещение в Грузия, ако не се планира взимане на кола и обикаляне на други места из страната. Ако ви хареса много, винаги можете да отидете пак за повече време :) Аз, ако ходя пак, бих отишла направо към Казбеги - през лятото за преходи.

Нашият тур го избрахме от Booking, но в момента дава, че офертата не е валидна. Агенцията беше Ushba Travel и я избрахме, защото беше близо до хотела и направо минахме до там първия ден на излизане, за да преценим дали ни вдъхва доверие. Искахме и да платим на място, но приемаха само кеш, а все още не бяхме теглили пари, така че човекът каза да резервираме през Букинг. Имаха групи на руски и на английски. Турът е цял ден и е основно пътуване - имахме около час в Гергети. Пътят е много натоварен, имаше затворени участъци, където се изчакваше. Бяхме края на април и почти нямаше сняг по пътя, при сняг вероятно ще е още по-зле пътуването.

• Харесвам 4
Публикувано:

Ако някой търси по-разчупени пътувания, има евтини полети за март за Катар, Бахрейн, че и за Абу Даби единствено отиване на 11.03 за 36€. Може да се навържат с разни други полети на изток или юг.

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 54 минути , Argentique каза:

Ако е за повече време и понеже @Eva eva е планинарка, бих се целила в летен месец. Тази година имаше ниски цени от София за Тбилиси за юни и май някой ходи. Обаче гаранция за догодина няма. 🙂

Да, да, ти кажи кулинарен туризъм....пък после ме търси по планините 😄

Благодаря на всички за мненията 🙂 

• Харесвам 3
  • Смея се 3
Публикувано:

Много агенции правят еднодневен тур до Казбеги. Евтини са..Ако искате да останете няколко дни има и редовни маршрутки.

IMG_20251212_162625.jpg

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 20 минути , Eva eva каза:

Да, да, ти кажи кулинарен туризъм....пък после ме търси по планините 😄

Благодаря на всички за мненията 🙂 

Ми хайде да убедим и останалите 😃

20241027_191846.jpg.a59296f0e84b91c67c79600c2567595c.jpg

Десертните (червени) хинкали са тук: цък

20241029_135413.jpg.b7874a069ede4cc794b29c03dff7134c.jpg

20241029_134349.jpg.88ea9e1bfa9678f845cb5ba9ae6b4110.jpg

Кахетия... Златна есен - красота. 

20241028_102638.jpg.0ca011c1c4c0614b6314f35ef7aa69f0.jpg

Ние бяхме в края на октомври, обаче по планините вече беше паднал сняг, според местните - подранил. И ходихме само в ниското.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 2 часа, Eva eva каза:

@Eva eva ние бяхме лятото за една седмица. Пътуването от Тбилиси до Казбеги е най-кошмарното в живота ми. Мисля,че взехме разстоянието за около 4 часа в посока с лудо каране. Представи си двулентов път с огромни опашки от тирове, камиони и автобуси и почти обратни завои. Мисля, че за един ден това пътуване не си заслужава, отделно от това март месец няма да е подходящо, а и не на последно място - църквата е в ремонт ( поне юни беше така). Но Тбилиси е страхотен град,  можеш да си прекараш много хубаво там за два дена, като отделиш и няколко часа за Мцхета. За кулинарната страна на въпроса няма да коментирам - снимките на @Argentique са доста изчерпателни, а виното ........

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, Alexander каза:

Аз чакам Баку, ама никога не го намалят по-серизно 

Намаляват го само Пегасус, но с много неудобни часове. Аз пак взех дотам на Турските авиолинии (от една от последните промоции), да е в някакви човешки часове 😄

• Харесвам 4
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

image.png.ceed49264645c20bf5e52def30d5ecac.png

image.png.09a7d228ac0a4b7b64528f8adec0edae.png

Днес ново промо. Не са свързващи полети, т.е. за повечето тук интерес представлява основно София-Истанбул.

https://www.flypgs.com/en/campaigns/international-flights-from-5-euro-taxes-2025

• Харесвам 11
  • Шок 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Сега виждам в мейла си, че Pegasus ми честитят рождения ден с -20%. Утре ще трябва да ги уважа като купя някое билетче 😉

Screenshot_20251223-201341.png

• Харесвам 7
Публикувано:

Честит рожден ден 🙂

Да пускат най-сетне летните оферти , че тая зима я въртят на промо всяка седмица.Не разпродадоха ли най-сетне достатъчно седалки ? Сигурно е десетата промоция само от октомври насам и все едно и също.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:

Вчера получих нова оферта на Pegasus за Нова Година. Пишеше, че е 50% за полети между 20 януари и 28 март, но когато започнах да правя резервация ми намали 6 евро.

Сигурно съм избрала неподходящи полети, но се отказах.

Искам да пътуваме през пролетта и ще изчакам за нови оферти.

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 20 минути , Stryper каза:

Вчера получих нова оферта на Pegasus за Нова Година. Пишеше, че е 50% за полети между 20 януари и 28 март, но когато започнах да правя резервация ми намали 6 евро.

Аз имам 30%, а мъжът ми - 40% + отстъпка за багаж.  И двамата проиграхме един и същ полет и ни свали 40 евро за двамата, без намаление за багаж - изобщо не му се предлага опция да избере такава отстъпка, както офертата 'Happy New Year!'. 😄

• Харесвам 6
Публикувано:

Абе тия оферти на Пегасус индивидуалните си работят както си искат, но положителното е, че се комбинират с основните оферти и можеш при късмет да докараш наистина интересна цена.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 3 часа, Stryper каза:

За 50~те процента пишеше, че са excluding taxes. Значи намаляват само базовата цена, таксите - не.

• Харесвам 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• darinamarinova
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.