master_of_germs Публикувано: 1 март, 2018 Сподели Публикувано: 1 март, 2018 Да расте здрав и щастлив и да кръстосвате заедно надлъж и шир 2 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 1 март, 2018 Сподели Публикувано: 1 март, 2018 преди 6 минути , stanislavpp каза: Появи се на бял свят най-малкото магеланче - бебешока Мартин ! Първото ми дете и съм безкрайно безкрайно много щастлив , виртуална почерпка на всички Ви! Да е жив и здрав бебешока Мартин! Да е щастлив и успешен! Да обикаля широкия свят! И нека да си има сестричка 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 1 март, 2018 Сподели Публикувано: 1 март, 2018 Честито бебче! Да е жив и здрав! Страхотна дата си е избрал 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 1 март, 2018 Сподели Публикувано: 1 март, 2018 Честито щастливо събитие! Да расте здрав и щастлив, със щастливи родители! 1 Връзка към коментар
pamela Публикувано: 1 март, 2018 Сподели Публикувано: 1 март, 2018 Да е жив и здрав малкият Мартин! Да има прекрасно детство, да види вълнуващи места и се срещне с интересни хора! Нека винаги да е заобиколен от любов и навсякъде се чувства на мястото си! Поздравления и за родителите му! Бъдете здрави и се обичайте! 2 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 1 март, 2018 Сподели Публикувано: 1 март, 2018 Да е честит Мартин! Да расте здрав, весел и умен! Да ви прави горди и щастливи родители! 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 1 март, 2018 Сподели Публикувано: 1 март, 2018 (редактирано) Преди 1 час, stanislavpp каза: Появи се на бял свят най-малкото магеланче - бебешока Мартин ! Първото ми дете и съм безкрайно безкрайно много щастлив , виртуална почерпка на всички Ви! Честито,млади татко! Да ти е жив и здрав малкият Мартин! Нека те радва и ядосва,но да расте опознавайки света заедно с вас! Честито и наздраве и от нас! Редактирано 1 март, 2018 от krasen_denev 2 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 1 март, 2018 Сподели Публикувано: 1 март, 2018 Честит да е Мартин и цялото семейство. Да расте здрав и щастлив! 1 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 1 март, 2018 Сподели Публикувано: 1 март, 2018 Преди 1 час, stanislavpp каза: Появи се на бял свят най-малкото магеланче - бебешока Мартин ! Първото ми дете и съм безкрайно безкрайно много щастлив , виртуална почерпка на всички Ви! Да ви е жив и здрав! 1 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 1 март, 2018 Сподели Публикувано: 1 март, 2018 Бъдете здрави и много щастливи заедно! Добре дошъл на Мартин в широкия свят и в магеланското войнство! 1 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 2 март, 2018 Сподели Публикувано: 2 март, 2018 Честито! Да расте здрав и щастлив и да обиколите много места заедно! 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 2 март, 2018 Сподели Публикувано: 2 март, 2018 Честито! Да ви е жив и здрав, да сте щастливи с него и той с вас! 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 2 март, 2018 Сподели Публикувано: 2 март, 2018 Честито! Да ви е жив и здрав! Много радост да ви носи малкото магеланче! Да му създадете вкус към пътешествия и любопитство за света! 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 2 март, 2018 Сподели Публикувано: 2 март, 2018 Добре дошъл на Мартин ! Да е здрав и благословен ! Много семейни пътувания ви желая ! 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 март, 2018 Автор Сподели Публикувано: 2 март, 2018 преди 15 часа, stanislavpp каза: Появи се на бял свят най-малкото магеланче - бебешока Мартин ! Първото ми дете и съм безкрайно безкрайно много щастлив , виртуална почерпка на всички Ви! Ауууу, как съм изпуснала най-хубавата новина тези дни! Честито, да сте живи и здрави и с много късмет! Подарявам на бебо любимата ми снимка на Ане Гедес: 5 Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 2 март, 2018 Сподели Публикувано: 2 март, 2018 Честито! Да ви е жив и здрав! 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 2 март, 2018 Сподели Публикувано: 2 март, 2018 (редактирано) Мартин да е много честит, здрав и щастлив! Честито! Редактирано 2 март, 2018 от mililia 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 2 март, 2018 Сподели Публикувано: 2 март, 2018 Най-хубавата новина! Здрав и щастлив Мартин да расте, и да радва мама и тате! Връзка към коментар
Костов Публикувано: 2 март, 2018 Сподели Публикувано: 2 март, 2018 преди 20 часа, stanislavpp каза: Появи се на бял свят най-малкото магеланче - бебешока Мартин ! Първото ми дете и съм безкрайно безкрайно много щастлив , виртуална почерпка на всички Ви! Жив и здрав да е Мартин! Късмета да е винаги с него, много поводи за гордост да ви дава, и много да го слушате! Щастие на цялото семейство! 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 2 март, 2018 Сподели Публикувано: 2 март, 2018 Честито! И аз да се похваля, въпреки че нямам никаква заслуга. Племенникът спечели златен медал на олимпиадата по математика http://news.bnt.bg/bg/a/blgarskiyat-otbor-po-matematika-s-medali-ot-olimpiadata-v-tayland 10 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 март, 2018 Автор Сподели Публикувано: 3 март, 2018 преди 5 часа, neuromancer каза: Честито! И аз да се похваля, въпреки че нямам никаква заслуга. Племенникът спечели златен медал на олимпиадата по математика http://news.bnt.bg/bg/a/blgarskiyat-otbor-po-matematika-s-medali-ot-olimpiadata-v-tayland Така се зарадвах на успеха на нашите деца в Тайланд! Покрай внуците се интересувам , единият вече е в МГ, внучката и тя е на път за там. На теб честито и браво на умното дете! Как да не се похвалиш! 1 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 3 март, 2018 Сподели Публикувано: 3 март, 2018 И аз като @AlexandraKo съм изпуснал чудесната новина!. Първо "Честито на родителите ". Да е жив и здрав малкият Мартин! Пожелавам му от сърце да е много много щастлив, успешен, умен, да има едно неповторимо детство и да обиколи света. Нека цялото семейство да му се радва! Наздраве със закъснение. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 март, 2018 Автор Сподели Публикувано: 3 март, 2018 (редактирано) Лелелелеле, ти да видиш!Вчера, в 16,30 си извадих ПИК от НАП за 24 секунди. И тва, при положение, че ги бяха разпуснали от обяд... Редактирано 3 март, 2018 от AlexandraKo 1 2 3 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 3 март, 2018 Сподели Публикувано: 3 март, 2018 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Лелелелеле, ти да видиш!Вчера, в 16,30 си извадих ПИК от НАП за 24 секунди. И тва, при положение, че ги бяха разпуснали от обяд... Да така е, ако няма хора на опашка. Но все се чудя до кога ще трябва да ходим до съответната институция за такива бележки. Защо можем да си купим билет за полет без да ходим до съответен офис, а това с НАП с НОИ с Здравната каса, трябва да става по такъв начин. 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 март, 2018 Автор Сподели Публикувано: 3 март, 2018 преди 1 минута , rdd каза: Да така е, ако няма хора на опашка. Но все се чудя до кога ще трябва да ходим до съответната институция за такива бележки. Защо можем да си купим билет за полет без да ходим до съответен офис, а това с НАП с НОИ с Здравната каса, трябва да става по такъв начин. Уф, не ми се започва по тая тема.У нас чиновниците са уникални. 3 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега