Прескочи до съдържание

Секс туризъм

goldeneyeful

Препоръчани мнения

тайландецът го изненадал изотзад, обаче изобщо не го заболяло, напротив - това бил най-върховният оргазъм, който бил изпитвал :blink:

баси изненадата, честно  :ph34r:

ама с какво го изненадал? мануално, с някаква "играчка", или традиционно както се изненадват в Анадола, примерно?

Връзка към коментар

баси изненадата, честно  :ph34r:

ама с какво го изненадал? мануално, с някаква "играчка", или традиционно както се изненадват в Анадола, примерно?

По най-традиционния начин :wacko: Тайландката нищо не е правила, сигурно е гледала сеира. И аз трудно го повярвах, ама е истина. Е в крайна сметка пичът е бил доволен :D Интересно обаче ако не беше доволен какво щеше да стане :D

Връзка към коментар

Ами сигурно са щели да му върнат парите и даже да му дадат някой лев отгоре да си купи една студена водичка :D

Не знам, обаче масажистът при всеки вариант е на далавера :D

Връзка към коментар

Аааа сори, ама на жени не се прави - тантрите се размандахерцвали и Буда забранявал ;)

Ааааа, не е честно. Трябва да има алтернатива някаква. То и някои жени се размандахерцват, ама Исус не е забранил още... :D  :D  :P

Връзка към коментар

Кажете сега, за тантра масажите при жените, стига толкова за мъжете? :D

Ми то егати масажа, според мен си е било живо е.... :D

За жените има разни образователни клипчета в нета, порови малко и ще намериш.

Има снимани масажи през цялото времетраене. На мен лично ми изглежда много неприятно и гнусно, ама на вкус и цвят приятели нет :D

Мисля, че нещо Белият тигър беше.

Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

Ми то егати масажа, според мен си е било живо е.... :D

За жените има разни образователни клипчета в нета, порови малко и ще намериш.

Има снимани масажи през цялото времетраене. На мен лично ми изглежда много неприятно и гнусно, ама на вкус и цвят приятели нет :D

Мисля, че нещо Белият тигър беше.

Че няма да гледам - няма. Има време да гледаме, когато не можем да действаме.  :P  :D

Да обощим с две думи - Тайланд е страна на забавленията, където не се знае какво, къде и как може да те сполети. Да се надавяме да е само добро. :D

Редактирано от goldeneyeful
Връзка към коментар

Интересно ми е също, дали на жените някой се мята и обръща внимание, така, както местните женски се мятат на врата на мъжкия? Има ли такава опасност?

Връзка към коментар

Добре де, как стои тогава въпросът с Амстердам? 

С Амстердам положението е хем сърби, хем боли. Искат да се отърсят от имиджа, ама това нещо им кара толкова много туристи, респективно приходи, че не смеят! Та витринките прогресивно намаляват и май лека полека ще останат в някое кьошенце като във зоопарк. Чувал съм да има червени фенери и в други градове, може би там са по-традиционни и не туристически, и не е като да ядеш шопска салата, хех :)

Всички, които ми дойдат на гости задължително удряме по един тегел през квартала с червените фенери, с образователно-любопитна цел, не се брои за секс туризъм, всъщност болшинството от хората минаващи от там го правят точно за това, даже има и тур групи с чадърчета, както се обикалят атракциите :)

Подобно е положението и с тревата. В Маастрихт забраниха продажбата на Марихуана за чужденци, защото масово белгийци и германци идват там само да се напушат. 

Генерално отношението към тревата е нормално, това очакване в другите страни, че като се легализира едва ли не всичко живо ще почне да пуши и да се наркоманизира тук го няма. Някой да запали на купон и тва е, даже подозирам, че по българските купони се пуши много много повече. Просто не им е интересно на хората, аз за толкова години тук все още не съм пушил трева. Един съквартирант си отгледа две растения на двора вкъщи, подарявахме я накрая тая трева, никой не я искаше, само един холандец взе известно количество, защото е химик и искаше да извлече активното вещество. Някой беше казал, че позволявайки леките наркотици се отрязва по-сериозно достъпа до твърдите и съм склонен да се съглася, в България от човека от който си купуваш марихуана сигурно може да си купиш и кокаин, и хероин и всичко. Тук след като марихуаната се продава свободно за останалите неща предполагам повече трябва да се потрудиш. 

Зверска тема сте развили за няколко часа! Относно казаното от stenk, в Pattaya е пълно с брачни агенции и адвокати да венчават богатите чичковци с младите тайландки (и предполагам да ги развеждат). Не съм сигурен до колко такъв брак е валиден. 

• Харесвам 4
Връзка към коментар

От колко години не си ходил в Албена?

Албена няма нищо общо, освен морето и пясъка, със Съни и Златните. Преди да, но отдавна нещата се промениха коренно там.

Последно мисля 2009-та бях там. Просто е по-прикрито - не е така очевадно... А бизнесът си върви... :)

Само легенди се носят за т.нар. "медийни фестивали"... ;)

Връзка към коментар

С Амстердам положението е хем сърби, хем боли. Искат да се отърсят от имиджа, ама това нещо им кара толкова много туристи, респективно приходи, че не смеят! Та витринките прогресивно намаляват и май лека полека ще останат в някое кьошенце като във зоопарк. Чувал съм да има червени фенери и в други градове, може би там са по-традиционни и не туристически, и не е като да ядеш шопска салата, хех :)

В Хамбург има такива "витрини", не знам обаче дали говориш за други гродове в Холандия или по принцип. :)

Връзка към коментар

хахаххаа нали се сещаш, че никой не ти повярва :D

Аз му вярвам! При мен е същото - сигурно Холандия, и Амстердам е мястото, където съм ходил най-много, и всеки си мисли, че съм се скъсвал от напушване. А до сега нито веднъж не съм пробвал там.

За мен много по-яко удоволствие е примерно, да си свия цигара от хубав ароматен тютюн, и да я изпуша бавно с чаша студена белгийска бира.

От тревата един глад, една жажда те наляга...работата става порка мизерия, братче.  :D

• Харесвам 2
Връзка към коментар

хахаххаа нали се сещаш, че никой не ти повярва :D

Освен да повдигна рамене друго не мога да направя, ако щете вярвайте :)

В Хамбург има такива "витрини", не знам обаче дали говориш за други гродове в Холандия или по принцип. :)

Ами само в Амстердам съм ги виждал. Чувал съм, че има в Утрехт, Хага, даже наскоро и в моето градче Делфт чух, че имало. 

Връзка към коментар

А иначе опитът ми от първо лице е силно ограничен и съвсем условен ..., почти като във вица, който споделих ;)

В смисъл - доста съм любопитен и няколко пъти съм си приказвал с момичета от професията в чужбина.

Единият път преди доста години в Париж, на ул. Сен Дени - тогава там се движеха тия момичета. и ми беше интересно та опънах няколко тигела по въпросната улица на порока да разгледам :D , после седнах да пия едно вино, на маса на тротоара, а съвсем наблизо стоеше една хубавица с високи бели ботуши и бяло кожено палто и ме пита дали искам забавления.  Аз обясних че не, но я поканих да седне да я черпя питие и да си поговорим. Явно не беше час пик с много потенциал за клиенти, щото се съгласи мацката, а се оказа и добър събеседник, с чувство за хумор и способност да поддържа лек разговор.

Другият подобен случай - в Барселона една вечер на Рамблата - мотах се безцелно напред-назад и по едно време пред мен един много елегантен силует, обръща се - мулатка ( а на мен мулатка ми е една от фантазиите по принцип :D ).

И явно така съм я зяпнал, че бързо дойде да ми предложи услугите си. Аз любезно отказах, а тя любезно (не нахално) продължи да настоява. Пак ми стана интересно и започнах да я разпитвам разни неща :D , от сорта на това какъв спектър от услуги предлага - отговорът е придружен с широка усмивка: "Everything, Mister, absolutely everything!". Аз пак обяснявам, че няма да се възползвам от услугите, но ако няма нещо против - да се поразходим малко заедно и да си полафим. Девойката се съгласи, вероятно с идеята че ще успее да ме убеди да я ангажирам по същество :D . И така в сладки  приказки почти до края улицата, там при яхтеното пристанище.

А беше наистина много красива и добре че имам страх от болести, че иначе можеше да се хлъзна по наклонената плоскост! :D

Разпитва ме и откъде съм и й разправям за България и какви весели и готини хора сме българите :D , а тя накрая ми казва, че всъщност не са готини хора българите :D . Питам защо :O , а мацката отговаря: "Because you don't want me to come with you at your hotel room."

Та така.

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Като продължение на казаното от Фичо, се присетих за една случка в Будапеща преди доста години. Значи разхождаме се една вечер по "Ваци" (или както се казваше там тяхната улица на червените фенери) и по едно време ни спира някаква мацка очевидно сводничка към някакъв клуб. Започвахме да я разпитваме на английски за услугите и цените, казва ни тя, обаче на единия от компанията му се стори нещо скъпо и подхвърли на български: "Ми аз за тези пари да те опъна и теб", при което отговорът беше... "Идиот!" : ))))))) 

Иначе не си спомням на въпросната улица да е имало специални витрини, вместо това момичетата бяха накацали на пазарски сергии, които вероятно през деня се ползват за продаване на сувенири :D На това му викам аз да се изложиш на тезгяха  :D

Редактирано от Meidj
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

Или пък да отидеш в Тайланд и препичайки се на плажа да наблюдаваш как майка продава детето си момченце на 60 годишен мазен западноевропейски блудкав пергиш! Тогава се чудиш защо нямаш пистолет, за да ги гръмнеш и двамата и да ги хвърлиш на рибите.

Това е било преди доста години. Може и да има някъде , но май почти са изкоренили този проблем и в никакъв случай няма да видиш гледките които описваш. Тайланд вече не е толкова беден , колкото повечето хора си мислят. На север да , но в туристическите региони стандарта е доста приличен. Както казах цените са съпоставими с тези в БГ , някой неща по-скъпи , други малко по-евтини. Например в Слънчев Бряг ще намериш по-евтини хотели от същата категория на Патонг.

След като в Тайланд не става , Камбоджа се е превърнала в меката на педофилите , но и там последните години са взели крути мерки.

Ако все пак ваш познат прескача често до Камбоджа и няма смислена работа там ... имайте едно наум  :angry:

И всъщност най-многобройните туристи там са рускоговорящите , та не е съвсем точен стереотипа за мазните западни чичковци.

Редактирано от stenk
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Последно бях там отдавна през 2000 г., квартала на червените фенери го обиколих 5 пъти надлъж и нашир :D Имаше всичко за всеки вкус, от огромни дебели китоподобни негърки до страхотно красиви момичета. Харесах си едно, наистина беше много красиво, 100 пъти минах покрай витрината, то момичето ми махаше да дойда, ама то пусти срам :lol: След едночасово колебание се престраших, отивам, тя завесата пусната вече, някой ме изпреварил докато се наканя :D Пък след колегата не ми се ходеше, мина ми меракът нещо :D  Само това мога да споделя от собствен опит, т.е. почти нищо :rolleyes:

Там сеансът е 15 минути и е на конвеир. Няма тръпка . Трябвало да пушиш една-две цигари , докато се измие и си щял да си на ред... 

Има много българки ... абе половината Сливен се е изнесъл в Холандия (не само Амстердам - бардаци има и в малките градчета) и около Гара Норд в Брюксел . Веднъж вървях след три наши момичета , които си говореха доста пикантни работи и крояха нещо на друга нашенка която отмъкнала от едната редовен клиент. Стана ми забавно и се разхождах стотина метра след тях . В един сексшоп купиха две кутии презервативи ( от ония по 140 бройки) и после ми стана безинтересно  :D

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Ааааа, не е честно. Трябва да има алтернатива някаква. То и някои жени се размандахерцват, ама Исус не е забранил още... :D  :D  :P

Айде по-кротко с Богохулствата! Да си имаме уважението! :angry:

Връзка към коментар

Малко инфо непрочетено в пътеписи -->

Будапеща - 200 евро на час за нещо сносно, но в София е 50 евро (малко по-скъпо от Тайланд впрочем)... Няма как Будапеща да е столица, не е от доста години с тея цени... Прага е леко по различно, но само леко.

В Европа в момента дестинациите са Молдова и Украйна. В ЮИ Азия все още номер едно е Тайланд за всички и Филипините, за който знае и разбира :) В Америките определено Коста Рика и Мексико според мен... В Африка не знам - трябва да си луд дори да си помислиш - пак собствено мнение...

Връзка към коментар

Освен да повдигна рамене друго не мога да направя, ако щете вярвайте :)

Ами само в Амстердам съм ги виждал. Чувал съм, че има в Утрехт, Хага, даже наскоро и в моето градче Делфт чух, че имало. 

Има, има в Германия. :)

Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

.......

А беше наистина много красива и добре че имам страх от болести, че иначе можеше да се хлъзна по наклонената плоскост! :D

Та така.

Фичо, никой не си е намерил здравето на улицата. Всеки го е страх, поне малко! ;) Така мисля, може и да има и смелчаци и да разчитат на късмет. :rolleyes:

ПС: нещо ми се размести цитата  :)

Редактирано от goldeneyeful
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.