Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Честит нов дом! И леко и безпроблемно изплащане на кредита :).

Да се похваля, че днес се записах на курсове по йога (с надеждата да разкарам малко стреса от работата).

• Харесвам 1
Връзка към коментар

След най-месечна битка, вече най-накрая съвсем окончателно и официално успяхме да се загробим с 30 годишна ипотека на ново жилище. Дали е за тая тема или за темата за оплакванията още се чудя!

Много любов и разбирателство в новия дом...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Жоре, не е загробване, начало е :) Просто сте нормални хора, без наследени богатства. Желая ви по-високи доходи, за да не правите големи компромиси със страстите си ;) Браво!!!

Редактирано от Гост
Връзка към коментар

След най-месечна битка, вече най-накрая съвсем окончателно и официално успяхме да се загробим с 30 годишна ипотека на ново жилище. Дали е за тая тема или за темата за оплакванията още се чудя!

Ипотеката е за другата тема, а новото жилище - за тук!

Поздрави на Бургас, морето и трудовите хора :) :) :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

По повод на ипотеката - преди много, много  години, когато купувахме първото си жилище, взехме такъв кредит за 30 години. Примерно - взехме 20, трябваше да върнем 50. Когото минаха около 20, си построихме къща. За целта пак ни трябваше кредит, та върнахме, каквото беше останало...с по-малко от 1 заплата. Беше минала деноминация, инфлация и какво ли не.Та взехме нов, който изплатихме много бързо, защото приходите ни се бяха много увеличили. Така че, хич не го мисли. Само да сте живи и здрави, ще си го изплатите. Щото, ако живееш под наем, все едно една вноска по кредита ти отива ей така.

От мен - честито, чудесна новина, да сте живи и здрави, да си го подредите и напълните с дечица. :)

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Честит нов дом,Георги! Нека това е мястото, където чувстваш топлината и уюта на семейството, връщаш се с радост от далечни пътувания, място изпълнено със смях, любов, хубави моменти. Поздравления за куража, които все още ние не можем да съберем и да се примирим с 30 годишни задължения. Желая ти  с лекота, да го изплащате.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Честита придобивка и от мен, Георги! И добре дошъл в клуба на 30 годишните кредити. На нас вече "само" 29 години ни остават.

Най-важното е домът ви да е изпълнен с хармония, любов и разбирателство и вие да сте здрави - това е моето пожелание.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Престрашавам се и аз да поздравя Началството  :)

Георги, голямо честито! Пожелавам ти най-хубавия дом - този, който все е малък! Заради детски играчки, приятели и сувенири от близки и далечни места! И наздраве!

• Харесвам 6
Връзка към коментар

80 евро двупосочно за София - Лансароте през ноември. Много съм доволен от тази цена, предният път като ходих там платих няколко пъти повече. И със сигурност нямаше да постигна тази цена ако magelanci.com не съществуваше, защото благодарение на сайта разбрах за съществуването на rumbo.es и на airixo.com.
Пада се по по-малко от 1 евроцент за километър разстояние :).

• Харесвам 10
Връзка към коментар

80 евро двупосочно за София - Лансароте през ноември. Много съм доволен от тази цена, предният път като ходих там платих няколко пъти повече. И със сигурност нямаше да постигна тази цена ако magelanci.com не съществуваше, защото благодарение на сайта разбрах за съществуването на rumbo.es и на airixo.com.

Пада се по по-малко от 1 евроцент за километър разстояние :).

Дай, моля, планчето на пътуването - с коя АК и през къде?

Връзка към коментар

Току-що си взех билет Мелбърн-Сидни с Jetstar за 6 евро. Много съм доволен :)

Жоре, що не се опиташ да влезеш в Гинес с това, че си обиколил света със самолет с най-евтините билети?

Връзка към коментар

Как в възможно? Като почна да търся билети за някъде мога ли да ти звъня ;)

Връзка към коментар

Жоре, що не се опиташ да влезеш в Гинес с това, че си обиколил света със самолет с най-евтините билети?

Глупости... тук има хора с доста по-добри постижения от моите  :) Но просто нямаше как да не споделя, очаквах поне 80-100 евро за тоя билет.

Как в възможно? Като почна да търся билети за някъде мога ли да ти звъня ;)

Не знам, май уцелих някакъв sale на Jetstar и като минах през rumbo цената допълнително падна двойно. А когато търсиш нещо конкретно - казвай разбира се, всеки ще помага както може :)

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Дай, моля, планчето на пътуването - с коя АК и през къде?

Ето я моята разбивка:

17 ноември 06:50 - 8:25  София - Франкфурт Хан.  10 евро с членството на Уиз.

17 ноември 14:25 - 17:45  Франкфурт Хан - Лансароте. 29 евро с Ryanair през rumbo.es

25 ноември 17:30 - 22:45  Лансароте - Брюксел Шарлероа. 26 евро с Ryanair през rumbo.es

26 ноември 08:30 - 12:10  Брюксел Шарлероа - София. 15 евро с членството на Уиз.

В момента цената на полета Франкфурт Хан - Лансароте се е вдигнала с 8 евро, така че по този вариант цената става 88 евро.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

E тва е, който си е с късмет си е с късмет- за същият маршрут при желаните дати ми излиза по 50 паунда, а кажи ми сге това честно ли е ха ха Отивам да се оплача в другата тема... :(

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ето я моята разбивка:

17 ноември 06:50 - 8:25  София - Франкфурт Хан.  10 евро с членството на Уиз.

17 ноември 14:25 - 17:45  Франкфурт Хан - Лансароте. 29 евро с Ryanair през rumbo.es

25 ноември 17:30 - 22:45  Лансароте - Брюксел Шарлероа. 26 евро с Ryanair през rumbo.es

26 ноември 08:30 - 12:10  Брюксел Шарлероа - София. 15 евро с членството на Уиз.

В момента цената на полета Франкфурт Хан - Лансароте се е вдигнала с 8 евро, така че по този вариант цената става 88 евро.

Това с нощувка в Брюксел ли?

Връзка към коментар

За кога е това - за тази или следващата година? Всъщност, ти кога ще си там?Засичаме ли се?

Връзка към коментар

Това с нощувка в Брюксел ли?

Да, но вероятно ще съм си на летището. По-малко от 10 часа между двата полета, не си заслужава да давам пари за хотел за 3-4 часа сън.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.