Eva eva Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 преди 1 минута , Травеолани каза: Много хубаво го описа, и аз така! Ама не твърде груби като Джейсън Момоа 😂. Та затова Крис Хемсуърт е идеалната комбинация 😂 Абсолютно имаме един и същ вкус за мъже 🙂 Да, Джейсън Момоа е груб, та чак грозно-страшен 🙂 Сигурно ще изпищя, ако се събудя до него 😄 А този Крис, душичка 🙂 @Pantelej Putnik, нямам идея коя е тази жена, не мога да дам обективно мнение 🙂 Симпатична е, но като цяло няма как да ме впечатли жена 🙂 1
Pantelej Putnik Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 преди 4 минути , Lyubina каза: Значи, направо съм динозавър... този юнак нещо не ми допада. А за Моника Белучи спор няма. Нищо че съм жена, ... 😉 На мен този Тор ми идва малко бейбифейс-асс. Но....... имаме си уважението. 🙂 Щом ви харесва, няма да ви ревнувам. 😆 3 1 2
Травеолани Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 преди 8 минути , Eva eva каза: Абсолютно имаме един и същ вкус за мъже 🙂 Да, Джейсън Момоа е груб, та чак грозно-страшен 🙂 Сигурно ще изпищя, ако се събудя до него 😄 А този Крис, душичка 🙂 @Pantelej Putnik, нямам идея коя е тази жена, не мога да дам обективно мнение 🙂 Симпатична е, но като цяло няма как да ме впечатли жена 🙂 /cdn-cgi/mirage/3aad90e8b2a229fd4938b3b23e899689c2c14ad6880744622a48c8b015930fcd/1280/https://webnews.bg/uploads/images/02/9102/359102/768x432.jpg?_=1527578027 Абсолютно, 1 към 1 ни е вкуса за мъже 😆. Между другото, моята най-добра приятелка много харесва Момоа. Тя работи като background actor и се снима в много филми и сериали тук във Ванкувър. Имаше шанса да види го види на живо, като снимаха See, и каза, че излъчването му на живо е хиляда пъти по-силно, от това, което виждаме на снимките или на екрана. Беше супер впечатлена! По принцип не им е разрешено да говорят с актьорите звезди, но той минал покрай тях и ги поздравил, явно е down to earth човека 😂 4
Lyubina Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 преди 2 минути , Pantelej Putnik каза: На мен този Тор ми идва малко бейбифейс- И на мен. Ама аз съм от друго поколение 😉 та е разбираемо. (онзи ден четох, как съвременните млади жени си падали по слабички/грацилни мъже/момчета - това било новата танденция)
Дани Магелани Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 Окапахте се, приятели! Няма лошо, мечтите са безплатни! След гладенето и готвенето, се чудех кога ще подхванете тази тема! 6
Eva eva Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 преди 3 минути , Pantelej Putnik каза: На мен този Тор ми идва малко бейбифейс-асс. Но....... имаме си уважението. 🙂 Щом ви харесва, няма да ви ревнувам. 😆 Баш си е момчето 🙂 Аз пък, не познах Моника Белучи. Май само в Малена съм я гледала преди доста години. 🙂 1
Pantelej Putnik Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 Моника Белучи е по-голяма от мен, но ако ми звънне и настоява да отида в Париж, защото не й се живеело в България...... То тогава......... Абе, аз не съм патриот, нямам семейство, дете, ангажименти..... нищо нямам. Отивам. Щом настоява. 🤣🤣🤣 П.П. Пък и Париж не е толкова лош град (това, за да останем в туристическата тематика, че съвсем се отплеснахме). 🤣 9
Duke Публикувано: 27 януари, 2023 Публикувано: 27 януари, 2023 преди 8 часа, Pantelej Putnik каза: В класацията на жена ми по харесване вероятно съм на 69 място след колорадския бръмбар. 🤣 На първо място в тази класация обаче е един голям красавец - Никос Вертис (певецът). На второ място е Стив МакГарет от сериала "Хавай 5-0". Вероятно на трето място е онзи наш хубавец - Ергенът. Някъде напред е и един готвач от Кения - Кийрън Джетуа. Него го хареса в предаванията му по "24 Kitchen". С оглед на всички тези мъже моето 69 място приемам като почетно. Като успокоение ми остават думите на дядо ми, че жените не харесват толкова красиви мъже, колкото предизвикателни. 🙂 В тази област му вярвах, защото ме е водил при много лелки (е, за мен, но не и за него) и съм виждал как го гледат те и как той се държеше с тях. Баба ми пък беше примата сред всички. Аз не съм го издавал. Мъже сме все пак. Солидарност. 🙂 Но да се върнем към класацията на жена ми. Пиша в тази тема не да се похваля, че съм на 69 място, а за това, че уредих среща на жена ми с Никос Вертис. На 08.03.2023 г. в Зала Арена София. Купих й билет и днес й го подарих. И за това се хваля, че се накефих от реакцията й. Толкова я изненадах, толкова се зарадва, докоснах я. Със Стив МакГарет от сериала няма да мога да я запозная, защото тя не иска да ходи в САЩ, а едва ли той ще дойде в БГ. Обещал съм й да посетим ресторанта на Кийрън Джетуа в Найроби. Той е световноизвестен и вероятно супер зает, но съм си намислил да му пиша една хубава история, която да го грабне и когато един ден сме там, да ни посрещне и да я прегърне, да я целуне по бузата. За повече - ще трябва да се разправяме и вероятно няма да завърши добре за него. 🤣 Никак не се страхувам от такава конкуренция. Те са красиви, а аз вчера готвих, днес отново готвих, пазарувах.... Те да ми завиждат. 😄 А можеше просто да спреш да й говориш за известно време... 2 5
saved_ Публикувано: 27 януари, 2023 Публикувано: 27 януари, 2023 Айде и аз веднъж да се похваля в тази тема! Отскоро работя като учител и ме избраха да участвам в мобилно обучение по Еразъм в Италия за цели 10 дни в района на Лаго Маджоре. 🇮🇪🇮🇪🇮🇪 Темата на мобилността ни е готварство, така че се надявам да се отдадем на вкусна италианска кухня. Не липсваха колеги, които да недоволстват, че съм сред избраните, но... Ако някой има идеи за интересни места около Лаго Маджоре, може да драсне някой ред. 🙂 9 19 1
Популярно мнение Lyubina Публикувано: 27 януари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 27 януари, 2023 Покрай разправиите с банки и Ryan не ми остана време да се похваля, че вече си имаме първо внуче в Германия. То и това беше повода да бързаме да си купим билети 🙂 Ще трябва да си припомняме немския език от гимназиалните години. 9 48
tonica Публикувано: 27 януари, 2023 Публикувано: 27 януари, 2023 Честито ! Да е здраво, буйно, палаво и умно ! Внуците са най-хубавата емоция в живота - желая ви незабравими моменти. 3 1 1
Дани Магелани Публикувано: 27 януари, 2023 Публикувано: 27 януари, 2023 преди 11 минути , Lyubina каза: Покрай разправиите с банки и Ryan не ми остана време да се похваля, че вече си имаме първо внуче в Германия. То и това беше повода да бързаме да си купим билети 🙂 Ще трябва да си припомняме немския език от гимназиалните години. Да ви е живо и здраво внучето! Да расте с любопитство към света! 2 1
DaBo Публикувано: 27 януари, 2023 Публикувано: 27 януари, 2023 преди 2 часа, Lyubina каза: Покрай разправиите с банки и Ryan не ми остана време да се похваля, че вече си имаме първо внуче в Германия. То и това беше повода да бързаме да си купим билети 🙂 Ще трябва да си припомняме немския език от гимназиалните години. Да ви е живо и здраво! Покрай него бързо ще научите немския. 😉 1
Lyubina Публикувано: 27 януари, 2023 Публикувано: 27 януари, 2023 преди 1 час, tonica каза: буйно, палаво и умно Ако прилича на дядо си , със сигурност 😄 4
marycap Публикувано: 27 януари, 2023 Публикувано: 27 януари, 2023 преди 2 часа, Lyubina каза: вече си имаме първо внуче в Германия. Честито да е! Да расте здраво, умно, добро и щастливо! 2
jul Публикувано: 27 януари, 2023 Публикувано: 27 януари, 2023 преди 2 часа, Lyubina каза: Покрай разправиите с банки и Ryan не ми остана време да се похваля, че вече си имаме първо внуче в Германия. Да ви е живо и здраво и много да ви радва! 1
Rumiana Публикувано: 27 януари, 2023 Публикувано: 27 януари, 2023 Няма по-сладко нещо от внуците! ❤️❤️❤️ 1
Иван Попов Публикувано: 27 януари, 2023 Публикувано: 27 януари, 2023 преди 8 часа, Lyubina каза: Покрай разправиите с банки и Ryan не ми остана време да се похваля, че вече си имаме първо внуче в Германия. То и това беше повода да бързаме да си купим билети 🙂 Ще трябва да си припомняме немския език от гимназиалните години. Честито да е! 😊 Да расте здраво, умно, добро, щастливо и много да Ви радва! 1
Миланка Публикувано: 27 януари, 2023 Публикувано: 27 януари, 2023 преди 10 часа, Lyubina каза: вече си имаме първо внуче в Германия. Честито да ви е внучето! Да е здраво, щастливо и много гордост да ви носи! 3
iaia_mama Публикувано: 27 януари, 2023 Публикувано: 27 януари, 2023 преди 10 часа, Lyubina каза: вече си имаме първо внуче Прекрасно! Да ви е живо и здраво и много да ви радва! 2 1
T.E.Lawrence Публикувано: 4 февруари, 2023 Публикувано: 4 февруари, 2023 След цял ден лашкане из магистрали и фериботи, се оказа, че има зверски овърбукинг на малкия остров. За щастие платинумът на агода върши чудеса и десет минути по-късно от "съжаляваме, не виждаме резервация и нямаме стаи" ни намериха топ бунгала на първа линия. 11 5
Raybeez Публикувано: 8 февруари, 2023 Публикувано: 8 февруари, 2023 Аз отдавна не съм писал и само чета от време на време, но живота се развива вихрено понякога, та... станах татко преди няколко дни. :))) 12 35
EliDion Публикувано: 8 февруари, 2023 Публикувано: 8 февруари, 2023 Честито, да са ти живи, здрави и много да те радват половинката и малчо, а ти да им даваш поводи да бъдат щастливи.
Lyubina Публикувано: 8 февруари, 2023 Публикувано: 8 февруари, 2023 Честито! ДА е здраво детенце, да расте жизнено и щастливо, и вие покрай него!
Роми Публикувано: 8 февруари, 2023 Публикувано: 8 февруари, 2023 Честито! Най-добрия повод за похвала! Много да ви радва новия член на семейството!
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега