chandni Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Абе аз ли бъркам или колкото повече глобалното затопляне напредва, толкова повече зимата ни смущава? Искам да кажа, че изобщо не бяха чували за продажбата на онлайн билети, така, че имайте едно наум. Какво е това "онлайн"...? В смисъл... яде ли се, пие ли се...? 10 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 Някой в Столична община мисли ли да извозва този сняг от улиците и тротоарите на София. Или си представят, че някак си ще се изпари. Хм, ... "мисля" не е точния глагол... 1 Връзка към коментар
ShaMan-H_Fel Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 Ами той принципно си се изпарява, само трябва да пекне малко слънце и ще си се разтопи сам, що да се мъчат хората да го извозват . 1 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 В духа на горните мнения да се оплача, че след 10 дни в снежна Швеция контрастът със снежна София е толкова фрапиращ, че постекскурзионният синдром ме удари със страшна сила още в първите минути след стъпването на софийска земя (а обикновено ме удря някъде на между третия и петия ден). Ами той принципно си се изпарява, само трябва да пекне малко слънце и ще си се разтопи сам, що да се мъчат хората да го извозват . Ако си се изпари по естествения начин - лошо няма. Лошото е, че опитват да го изпаряват със знайни и незнайни химикали. Минус 10 градуса и пак да газиш в кал и киша до глезените! Не знам какви уроди са това!!! 2 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Оплаквам се: някакви разбойници по необясним за мен начин са се добрали до данните на дебитната ми карта (при условие, че никога не съм я ползвала за интернет разплащания) и са я изпразнили до шушка тази сутрин. Получих смс и веднага се затичах към близкия офис на банката. Блокираха я, пуснах каквито документи са необходими, сега чакам, но съм бясна. Направено е интернет-плащане в долари, не е ясно от къде, за къде. Трябвало да мине осчетоводяване на сумата, за да знаят повече. Връзка към коментар
Уатея Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Оплаквам се: някакви разбойници по необясним за мен начин са се добрали до данните на дебитната ми карта (при условие, че никога не съм я ползвала за интернет разплащания) и са я изпразнили до шушка тази сутрин. Получих смс и веднага се затичах към близкия офис на банката. Блокираха я, пуснах каквито документи са необходими, сега чакам, но съм бясна. Направено е интернет-плащане в долари, не е ясно от къде, за къде. Трябвало да мине осчетоводяване на сумата, за да знаят повече. Дано да ви върнат парите, ама това си зависи от банката. 1 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Оплаквам се: някакви разбойници по необясним за мен начин са се добрали до данните на дебитната ми карта (при условие, че никога не съм я ползвала за интернет разплащания) и са я изпразнили до шушка тази сутрин. Получих смс и веднага се затичах към близкия офис на банката. Блокираха я, пуснах каквито документи са необходими, сега чакам, но съм бясна. Направено е интернет-плащане в долари, не е ясно от къде, за къде. Трябвало да мине осчетоводяване на сумата, за да знаят повече. Изключително гадно! Дано се разреши положително от банката. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 (редактирано) Оплаквам се: някакви разбойници по необясним за мен начин са се добрали до данните на дебитната ми карта (при условие, че никога не съм я ползвала за интернет разплащания) и са я изпразнили до шушка тази сутрин. Лошо Даже и да не си плащала в нета, сигурно си теглила пари от ATM ... и ако бил "обработен" ... , ето тук как работи монтажна бригада И някакви базови съвети за какво да се внимава Редактирано 24 януари, 2017 от Фичо Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 А, само АТМ да беше, основно с тази карта плащам навсякъде в реалния живот - по магазини, бензиностанции.... И на всичкото отгоре е от онзи тип "безконтактни", които ги мразя от как са ги пуснали. Май с основание. Гадно е, защото си е разправия, но се надявам (нали съм си оптимист по природа) 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 (редактирано) И аз да се оплача Имаше във vivacom ArtHall фотографска изложба "Мост към Кристо" със снимки от "Плаващите кейове" на остров Изео миналата година. Ей така "за спорта" бях изпратил 2-3 снимки и получих писмо, че са избрали една от снимките ми за изложбата. И какво се оказа - нещо докато съм подготвял снимката за изискуемия формат, съм я смачкал като резолюция и съм затрил оригинала, да се ***** в тъпата тиква . Търсих, рових, прегледах уж където си бях правил бекъп, ама го няма и там оригиналът . Даже картата от апарата я прегледах с програма за изтрити файлове и пак маркототевщина - доста снимки от това пътуване се възстановиха, но точно без въпросната и още няколко . В крайна сметка се оказа че "смачканото" копие не е с резолюция, която да позволява качествено отпечатване в необходимия за изложбата формат и организаторите ме уведомиха, че при това положение снимката ми отпада. Редактирано 24 януари, 2017 от Фичо Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 А, само АТМ да беше, основно с тази карта плащам навсякъде в реалния живот - по магазини, бензиностанции.... И на всичкото отгоре е от онзи тип "безконтактни", които ги мразя от как са ги пуснали. Май с основание. Гадно е, защото си е разправия, но се надявам (нали съм си оптимист по природа) Аз пък си мисля, че безконтактните плащания са по-безопасни, защото не се вкарва код, но може и да греша. Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 (редактирано) Код се изисква за всяко плащане над 20 лв, поне за моята карта. Сега се ядосвам, че това направо са си пари за едно хубаво уикенд пътуване. Да бях ги похарчила както планирах преди 10-на дни, сега нямаше да ме е яд Редактирано 24 януари, 2017 от Lyubina 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 (редактирано) И аз да се оплача Имаше във vivacom ArtHall фотографска изложба "Мост към Кристо" със снимки от "Плаващите кейове" на остров Изео миналата година. Ей така "за спорта" бях изпратил 2-3 снимки и получих писмо, че са избрали една от снимките ми за изложбата. И какво се оказа - нещо докато съм подготвял снимката за изискуемия формат, съм я смачкал като резолюция и съм затрил оригинала, да се ***** в тъпата тиква . Търсих, рових, прегледах уж където си бях правил бекъп, ама го няма и там оригиналът . Даже картата от апарата я прегледах с програма за изтрити файлове и пак маркототевщина - доста снимки от това пътуване се възстановиха, но точно без въпросната и още няколко . В крайна сметка се оказа че "смачканото" копие не е с резолюция, която да позволява качествено отпечатване в необходимия за изложбата формат и организаторите ме уведомиха, че при това положение снимката ми отпада. Интуитивно тръгнах да те лайквам. Това наистина е ... супер гадно. Мен ме e яд, представям си ти как се чувстваш. Има една малка възможност да си възстановиш файла от previous version от Properties на файла. Малко вероятно е. Зависи май от типа на операционната система и какво ли още не (не съм се задълбавал) - дано да успееш. Редактирано 24 януари, 2017 от ven62 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 И аз да се оплача Имаше във vivacom ArtHall фотографска изложба "Мост към Кристо" със снимки от "Плаващите кейове" на остров Изео миналата година. Ей така "за спорта" бях изпратил 2-3 снимки и получих писмо, че са избрали една от снимките ми за изложбата. И какво се оказа - нещо докато съм подготвял снимката за изискуемия формат, съм я смачкал като резолюция и съм затрил оригинала, да се ***** в тъпата тиква . Търсих, рових, прегледах уж където си бях правил бекъп, ама го няма и там оригиналът . Даже картата от апарата я прегледах с програма за изтрити файлове и пак маркототевщина - доста снимки от това пътуване се възстановиха, но точно без въпросната и още няколко . В крайна сметка се оказа че "смачканото" копие не е с резолюция, която да позволява качествено отпечатване в необходимия за изложбата формат и организаторите ме уведомиха, че при това положение снимката ми отпада. Това донякъде е и за хвалене - да ти изберат снимка за изложба. Съжалявам за загубата на оригинала. 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Фичо, много жалко за снимката. Не се отказвай от участия друг път. 1 Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Някой е направил колаж на моя снимка във фейсбук и я е пуснал в една училищна група. Снимката първо, че е правена без мое съгласие и то в час, пише доста обидни неща, които са неверни, освен че преподавам география и са я видели ученици и от 4-те училища, в които преподавам и са коментирали. Снимката е пусната от някого, на когото не съм му преподавал със сигурност, но пък е правена от някого, на когото съм му преподавал. Доста неприятна ситуация и ще трябва да говоря с директорите, като и директорката я има на колаж. Някой ако знае дали МВР имат право да вземат данни от ФБ кой поддържа страницата или дали има начин да се разбере, може да каже. Връзка към коментар
akair Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 (редактирано) Те МВР могат да поискат от ФБ, но това не значи, че онези ще им пратят данните. По-вероятно е МВР да видят кои са приятелите на постналия, да ги издирят и така да стигнат до него. Те си имат своите методи... Редактирано 24 януари, 2017 от akair Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 (редактирано) Въпросът е че като правиш страница не се вижда, кой я поддържа. Така че не се знае кой е постнал снимката, защото е качена от името на страницата, а страницата е отворена и всеки може да хареса всичко. Поне имах и доста сърца под снимката. Все пак учениците ме харесват Редактирано 24 януари, 2017 от Krum4ov 6 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Направи опит ти да пишеш на ФБ като им обесниш накратко, че лично си замесен. Може пък и да върже Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Yahoo пощата не работи от половин час Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Yahoo пощата не работи от половин час При мен се отвори без проблем. 1 Връзка към коментар
lisska99 Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 (редактирано) Yahoo пощата не работи от половин час Странно, моята работи и си получавам всичко, даже последният имейл е от 04:04 следобед Редактирано 24 януари, 2017 от lisska99 Връзка към коментар
pamela Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 И при мен работи. Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Оправи се, явно е било на определени акаунти във фейсбук видях доста мнения, от хора, които имат проблем Връзка към коментар
chandni Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Има една малка възможност да си възстановиш файла от previous version от Properties на файла. Малко вероятно е. Зависи май от типа на операционната система и какво ли още не (не съм се задълбавал) - дано да успееш. Говориш за Volume Shadow Copies, но се съмнявам, че му е активирана услугата. Иначе е налична от Windows XP нагоре. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега