goldeneyeful Публикувано: 15 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Бе има си нужда да знае човек езици ... Преди време така на един плаж по западния бряг на Ситония по залез слънце - нещо някаква закачка се получи с едно гъркинче и ... тъкмо нещата взеха да стават по-интересни - мадамата като почна: "Не! Не-е-ее! Не-е-е-е-еееееее!" и аз се притесних и се отдръпнах ... А чак в последствие разбрах какво значело "не" на гръцки Трябваше направо на френски да започнеш, няма начин да не те разбере. :D Ей, ужасна съм. 1 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Какво значи не на гръцки, да не ровя сега Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 15 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Какво значи не на гръцки, да не ровя сега Да. Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Малеее, Фичо много здраво се е прецакал :D Чак мен ме е яд 3 Връзка към коментар
гост Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Малеее, Фичо много здраво се е прецакал :D Чак мен ме е яд Аре, бе! Кой го казва! Ха ха! 2 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Аре, бе! Кой го казва! Ха ха! Еми освен да се успокоя, че станахме двама :D Връзка към коментар
wilks Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 "Не! Не-е-ее! Не-е-е-е-еееееее!" и аз се притесних и се отдръпнах ... А чак в последствие разбрах какво значело "не" на гръцки Сега вече като си разбрал какво е "не" на гръцки, поне знаеш ли, че ако чуеш "охи", свиваш цирка и отлепяш? Щото може ако не знаеш, да си помислиш, че нещо охка и въздиша запленена и очарована :D 6 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Да, да - вече и "охи" знам и още поне 20-30 думички , за да не се излагам като простак :D 2 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Да, да - вече и "охи" знам и още поне 20-30 думички , за да не се излагам като простак :D Да бе братче, как може такова нещо значи! Да срутиш мита за българския мачо, и то точно пред няква гъркиня. Ужас направо. 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Е, той Фичо се ограничи с недоразумението, не е разказал нататък какво е станало все пак... Връзка към коментар
wilks Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Е, той Фичо се ограничи с недоразумението, не е разказал нататък какво е станало все пак... Е то стана ясно и от емотиконките. Сега ти ако знаеш от него други подробности, е отделна тема. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 (редактирано) Да срутиш мита за българския мачо поемам цялата вина , голяма поразия сътворих , издънка отвсякъде Редактирано 15 май, 2013 от Фичо Връзка към коментар
wilks Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 поемам цялата вина , голяма поразия сътворих , издънка отвсякъде Трябва да има реванш! Не може историята да остане такъв край. Съдията каза мача да се преиграе. :D Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Едното автоматично изключва другото! Ами не ми се обяснява , но на други хора им е интересно и не ми се е кибичело пред витрините. Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 15 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 15 май, 2013 (редактирано) Ами не ми се обяснява , но на други хора им е интересно и не ми се е кибичело пред витрините. Доообре Значи има все пак интерес някой ... :D Редактирано 15 май, 2013 от goldeneyeful Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Местя темичката в общи приказки, да си чатите на воля, да не боде очи. Ако съм на кеф може да върна отговорите по същество обратно тук, но се съмнявам Връзка към коментар
Брани Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Ама там, в Съни е като голямо спално помещение , където да се наведеш все вдигнати крака виждаш. :D Разврат..... Секс туризмът би трябвало да е нещо цивилизовано, с традиции, може човек и нещо да научи. Никога не е късно. :D И, благодаря за похвалата! Сега ако се съберете някога ще ме е срам да се появя и аз. А глупости. А лично дори настоявам да се появиш 2 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 15 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 15 май, 2013 А глупости. А лично дори настоявам да се появиш Дообре, обещавам на размисля. :D 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Дообре, обещавам на размисля. :D Имайки предвид заглавието на темата, и горните ти думи, работата май отива на към размисли и страсти ...по заглавието на едно тв предаване с колоритен водещ :D 1 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 15 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Имайки предвид заглавието на темата, и горните ти думи, работата май отива на към размисли и страсти ...по заглавието на едно тв предаване с колоритен водещ :D да, много си прав - "Страстни размисли" за среща. :D Връзка към коментар
wilks Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 да, много си прав - "Страстни размисли" за среща. :D Като прибавим и бирите от другата тема, краят на срещата може да се окаже с неочаквани изненади, и много отговори на неизвестни уравнения. Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 15 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Като прибавим и бирите от другата тема, краят на срещата може да се окаже с неочаквани изненади, и много отговори на неизвестни уравнения. Страстите май са те налегнали, а? Връзка към коментар
wilks Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Страстите май са те налегнали, а? Въпросът ти принципно има три отговора. Или те мен са ме налегнали; Или аз тях съм ги налегнал; Или е взаимно Сега като ме пита така в упор, ще взема да потъна и аз в дълбок размисъл.... Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 15 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Въпросът ти принципно има три отговора. Или те мен са ме налегнали; Или аз тях съм ги налегнал; Или е взаимно Сега като ме пита така в упор, ще взема да потъна и аз в дълбок размисъл.... Е, недей задълбочава чак толкова ... :D Връзка към коментар
vorbis Публикувано: 16 май, 2013 Сподели Публикувано: 16 май, 2013 Някой по-горе спомена сексшопите. Не съм им фен, на тези нашенските магазинчета - дето са една малка стаичка, продавачката те оглежда какво оглеждаш и целият им асортимент е заключен зад щанда. Обаче като бях в Прага, да вземем с приятелката ми да се набутаме в един сексшоп. Направо ни се събра погледа, този магазин беше огромен и на 3 етажа. Асортимент - от пиле мляко, размери и форми всякакви. Гледаме, гледаме и така и не успяхме да разберем някои от артикулите как точно би трябвало да се използват. Интересна ми беше клиентелата. Имаше може би 10-ина клиента, които разглеждаха. Чух две девойки, които си коментираха този и онзи размер и как щяло да й пасва и ала-бала. Общо взето чувството вътре беше все едно хората са отишли до кварталната зарзаватчийница да видят стоката и евентуално да купят нещо. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега