Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 минута , Травеолани каза:

Много хубаво го описа, и аз така! Ама не твърде груби като Джейсън Момоа 😂. Та затова Крис Хемсуърт е идеалната комбинация 😂

Абсолютно имаме един и същ вкус за мъже 🙂 Да, Джейсън Момоа е груб, та чак грозно-страшен 🙂 Сигурно ще изпищя, ако се събудя до него 😄 А този Крис,  душичка 🙂 

@Pantelej Putnik, нямам идея коя е тази жена, не мога да дам обективно мнение 🙂 Симпатична е, но като цяло няма как да ме впечатли жена 🙂 

Как се забавлява Крис Хемсуърт - Lifestyle.bg

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , Lyubina каза:

Значи, направо съм динозавър... този юнак нещо не ми допада. 

А за Моника Белучи спор няма. Нищо че съм жена, ... 😉

На мен този Тор ми идва малко бейбифейс-асс. Но....... имаме си уважението. 🙂 Щом ви харесва, няма да ви ревнувам. 😆

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 8 минути , Eva eva каза:

Абсолютно имаме един и същ вкус за мъже 🙂 Да, Джейсън Момоа е груб, та чак грозно-страшен 🙂 Сигурно ще изпищя, ако се събудя до него 😄 А този Крис,  душичка 🙂 

@Pantelej Putnik, нямам идея коя е тази жена, не мога да дам обективно мнение 🙂 Симпатична е, но като цяло няма как да ме впечатли жена 🙂 

/cdn-cgi/mirage/3aad90e8b2a229fd4938b3b23e899689c2c14ad6880744622a48c8b015930fcd/1280/https://webnews.bg/uploads/images/02/9102/359102/768x432.jpg?_=1527578027

Абсолютно, 1 към 1 ни е вкуса за мъже 😆

Между другото, моята най-добра приятелка много харесва Момоа. Тя работи като background actor и се снима в много филми и сериали тук във Ванкувър. Имаше шанса да види го види на живо, като снимаха See, и каза, че излъчването му на живо е хиляда пъти по-силно, от това, което виждаме на снимките или на екрана. Беше супер впечатлена! По принцип не им е разрешено да говорят с актьорите звезди, но той минал покрай тях и ги поздравил, явно е down to earth човека 😂

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 2 минути , Pantelej Putnik каза:

На мен този Тор ми идва малко бейбифейс-

И на мен. 

Ама аз съм от друго поколение 😉 та е разбираемо. 

(онзи ден четох, как съвременните млади жени си падали по слабички/грацилни мъже/момчета - това било новата танденция)

Публикувано:

Окапахте се, приятели! Няма лошо, мечтите са безплатни!

След гладенето и готвенето, се чудех кога ще подхванете тази тема!

• Смея се 6
Публикувано:
преди 3 минути , Pantelej Putnik каза:

На мен този Тор ми идва малко бейбифейс-асс. Но....... имаме си уважението. 🙂 Щом ви харесва, няма да ви ревнувам. 😆

Баш си е момчето 🙂 Аз пък, не познах Моника Белучи. Май само в Малена съм я гледала преди доста години. 🙂 

• Харесвам 1
Публикувано:

Моника Белучи е по-голяма от мен, но ако ми звънне и настоява да отида в Париж, защото не й се живеело в България...... То тогава......... Абе, аз не съм патриот, нямам семейство, дете, ангажименти..... нищо нямам. Отивам. Щом настоява. 🤣🤣🤣 

П.П. Пък и Париж не е толкова лош град (това, за да останем в туристическата тематика, че съвсем се отплеснахме). 🤣

• Смея се 9
Публикувано:
преди 8 часа, Pantelej Putnik каза:

В класацията на жена ми по харесване вероятно съм на 69 място след колорадския бръмбар. 🤣 На първо място в тази класация обаче е един голям красавец - Никос Вертис (певецът). На второ място е Стив МакГарет от сериала "Хавай 5-0". Вероятно на трето място е онзи наш хубавец - Ергенът. Някъде напред е и един готвач от Кения - Кийрън Джетуа. Него го хареса в предаванията му по "24 Kitchen". С оглед на всички тези мъже моето 69 място приемам като почетно. Като успокоение ми остават думите на дядо ми, че жените не харесват толкова красиви мъже, колкото предизвикателни. 🙂 В тази област му вярвах, защото ме е водил при много лелки (е, за мен, но не и за него) и съм виждал как го гледат те и как той се държеше с тях. Баба ми пък беше примата сред всички. Аз не съм го издавал. Мъже сме все пак. Солидарност. 🙂 Но да се върнем към класацията на жена ми. 

Пиша в тази тема не да се похваля, че съм на 69 място, а за това, че уредих среща на жена ми с Никос Вертис. На 08.03.2023 г. в Зала Арена София. Купих й билет и днес й го подарих. И за това се хваля, че се накефих от реакцията й. Толкова я изненадах, толкова се зарадва, докоснах я. 

Със Стив МакГарет от сериала няма да мога да я запозная, защото тя не иска да ходи в САЩ, а едва ли той ще дойде в БГ. Обещал съм й да посетим ресторанта на Кийрън Джетуа в Найроби. Той е световноизвестен и вероятно супер зает, но съм си намислил да му пиша една хубава история, която да го грабне и когато един ден сме там, да ни посрещне и да я прегърне, да я целуне по бузата. За повече - ще трябва да се разправяме и вероятно няма да завърши добре за него. 🤣

Никак не се страхувам от такава конкуренция. Те са красиви, а аз вчера готвих, днес отново готвих, пазарувах.... Те да ми завиждат. 😄

А можеше просто да спреш да й говориш за известно време...

• Браво 2
  • Смея се 5
Публикувано:

Айде и аз веднъж да се похваля в тази тема! Отскоро работя като учител и ме избраха да участвам в мобилно обучение по Еразъм в Италия за цели 10 дни в района на Лаго Маджоре. 🇮🇪🇮🇪🇮🇪 Темата на мобилността ни е  готварство, така че се надявам да се отдадем на вкусна италианска кухня. Не липсваха колеги, които да недоволстват, че съм сред избраните, но...

Ако някой има идеи за интересни места около Лаго Маджоре, може да драсне някой ред. 🙂

• Харесвам 9
  • Браво 19
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 11 минути , Lyubina каза:

Покрай разправиите с банки и Ryan не ми остана време да се похваля, че вече си имаме първо внуче в Германия. 

То и това беше повода да бързаме да си купим билети 🙂 

Ще трябва да си припомняме немския език от гимназиалните години. 

Да ви е живо и здраво внучето! Да расте с любопитство към света!

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, Lyubina каза:

Покрай разправиите с банки и Ryan не ми остана време да се похваля, че вече си имаме първо внуче в Германия. 

Да ви е живо и здраво! Покрай него бързо ще научите немския. 😉

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Lyubina каза:

Да ви е живо и здраво и много да ви радва!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 часа, Lyubina каза:

Честито да е! 😊

Да расте здраво, умно, добро, щастливо и много да Ви радва! 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 часа, Lyubina каза:

вече си имаме първо внуче в Германия. 

Честито да ви е внучето! Да е здраво, щастливо и много гордост да ви носи!

• Харесвам 3
Публикувано:

След цял ден лашкане из магистрали и фериботи, се оказа, че има зверски овърбукинг на малкия остров. За щастие платинумът на агода върши чудеса и десет минути по-късно от "съжаляваме, не виждаме резервация и нямаме стаи" ни намериха топ бунгала на първа линия.

• Харесвам 11
  • Браво 5
Публикувано:

Аз отдавна не съм писал и само чета от време на време, но живота се развива вихрено понякога, та... станах татко преди няколко дни. :)))

• Харесвам 12
  • Браво 35

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.