stanimir Публикувано: 15 юни Сподели Публикувано: 15 юни Торбичка без бутилка би било несериозно , да не кажа неуважително ! 12 Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 15 юни Сподели Публикувано: 15 юни преди 2 часа, ДиянаВ каза: Изкарахме една много приятна вечер Удоволствието беше взаимно! Добре си похортувахме, не се разходихме много заедно, но успяхме да се приберем преди бурята, която беше поантата на вечерта. Това което видяхме от Русе много ни хареса, пак бихме дошли. 13 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 22 юни Сподели Публикувано: 22 юни Не е точно хвалба, ама нещо интересно. Открих си разплащателна сметка в чейс банка (ЮК), че към нея дават касичка с 5.1% лихва. Днес си получих ДК към сметката. И какво, на картата няма нищо - нито номер, нито име, дата, сек код. Нищо. Гледам и не вервам, шаш. 🙂 Оказа се, че понеже тая банка е просто един апп, всичко от ДК е само в Аппа. Странно и за пръв път ми е. Връзка към коментар
Ninkata17 Публикувано: 2 юли Сподели Публикувано: 2 юли Май не съм писала досега в тази тема, ама да се похваля -записах щерката в НПМГ (първо желание, след 5 клас) и сега мятаме палатката, падълборда и още около половин тон багаж и утре сутрин към Гърция 😅. Крайна дестинация Западен Пелопонес. 14 25 Връзка към коментар
Популярно мнение r_nikolov1 Публикувано: 5 юли Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 юли Идвам да се похваля, че вчера защитих успешно дипломната ми работа в Техническия университет в град София, специалност “Компютърно и софтуерно инженерство”. 👨💻 Надявах се, че поне на дипломни защити преподавателите ще покажат добрата си страна, но се убедих, че колкото повече показваш, че си мотивиран да учиш, толкова повече се заяждат с теб с цел да ти намалят успеха, което действа изключително демотивиращо. (Разбира се, не искам да обобщавам за всички преподаватели, но това се отнася за огромна част от тях.) Имам много да говоря по тази тема, но не е това идеята ми на тази публикация. Важното е, че приключих успешно… 🥳 24 50 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 5 юли Сподели Публикувано: 5 юли преди 8 минути , r_nikolov1 каза: Идвам да се похваля, че вчера защитих успешно дипломната ми работа в Техническия университет в град София, специалност “Компютърно и софтуерно инженерство”. 👨💻 Надявах се, че поне на дипломни защити преподавателите ще покажат добрата си страна, но се убедих, че колкото повече показваш, че си мотивиран да учиш, толкова повече се заяждат с теб с цел да ти намалят успеха, което действа изключинелно демотивиращо. (Разбира се, не искам да обобщавам за всички преподаватели, но това се отнася за огромна част от тях.) Имам много да говоря по тази тема, но не е това идеята ми на тази публикация. Важното е, че приключих успешно… 🥳 Честито завършване. Пожелавам ти Все по-големи и по-големи успехи занапред. А лошото ще го забравиш. 5 1 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 5 юли Сподели Публикувано: 5 юли 46 minutes ago, r_nikolov1 said: Идвам да се похваля, че вчера защитих успешно дипломната ми работа в Техническия университет в град София, специалност “Компютърно и софтуерно инженерство”. 👨💻 Надявах се, че поне на дипломни защити преподавателите ще покажат добрата си страна, но се убедих, че колкото повече показваш, че си мотивиран да учиш, толкова повече се заяждат с теб с цел да ти намалят успеха, което действа изключително демотивиращо. (Разбира се, не искам да обобщавам за всички преподаватели, но това се отнася за огромна част от тях.) Имам много да говоря по тази тема, но не е това идеята ми на тази публикация. Важното е, че приключих успешно… 🥳 Евала. Успех. Ква е темата на дипломната работа? 1 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 5 юли Сподели Публикувано: 5 юли Преди 1 час, r_nikolov1 каза: Идвам да се похваля, че вчера защитих успешно дипломната ми работа в Техническия университет в град София, специалност “Компютърно и софтуерно инженерство”. 👨💻 Надявах се, че поне на дипломни защити преподавателите ще покажат добрата си страна, но се убедих, че колкото повече показваш, че си мотивиран да учиш, толкова повече се заяждат с теб с цел да ти намалят успеха, което действа изключително демотивиращо. (Разбира се, не искам да обобщавам за всички преподаватели, но това се отнася за огромна част от тях.) Имам много да говоря по тази тема, но не е това идеята ми на тази публикация. Важното е, че приключих успешно… 🥳 Браво! Дипломиран инженер и пътешественик! 2 1 Връзка към коментар
r_nikolov1 Публикувано: 5 юли Сподели Публикувано: 5 юли преди 24 минути , era123 каза: Евала. Успех. Ква е темата на дипломната работа? Благодаря! Темата е “уеб базирано приложение за стимулиране на потребителите да рециклират пластмасови бутилки”. Може да разгледате повече итформацшя тук: https://github.com/runikolov01/RecycleRewards Ръководството за потребителя: https://drive.google.com/file/d/1Y4ZH7vgb9RQye2E2tXPv8BsJ97olQUyc/view?usp=sharing 2 15 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 5 юли Сподели Публикувано: 5 юли А засегна ли въпроса със вързаните или както там им казват капачки. Това ми е "любимото". От доста време се мъча да изкарам такава и вече не искам да чувам за тях.🤣 4 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 5 юли Сподели Публикувано: 5 юли преди 6 часа, r_nikolov1 каза: Идвам да се похваля, че вчера защитих успешно дипломната ми работа в Техническия университет в град София, специалност “Компютърно и софтуерно инженерство”. 👨💻 Честито дипломиране! Успехи занапред! 👨🎓 1 1 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 6 юли Сподели Публикувано: 6 юли преди 17 часа, r_nikolov1 каза: Благодаря! Темата е “уеб базирано приложение за стимулиране на потребителите да рециклират пластмасови бутилки”. Може да разгледате повече итформацшя тук: https://github.com/runikolov01/RecycleRewards Ръководството за потребителя: https://drive.google.com/file/d/1Y4ZH7vgb9RQye2E2tXPv8BsJ97olQUyc/view?usp=sharing Честито! Не спирай да се развиваш и да успяваш! А пътуванията ще са ти стимул и награда. Успех! 2 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 6 юли Сподели Публикувано: 6 юли преди 21 часа, r_nikolov1 каза: Идвам да се похваля, че вчера защитих успешно дипломната ми работа в Техническия университет в град София, специалност “Компютърно и софтуерно инженерство”. 👨💻 ... Честито! Успех! (Техническия университет да не са го купили китайци? ) 1 6 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 7 юли Сподели Публикувано: 7 юли На 5.07.2024 г. в 15:49, r_nikolov1 каза: Идвам да се похваля, че вчера защитих успешно дипломната ми работа в Техническия университет в град София, специалност “Компютърно и софтуерно инженерство”. 👨💻 Надявах се, че поне на дипломни защити преподавателите ще покажат добрата си страна, но се убедих, че колкото повече показваш, че си мотивиран да учиш, толкова повече се заяждат с теб с цел да ти намалят успеха, което действа изключително демотивиращо. (Разбира се, не искам да обобщавам за всички преподаватели, но това се отнася за огромна част от тях.) Имам много да говоря по тази тема, но не е това идеята ми на тази публикация. Важното е, че приключих успешно… 🥳 Честито дипломиране, колега! 👨🎓 Само успехи занапред ти пожелавам от сърце! 🍀 Сега за магистър от септември, защото предполагам, че бакалавър си защитил 😉 1 1 Връзка към коментар
jul Публикувано: 22 юли Сподели Публикувано: 22 юли Искам да се похваля, че от крушата не падат сливи 😄 Синът ми пътува за 2 седмици с негови приятели по програмата Discover EU, като по трасето се случва какво ли не по travel plan-а им - отменени влакове Германия-Холандия и се изпуска последната възможна връзка за следващата дестинация, отменени отсечки Холандия-Германия, блъснат човек от влака им, при което полицията ги блокира в полето с часове и ги евакуират с друг влак, но изпускат последната възможност за прекачване за мястото им с платена нощувка..... Алтернативният транспорт е всичко разпродадено или няма места за всички /за цифрите да не говорим/. Ама движат се, намират начин и се справят чудесно младежите. Напълно заслужен Expert level international train travel 😄 20 13 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 22 юли Сподели Публикувано: 22 юли 2 hours ago, jul said: Синът ми пътува за 2 седмици с негови приятели по програмата Discover EU Браво. Много по-добре от това да ходи на концерт на Фики. 1 Връзка към коментар
jul Публикувано: 22 юли Сподели Публикувано: 22 юли преди 2 часа, era123 каза: Браво. Много по-добре от това да ходи на концерт на Фики. За Фики няма шанс. Както написах, от крушата не падат сливи 6 2 Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 22 юли Сподели Публикувано: 22 юли преди 4 часа, jul каза: Искам да се похваля, че от крушата не падат сливи 😄 Синът ми пътува за 2 седмици с негови приятели по програмата Discover EU, като по трасето се случва какво ли не по travel plan-а им - отменени влакове Германия-Холандия и се изпуска последната възможна връзка за следващата дестинация, отменени отсечки Холандия-Германия, блъснат човек от влака им, при което полицията ги блокира в полето с часове и ги евакуират с друг влак, но изпускат последната възможност за прекачване за мястото им с платена нощувка..... Алтернативният транспорт е всичко разпродадено или няма места за всички /за цифрите да не говорим/. Ама движат се, намират начин и се справят чудесно младежите. Напълно заслужен Expert level international train travel 😄 Ще разкажеш ли на какъв маршрут се спряха младежите? И моята девойка и приятели спечелиха пасове и все се чудят. За 2025 плануват засега. Връзка към коментар
jul Публикувано: 22 юли Сподели Публикувано: 22 юли Няма влакове от/за България, така че полет до Бергамо-Милано-Цюрих-Франкфурт-Ротердам-Амстердам-Франкфурт-Мюнхен-Виена и полет обратно до София. В момента са преди Мюнхен по трасето 🙂 А то възможно ли е да е в следващата календарна година 🤔 1 Връзка към коментар
Tonyco Публикувано: 24 юли Сподели Публикувано: 24 юли Здравейте Магеланци ! Не съм писал отдавна, но не остава време от Магеланстване на близо и надалеч. 😁 Бих искал да похваля Боби "Железото", но първо искам да започна с това, че посвещавам този филм на бащата и дъщерята на 10 г, които в понеделник 22.07.2024 г. останаха завинаги на в. Купена (любимият ни връх). Изключително ми е мъчно за случилото се, тъй като траверса за мен е най-красивия планински преход в България и съм сигурен, че желанието на бащата е било да покаже тази Българска красота на двете си деца. 😌Загинаха само дни след като ние преминахме по маршрута, мир на праха им ! В тазгодишното 22ро издание на най-стария и най-красивия ултра трекинг маратон в България СтаРа 100х24 взе участие и сина ми Боби на 14 г. Беше най-малкия участник, най-възрастния беше на 76 г - респект ! Разликата между двамата е 62 г. 🙂 Боби заедно със своя баща премина разстоянието от х. Мазалат до х. Ехо 70 км с 3500 D+ за 21 ч 02 мин. Нито за миг не се поколеба дори и на най-техничните и сложни терени. Не се предаде на умората и несгодите. Държа се мъжки, уважително към останалите участници и природата. Участъка Беклемето - Ехо вървяхме по тъмно около 5 ч. Големи Благодарности към организатора Станислав, особена изненада тази година имаше на Беклемето, където контузен участник отпаднал тази година ни изненада със закачливи табелки и диня на точното място в най-подходящия момент, Благодарим Лъчо ! Как се случи всичко в следващите 25 мин. Приятно гледане ! 18 23 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 2 август Сподели Публикувано: 2 август Да се похваля, че участвам в конкурс на National Geographic 🙂 Ако случайно не сте конкуренция можете да ударите по един лайк 🙂 Иска се само потвърждение с код, който се праща на телефона 🙂 Предварително благодаря, ако някой се отзове 🙂 https://photocontestbg.natgeotv.com/photo/eupIuwBzWnIUpacxE4xe5rJuxgaMUeSSs7gQ3sj3 https://photocontestbg.natgeotv.com/photo/klH8lnHxTO6-AXAtSRrhhfG68_BM29sWa4SvEOIC 14 19 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 2 август Сподели Публикувано: 2 август преди 50 минути , Eva eva каза: Да се похваля, че участвам в конкурс на National Geographic 🙂 Ако случайно не сте конкуренция можете да ударите по един лайк 🙂 Иска се само потвърждение с код, който се праща на телефона 🙂 Предварително благодаря, ако някой се отзове 🙂 https://photocontestbg.natgeotv.com/photo/eupIuwBzWnIUpacxE4xe5rJuxgaMUeSSs7gQ3sj3 https://photocontestbg.natgeotv.com/photo/klH8lnHxTO6-AXAtSRrhhfG68_BM29sWa4SvEOIC Готово. Гласувах. 2 1 Връзка към коментар
denita Публикувано: 2 август Сподели Публикувано: 2 август Преди 1 час, Eva eva каза: Да се похваля, че участвам в конкурс на National Geographic 🙂 Ако случайно не сте конкуренция можете да ударите по един лайк 🙂 Иска се само потвърждение с код, който се праща на телефона 🙂 Предварително благодаря, ако някой се отзове 🙂 https://photocontestbg.natgeotv.com/photo/eupIuwBzWnIUpacxE4xe5rJuxgaMUeSSs7gQ3sj3 https://photocontestbg.natgeotv.com/photo/klH8lnHxTO6-AXAtSRrhhfG68_BM29sWa4SvEOIC Готово. Успех! 2 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 2 август Сподели Публикувано: 2 август Гласувах. Успех!!👍 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега