AlexandraKo Публикувано: 23 декември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 23 декември, 2019 преди 4 часа, Eva eva каза: Да се похваля с резултата от коледното сладкоправене 🙂 Желая ви весели празници! Иди в Коледната тема де! Тези красоти са за там. Идвам да се похваля, че до тук съм раздала 19 Коледни подаръка. Приготвени седят още 12. Такова удоволствие ми е опаковането и раздването на подаръците! Много по- вълнуващо, от получаването. Сигурно, в някой от предишните животи съм била дядо Коледа / или, може би, дядо Мраз:))))) 11 5 Връзка към коментар
Oldkozel Публикувано: 23 декември, 2019 Сподели Публикувано: 23 декември, 2019 Днес сутринта получавам СМС от Еконт, че имам да получавам пратка. Шах с пешката - нищо не чакам. Сърцето на козлето не трае и незабавно се завлича в офиса и какво да види - @zvezda9001, на която помогнах малко за програмата й за Куба, ми пратила чудно подаръче. Козлето не можа да устиска до утре и си отвори подаръка. Искам още веднъж да благодаря за подаръка и да пожелая на @zvezda9001, нейното семейство и всички магеланци светли празници, здраве и многобройни пътешествия! П.С. Ракийката е чудна 21 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 декември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 23 декември, 2019 преди 6 минути , Oldkozel каза: Днес сутринта получавам СМС от Еконт, че имам да получавам пратка. Шах с пешката - нищо не чакам. Сърцето на козлето не трае и незабавно се завлича в офиса и какво да види - @zvezda9001, на която помогнах малко за програмата й за Куба, ми пратила чудно подаръче. Козлето не можа да устиска до утре и си отвори подаръка. Искам още веднъж да благодаря за подаръка и да пожелая на @zvezda9001, нейното семейство и всички магеланци светли празници, здраве и многобройни пътешествия! П.С. Ракийката е чудна Хехе, Козле с късмет:))))))) Връзка към коментар
Тони Публикувано: 24 декември, 2019 Сподели Публикувано: 24 декември, 2019 Хваля се с първият ми коледен подарък. Явно съм слушала и папкала. 9 4 Връзка към коментар
zvezda9001 Публикувано: 25 декември, 2019 Сподели Публикувано: 25 декември, 2019 @Oldkozel помощта хич не беше малка 🙂 спести ми едно ходене до София и доста лутане из интернет 🙂 Весели празници ти пожелавам още веднъж и се надявам да се засечем някъде по света или пък на някоя магеланска сбирка на по бирка 🙂 Весели празници на всички 🙂 1 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 декември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 26 декември, 2019 На 19.12.2019 г. в 22:06, FlyTraveler каза: Искам да се похваля, че заедно с още двама магеланци и четирима не-магеланци получих туристическа виза за Чад. За пръв път от 26 години ми се налага да кандидатствам за виза за някоя държава, преди пристигането ми на място. За последно бях кандидатствал за виза за САЩ през 1993 г в консулството им в Отава, Канада. От тогава нататък винаги с един от двата си паспорта съм минавал без виза или съм я вземал при пристигане, та за пръв път изпитах известно притеснение да не би случайно нещо да ми откажат по някаква си причина. Паспортите онзи ден пристигнаха от Брюксел с визите на тях, изглежда, че ще яде Хасан баница... Хайде, честито на Хасан! Пожелавам ти чудно приключение. Теб, много трудно нещо ще те изненада, но пък, знае ли се? 1 Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 26 декември, 2019 Сподели Публикувано: 26 декември, 2019 Похвалвам се с какво ме изненадаха децата. Светът бил голям и изненади дебнели от всякъде. 17 2 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 27 декември, 2019 Сподели Публикувано: 27 декември, 2019 Дядо Коледа вчера ме изненада супер много и ме остави безмълвна 🙂Явно има достъп до засекретена информация и знае, че под номер 9 в моя списък с мечти пише "Да отида на Формула 1" и ми връчва това: Даже щял да дойде с мен, да не ходя сама 🙂 25 10 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 27 декември, 2019 Сподели Публикувано: 27 декември, 2019 преди 1 час, Яничка каза: Дядо Коледа вчера ме изненада супер много и ме остави безмълвна 🙂Явно има достъп до засекретена информация и знае, че под номер 9 в моя списък с мечти пише "Да отида на Формула 1" и ми връчва това: Даже щял да дойде с мен, да не ходя сама 🙂 Честито, Яни! 🙂 И браво на Дядо Коледа! 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 27 декември, 2019 Сподели Публикувано: 27 декември, 2019 преди 2 часа, Яничка каза: Дядо Коледа вчера ме изненада супер много и ме остави безмълвна 🙂Явно има достъп до засекретена информация и знае, че под номер 9 в моя списък с мечти пише "Да отида на Формула 1" и ми връчва това: Даже щял да дойде с мен, да не ходя сама 🙂 Пази си го този "дядо", много е щедър и готин! 1 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 27 декември, 2019 Сподели Публикувано: 27 декември, 2019 На 26.12.2019 г. в 7:10, AlexandraKo каза: Хайде, честито на Хасан! Пожелавам ти чудно приключение. Теб, много трудно нещо ще те изненада, но пък, знае ли се? Благодаря, дано всичко мине добре... 🙂 В Чад ще е доста по-различно от всичко, което съм виждал до момента. 1 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 27 декември, 2019 Сподели Публикувано: 27 декември, 2019 преди 14 минути , FlyTraveler каза: Благодаря, дано всичко мине добре... 🙂 В Чад ще е доста по-различно от всичко, което съм виждал до момента. Ще е много интересно да споделиш преживяванията си във форума след пътуването. 🙂 Ето един друг пътешественик, който споделя своите преживявания от посещението си в Чад... И не е много ентусиазиран... 😄 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 28 декември, 2019 Сподели Публикувано: 28 декември, 2019 Не знам дали е за оплакване, за това се хваля. Случи ми се. Двадесет и два месеца и двадесет и девет дни без самолетен полет. Честно, не ми липсваха особено. Даже днес бях изпипана по конец с багажа (щото като пътуваш с кемпер нещата с багажа имат други измерения и килограми), за разлика от други моми на летището. Та да си дойдем на думата, тази вечер командир Маринов имаше честта да ме превози с управлявания от него Еърбъс А320 и така да спомогне за тая хвалба. Или оплакване. Както ви харесва повече 🙂 20 1 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 декември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 28 декември, 2019 преди 8 часа, FlyTraveler каза: Благодаря, дано всичко мине добре... 🙂 В Чад ще е доста по-различно от всичко, което съм виждал до момента. Ти, с твоя опит, не трябва да имаш ниииикакви притеснения:))) преди 7 часа, Polina каза: Не знам дали е за оплакване, за това се хваля. Случи ми се. Двадесет и два месеца и двадесет и девет дни без самолетен полет. Честно, не ми липсваха особено. Даже днес бях изпипана по конец с багажа (щото като пътуваш с кемпер нещата с багажа имат други измерения и килограми), за разлика от други моми на летището. Та да си дойдем на думата, тази вечер командир Маринов имаше честта да ме превози с управлявания от него Еърбъс А320 и така да спомогне за тая хвалба. Или оплакване. Както ви харесва повече 🙂 А, то остана и да се оплакваш:(. Вие с кемпера такива околосветски пътешествия правите, че само може човек да завижда, завижда, завииииижда!:))))))),Много да завижда! 4 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 28 декември, 2019 Сподели Публикувано: 28 декември, 2019 Искам да се похваля с тортата, която моята съпруга приготви за Рождения Ден на дъщеря ни. Освен, че изглежда страхотно, е и мнооого вкусна! 22 21 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 28 декември, 2019 Сподели Публикувано: 28 декември, 2019 преди 3 часа, Костов каза: Искам да се похваля с тортата, която моята съпруга приготви за Рождения Ден на дъщеря ни. Освен, че изглежда страхотно, е и мнооого вкусна! Браво на съпругата! Да ви е живо и здраво детето, много да ви радва! 1 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 28 декември, 2019 Сподели Публикувано: 28 декември, 2019 преди 4 часа, Костов каза: Рождения Ден на дъщеря ни Браво! Прекрасен подарък! 🙂 Жива и здрава да е! Пожелавам й да е толкова щастлива, колкото и красива, да сияе все така, като утринна роса и да бъде все така - мила и добра! 😊 1 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 На 28.12.2019 г. в 1:00, tonik каза: Ще е много интересно да споделиш преживяванията си във форума след пътуването. 🙂 Ето един друг пътешественик, който споделя своите преживявания от посещението си в Чад... И не е много ентусиазиран... 😄 Това видео съм го гледал. Този изобщо нито знае защо е отишъл в Чад, нито какво иска да види или да прави там. Впечатлява се от неща, които би трябвало да знае с някакво елементарно предварително проучване. Някакъв чекидж*я. С гръмко заглавие събира хора да му гледат глупавото видео. 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 На 28.12.2019 г. в 9:29, AlexandraKo каза: Ти, с твоя опит, не трябва да имаш ниииикакви притеснения:))) А, то остана и да се оплакваш:(. Вие с кемпера такива околосветски пътешествия правите, че само може човек да завижда, завижда, завииииижда!:))))))),Много да завижда! Има една поговорка "Бай бабо да не срещнем мечка". Има ситуации, в които никакъв опит не помага. 🙂 Да не се случва само... 🙂 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 Истински бивш лакей на английската кралица и принцеса Диана ми лайкна снимка в Instagram 😎 7 9 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 преди 13 минути , домосед каза: Истински бивш лакей на английската кралица и принцеса Диана 😎 Що не е с ливрея? покажи снимката, моля 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 преди 1 час, Фичо каза: Що не е с ливрея? И аз това се питам и се чудя дали няма да се окаже менте преди 1 час, Фичо каза: покажи снимката, моля Ааа, хайде сега на тепсия. Открийте я! В instagram съм domosedtravels https://www.instagram.com/domosedtravels/ Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 преди 2 часа, домосед каза: Истински бивш лакей на английската кралица и принцеса Диана ми лайкна снимка в Instagram 😎 Ами хайде, пък догодина и бивш принц да ти я лайкне! 😉 6 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 Днес почти се навих да отидем във Виетнам. Обаче така ни тресна по главата Aeromexico, че не успяхме да се овладеем и си купихме билети 🤩. Грандиозно съчетание на крайно непознати за нас територии от Гватемала до Мексико Сити 🥳. Дано да е по-лесно за разучаване от Кения! И специален поздрав: 13 6 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 Мексико е лесно, може нищо да не разучаваш и просто да отидеш 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега