stanimir Публикувано: 6 септември, 2015 Сподели Публикувано: 6 септември, 2015 Честит нов дом и от мен ! Не знаех , че у нас предлагат 30 годишни ипотеки. 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 6 септември, 2015 Сподели Публикувано: 6 септември, 2015 Честито на новодомците! 1 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 6 септември, 2015 Сподели Публикувано: 6 септември, 2015 Честит нов дом! И леко и безпроблемно изплащане на кредита . Да се похваля, че днес се записах на курсове по йога (с надеждата да разкарам малко стреса от работата). 1 Връзка към коментар
Bled Публикувано: 6 септември, 2015 Сподели Публикувано: 6 септември, 2015 След най-месечна битка, вече най-накрая съвсем окончателно и официално успяхме да се загробим с 30 годишна ипотека на ново жилище. Дали е за тая тема или за темата за оплакванията още се чудя! Много любов и разбирателство в новия дом... 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 6 септември, 2015 Сподели Публикувано: 6 септември, 2015 (редактирано) Жоре, не е загробване, начало е Просто сте нормални хора, без наследени богатства. Желая ви по-високи доходи, за да не правите големи компромиси със страстите си Браво!!! Редактирано 6 септември, 2015 от Гост Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 6 септември, 2015 Сподели Публикувано: 6 септември, 2015 След най-месечна битка, вече най-накрая съвсем окончателно и официално успяхме да се загробим с 30 годишна ипотека на ново жилище. Дали е за тая тема или за темата за оплакванията още се чудя! Ипотеката е за другата тема, а новото жилище - за тук! Поздрави на Бургас, морето и трудовите хора :) 3 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 6 септември, 2015 Сподели Публикувано: 6 септември, 2015 Честит нов дом, Георги! Да го напълните с много любов и деца! По моите стандарти поне 3 броя. А с кредита ще се справите живот и здраве. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 7 септември, 2015 (редактирано) По повод на ипотеката - преди много, много години, когато купувахме първото си жилище, взехме такъв кредит за 30 години. Примерно - взехме 20, трябваше да върнем 50. Когото минаха около 20, си построихме къща. За целта пак ни трябваше кредит, та върнахме, каквото беше останало...с по-малко от 1 заплата. Беше минала деноминация, инфлация и какво ли не.Та взехме нов, който изплатихме много бързо, защото приходите ни се бяха много увеличили. Така че, хич не го мисли. Само да сте живи и здрави, ще си го изплатите. Щото, ако живееш под наем, все едно една вноска по кредита ти отива ей така. От мен - честито, чудесна новина, да сте живи и здрави, да си го подредите и напълните с дечица. Редактирано 7 септември, 2015 от AlexandraKo 3 Връзка към коментар
nataly_2003 Публикувано: 7 септември, 2015 Сподели Публикувано: 7 септември, 2015 Честит нов дом,Георги! Нека това е мястото, където чувстваш топлината и уюта на семейството, връщаш се с радост от далечни пътувания, място изпълнено със смях, любов, хубави моменти. Поздравления за куража, които все още ние не можем да съберем и да се примирим с 30 годишни задължения. Желая ти с лекота, да го изплащате. 2 Връзка към коментар
Eti* Публикувано: 7 септември, 2015 Сподели Публикувано: 7 септември, 2015 Честита придобивка и от мен, Георги! И добре дошъл в клуба на 30 годишните кредити. На нас вече "само" 29 години ни остават. Най-важното е домът ви да е изпълнен с хармония, любов и разбирателство и вие да сте здрави - това е моето пожелание. 4 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 7 септември, 2015 Сподели Публикувано: 7 септември, 2015 Честито и от мен С пожелания за здраве и много щастливи мигове 1 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 7 септември, 2015 Сподели Публикувано: 7 септември, 2015 Поздравления, Георги! Да се сбъднат всички пожелания по-горе! Поздравления, Георги! Да се сбъднат всички пожелания по-горе! 1 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 7 септември, 2015 Сподели Публикувано: 7 септември, 2015 Престрашавам се и аз да поздравя Началството Георги, голямо честито! Пожелавам ти най-хубавия дом - този, който все е малък! Заради детски играчки, приятели и сувенири от близки и далечни места! И наздраве! 6 Връзка към коментар
Gruntax Публикувано: 10 септември, 2015 Сподели Публикувано: 10 септември, 2015 80 евро двупосочно за София - Лансароте през ноември. Много съм доволен от тази цена, предният път като ходих там платих няколко пъти повече. И със сигурност нямаше да постигна тази цена ако magelanci.com не съществуваше, защото благодарение на сайта разбрах за съществуването на rumbo.es и на airixo.com.Пада се по по-малко от 1 евроцент за километър разстояние . 10 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 11 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 11 септември, 2015 80 евро двупосочно за София - Лансароте през ноември. Много съм доволен от тази цена, предният път като ходих там платих няколко пъти повече. И със сигурност нямаше да постигна тази цена ако magelanci.com не съществуваше, защото благодарение на сайта разбрах за съществуването на rumbo.es и на airixo.com. Пада се по по-малко от 1 евроцент за километър разстояние . Дай, моля, планчето на пътуването - с коя АК и през къде? Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 11 септември, 2015 Сподели Публикувано: 11 септември, 2015 Току-що си взех билет Мелбърн-Сидни с Jetstar за 6 евро. Много съм доволен 10 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 11 септември, 2015 Сподели Публикувано: 11 септември, 2015 Току-що си взех билет Мелбърн-Сидни с Jetstar за 6 евро. Много съм доволен Жоре, що не се опиташ да влезеш в Гинес с това, че си обиколил света със самолет с най-евтините билети? Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 11 септември, 2015 Сподели Публикувано: 11 септември, 2015 Току-що си взех билет Мелбърн-Сидни с Jetstar за 6 евро. Много съм доволен Как в възможно? Като почна да търся билети за някъде мога ли да ти звъня Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 11 септември, 2015 Сподели Публикувано: 11 септември, 2015 (редактирано) Жоре, що не се опиташ да влезеш в Гинес с това, че си обиколил света със самолет с най-евтините билети? Глупости... тук има хора с доста по-добри постижения от моите Но просто нямаше как да не споделя, очаквах поне 80-100 евро за тоя билет. Как в възможно? Като почна да търся билети за някъде мога ли да ти звъня Не знам, май уцелих някакъв sale на Jetstar и като минах през rumbo цената допълнително падна двойно. А когато търсиш нещо конкретно - казвай разбира се, всеки ще помага както може Редактирано 11 септември, 2015 от Георги Матеев 2 Връзка към коментар
Gruntax Публикувано: 11 септември, 2015 Сподели Публикувано: 11 септември, 2015 Дай, моля, планчето на пътуването - с коя АК и през къде? Ето я моята разбивка: 17 ноември 06:50 - 8:25 София - Франкфурт Хан. 10 евро с членството на Уиз. 17 ноември 14:25 - 17:45 Франкфурт Хан - Лансароте. 29 евро с Ryanair през rumbo.es 25 ноември 17:30 - 22:45 Лансароте - Брюксел Шарлероа. 26 евро с Ryanair през rumbo.es 26 ноември 08:30 - 12:10 Брюксел Шарлероа - София. 15 евро с членството на Уиз. В момента цената на полета Франкфурт Хан - Лансароте се е вдигнала с 8 евро, така че по този вариант цената става 88 евро. 7 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 11 септември, 2015 Сподели Публикувано: 11 септември, 2015 Току-що си взех билет Мелбърн-Сидни с Jetstar за 6 евро. Много съм доволен E тва е, който си е с късмет си е с късмет- за същият маршрут при желаните дати ми излиза по 50 паунда, а кажи ми сге това честно ли е ха ха Отивам да се оплача в другата тема... 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 11 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 11 септември, 2015 Ето я моята разбивка: 17 ноември 06:50 - 8:25 София - Франкфурт Хан. 10 евро с членството на Уиз. 17 ноември 14:25 - 17:45 Франкфурт Хан - Лансароте. 29 евро с Ryanair през rumbo.es 25 ноември 17:30 - 22:45 Лансароте - Брюксел Шарлероа. 26 евро с Ryanair през rumbo.es 26 ноември 08:30 - 12:10 Брюксел Шарлероа - София. 15 евро с членството на Уиз. В момента цената на полета Франкфурт Хан - Лансароте се е вдигнала с 8 евро, така че по този вариант цената става 88 евро. Това с нощувка в Брюксел ли? Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 11 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 11 септември, 2015 Току-що си взех билет Мелбърн-Сидни с Jetstar за 6 евро. Много съм доволен За кога е това - за тази или следващата година? Всъщност, ти кога ще си там?Засичаме ли се? Връзка към коментар
Gruntax Публикувано: 11 септември, 2015 Сподели Публикувано: 11 септември, 2015 Това с нощувка в Брюксел ли? Да, но вероятно ще съм си на летището. По-малко от 10 часа между двата полета, не си заслужава да давам пари за хотел за 3-4 часа сън. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 11 септември, 2015 Сподели Публикувано: 11 септември, 2015 За кога е това - за тази или следващата година? Всъщност, ти кога ще си там?Засичаме ли се? 19-24 ноември. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега