maggi Публикувано: 15 март, 2017 Сподели Публикувано: 15 март, 2017 И аз искам да се похваля За пътуването в Тайланд си купихме камера и си правихме клипчета. Вчера качих първото ни сглобени клипче в YouTube. Много ни хареса да снимаме, по-различно е от снимките и съжалявам, че до сега не сме снимали. Това е клипчето, не бъдете много критични, още сме аматьори.Но все пак може да споделите какво мислите 25 Връзка към коментар
Sara Публикувано: 15 март, 2017 Сподели Публикувано: 15 март, 2017 Скенерите на летищата ми оправиха таблета! Преди пътуването се появиха някакви черти на екрана,занесох го на ремонт ,но само времето на проявление на чертите се съкрати.Поради заетост преди пътуване не можах да рекламирам ремонта и тръгнах така.Какво беше моето учудване,когато още след първият скенер всичко се оправи.Случайност?! 4 Връзка към коментар
pamela Публикувано: 15 март, 2017 Сподели Публикувано: 15 март, 2017 (редактирано) Браво, Maggi! Не знам дали от фотографска гледна точка клипчето е перфектно, но смятам, че ще ви остане прекрасен спомен от преживяното. Продължавай да еспериментираш! Редактирано 15 март, 2017 от pamela 4 Връзка към коментар
maggi Публикувано: 15 март, 2017 Сподели Публикувано: 15 март, 2017 Благодаря, Pamela Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 15 март, 2017 Сподели Публикувано: 15 март, 2017 (редактирано) И аз искам да се похваля За пътуването в Тайланд си купихме камера и си правихме клипчета. Вчера качих първото ни сглобени клипче в YouTube. Много ни хареса да снимаме, по-различно е от снимките и съжалявам, че до сега не сме снимали. Това е клипчето, не бъдете много критични, още сме аматьори. Но все пак може да споделите какво мислите Супер е клипа, какъв софтуер използвахте за обработка на клипечто, този, който си е на GoPro ли ? Редактирано 15 март, 2017 от П.Кръстев Връзка към коментар
maggi Публикувано: 15 март, 2017 Сподели Публикувано: 15 март, 2017 Супер е клипа, какъв софтуер използвахте за обработка на клипечто, този, който си е на GoPro ли ? Да, с GoPro Studio направихме клипчето . Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 15 март, 2017 Сподели Публикувано: 15 март, 2017 Хубаво е да се правят клипове и сте се справили добре. А каква е камерата като модел? И от къде я взехте? Аз все се отказвам от камера, защото имаме една от онези с малките касети, от много години е и почти не е ползвана. Връзка към коментар
maggi Публикувано: 15 март, 2017 Сподели Публикувано: 15 март, 2017 Хубаво е да се правят клипове и сте се справили добре. А каква е камерата като модел? И от къде я взехте? Аз все се отказвам от камера, защото имаме една от онези с малките касети, от много години е и почти не е ползвана. GoPro Hero 4 е камерата, взехме я по време на черните петъци, миналата година, от Технополис. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 март, 2017 Сподели Публикувано: 15 март, 2017 Честито! В кои цветове е подаръкът? Бял/сребрист. В петък, ако мина ще го покажа 3 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 21 март, 2017 Сподели Публикувано: 21 март, 2017 Много приятна и напълно неочаквана изненада от budgetair.com. Току-що ми пратиха имейл относно едни неизползвани билети от февруари 2016 (!). Оказа се, че имам право на €106 рефънд от летищни такси и директно ми пратиха ваучер за €110 намаление при бъдеща покупка от техния сайт. По-интересното е, че никога не съм се свързвал с тях за да търся рефънд от тези билети, които дори не бяха на мое име. Явно системата им автоматично го е направила, макар и с цяла година закъснение. Евала, похвалвам ги специално. Досега такова нещо не ми се беше случвало никога - особено с нискобюджетен онлайн травъл агент. 28 Връзка към коментар
MCC Публикувано: 21 март, 2017 Сподели Публикувано: 21 март, 2017 Много приятна и напълно неочаквана изненада от budgetair.com. Току-що ми пратиха имейл относно едни неизползвани билети от февруари 2016 (!). Оказа се, че имам право на €106 рефънд от летищни такси и директно ми пратиха ваучер за €110 намаление при бъдеща покупка от техния сайт. По-интересното е, че никога не съм се свързвал с тях за да търся рефънд от тези билети, които дори не бяха на мое име. Явно системата им автоматично го е направила, макар и с цяла година закъснение. Евала, похвалвам ги специално. Досега такова нещо не ми се беше случвало никога - особено с нискобюджетен онлайн травъл агент. На мен преди няколко месеца по същата причина и също без аз да ги търся, ми пратиха ваучер от cheaptickets, но за неупотребени билети от лятото на 2013 (повече от 3 години по-късно). 6 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 21 март, 2017 Сподели Публикувано: 21 март, 2017 Бял/сребрист. В петък, ако мина ще го покажа И аз имам вече 5 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 21 март, 2017 Сподели Публикувано: 21 март, 2017 Какво да се похваля, планчето ми за предстоящото пътуване все повече се избистря Първите резервации са факт, следователно датите са факт. Остава да уточня още няколко детайла по обратния път. Германия (и Romantische strasse), идвааааам! А, и малко белгийска бира, за разкош! 4 Връзка към коментар
pikonio Публикувано: 22 март, 2017 Сподели Публикувано: 22 март, 2017 След малко повече от 9 месеца, Катарците най-накрая изплатиха обезщетението за закъснелия ни полет миналата година (ползвайки Air Help). Само за 2 месеца вече имам от тях изплатена сума за забавен багаж и сега за този полет за 2-ма човека... чудя се ще ме качат ли следващия път 16 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 24 март, 2017 Сподели Публикувано: 24 март, 2017 Скромна командировка в Дубай Е, не е на 31-ви декември и няма да хвана илюминациите, ама кандисах, от мен да мине Връзка към коментар
Mary Публикувано: 24 март, 2017 Сподели Публикувано: 24 март, 2017 Скромна командировка в Дубай Е, не е на 31-ви декември и няма да хвана илюминациите, ама кандисах, от мен да мине Ха-ха! Кажи ми, съдбата не си ли знае работата? Да донеса лаптоп от София, ако трябва? 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 24 март, 2017 Сподели Публикувано: 24 март, 2017 (редактирано) Ха-ха! Кажи ми, съдбата не си ли знае работата? Да донеса лаптоп от София, ако трябва? Хахахах... подигравчийка Засега не са ни резнали кранчето с Дубай. Виж, колегите в Саудитска Арабия определено ще берат дертове... Иначе много голям кеф за отрицателно време да се озовеш с неочакван билет в ръката за следващата седмица. Направо се размазвам от удоволствие, независимо че комадировките не е като да си вея дупето безгрижно... Абе болестно състояние! Редактирано 24 март, 2017 от Гост Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 28 март, 2017 Сподели Публикувано: 28 март, 2017 Огромният ми ужас, че ще си празнувам рождения ден в офиса, след като ми спряха билетите за плануваната лятна разходка в Кавказ, вече е в миналото, защото си купихме билети за Грузия през Солун. Сега да стискате палци да не спрат и тази линия, че пак ще трябва по цял ден да ровя из fly4free и пиратите с надежда да ме осени прозрение къде ми се ходи. 12 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 29 март, 2017 Сподели Публикувано: 29 март, 2017 Отделих отделна тема за booking.com Genius дискусията: http://magelanci.com/topic/8682-%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%B8%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-bookingcom-geniu Аз пък да се похваля че сменям работата. 11 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 29 март, 2017 Сподели Публикувано: 29 март, 2017 (редактирано) Отделих отделна тема за booking.com Genius дискусията: http://magelanci.com/topic/8682-%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%B8%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-bookingcom-geniu Аз пък да се похваля че сменям работата. Сега на кво ще си директор? Водопада свободен ли е? Редактирано 29 март, 2017 от ven62 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 29 март, 2017 Сподели Публикувано: 29 март, 2017 (редактирано) Аз пък да се похваля че сменям работата. От старата към новaта версия на форума ли? :D Редактирано 29 март, 2017 от T.E.Lawrence 6 Връзка към коментар
Vanko Публикувано: 2 април, 2017 Сподели Публикувано: 2 април, 2017 сдобих се с един OJ София-Лондон-Фаро-Лисабон-Мадрид-София за първата партида майски празници. 9 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 2 април, 2017 Сподели Публикувано: 2 април, 2017 (редактирано) Преди 1 час, Vanko каза: сдобих се с един OJ София-Лондон-Фаро-Лисабон-Мадрид-София за първата партида майски празници. Би ли споделил повече подробности някъде, че едни приятели са ми поръчали да им търся нЕещо подобно... Редактирано 2 април, 2017 от Фичо 2 Връзка към коментар
stormbringer Публикувано: 3 април, 2017 Сподели Публикувано: 3 април, 2017 (редактирано) От известно време търсим компания за роудтрип до Черна Гора в края на април, ама нещо удряме на камък по една или друга причина. Днес случайно отворих сайта на лилавите, и се сдобих с 2 билета София - Катаня от 26.04 до 30.04 за под 30лв. на посока. Не знам, какви са идеалните цени за тази отсечка, но на мен ми се вижда доста добре за след 3 седмици П.с. Не за първи път планове за балканско пътуване се превръщат в такова до Италия Редактирано 3 април, 2017 от stormbringer 10 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 Боцнах си билетчета за Коледа и Нова Година. България След милион консултации с Mary и финален кратък консилиум с БраниВ маршрутът се очерта така: Излитане, 23 декември: London (Heathrow) - Hamburg -> Germanwings -> 60 паунда Hamburg - Sofia -> Raynair -> 50 паунда Престой 7 часа. Пътуване от аерогарата до центъра - половин час. Брани горещо препоръча тази разходка, а и ще ме огрее с един немски Christmas Market, ако не сколасам с други. Връщане, 1 януари: Sofia - London (Heathrow) -> Bulgaria Air - билетът купен през Expedia -> 110 паунда. С години не съм летяла с националния превозвач, не съм му фен - ама хич, но не устоях на цената, директния полет, човешките часове и прекрасното летище Heathrow - ще се предвижа само с автобус до в къщи и за двата полета! - за по 5 паунда, а не десетки паунди за паркинг... Изобщо - аз много доволен. Тежкият дерт с коледните билети sorted. Остава лекият дерт с тежките домашни трапези P.S. Оф, какви сте късметлии с това летище в града... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега