Прескочи до съдържание

Turkish Airlines - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 минута , Hakkâri Spor каза:

Пловдивчани вече си имат директен достъп до Малпенса. А до Истанбул май по-бързо и евтино е от София с Пегасус, отколкото от Пловдив/Хасково с автобус.

Pegasus, Поправи ме, ако греша, кацат на Сабиха, което е на 2 часа от Истанбул еърпорт (тип да каценш в Лутън и да търсиш връзка от Гетуик) и няма добри връзки, освен на самия Пегасус и някоя друга нискотарифка? Търкиш не летят от там за сериозните си полети извън Турция, а и не само Търкиш. Иначе са им добри цените, съгласен съм

• Харесвам 1
Публикувано:

350-400 евро, без грешка  или някаква схема не е имало никога до Токио с турците. Най-ниското беше преди Ковида за 400е с Катар, но единичен случай.

Публикувано:

Малпенса е с два следобедни полета седмично и доста гимнастики трябва да се правят. Отделно „паразитните“ (както ги беше нарекъл някой) нощувки в района са 100€+. Аз го играх това преди 2 г. и ми излезе сметката само защото билетите от МХР до Танзания бяха по 170€. :rolleyes: Понеже живея до великото летище Пловдив - просто не гледам София за по-далечни дестинации. Автобус, кола, влак до Истанбул (да, не е бързо) и 385€ (имаше и по-евтини) за директен полет с Търкиш до КЛ плюс богато меню от всякакви други дестинации на изток и юг. Е, тази година за първи път в живота летях София-Истанбул с Pegasus с прекачване, за да се запиша по маршрута. :rolleyes: Ама такова промо беше.
От Сабиха инак изпадат цени под 500€ с Катар за ЮИ Азия.

• Харесвам 6
Публикувано:

Тази година за пръв път пробвах китайците и се получи много добре на супер цена. Като бонус си имах един ден в Милано, който оползотворих между смяната на летищата и 2 нощувки навръщане в Бергамо, който се оказа много хубав град. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Предлагам да отворим нова тема "Искам да се оплача от цените на Turkish airlines".😀

Шегата настрана! Вчера погледнах в приложението им . Единствено се спрях на Найроби ,цената 529 евро.

Предлагам,без да съм погледнал се изпълняват с А320 и кацат 3-4 през ноща.

За последно нормална цена на турското промо съм виждал преди около две години до KUL 500 евро.Със стопове 17+ часа в Истанбул,което не е вариант за мен. Оттогава не тръпна какво ще пуснат на промоция ,не ги бойкотирам но са ми извън полезрението.Услугата която предлагат не е УАУ. Понеже се споменават и други авиокомпании. 

Катарците се превърнаха в бутиков продукт,но и за тях ще има винаги пазар.Луфтханза ,лоша услуга за 5 пари по-малко! Оустриан, една идея по-добре. От София единствения светъл лъч Пегасус, на хубави цени до БИ.

От зле нещата отиват на по-зле!

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 3 часа, new one каза:

но съм убеден, че дори летище Белград имат повече пътникопоток от на

Белград са с изключително слаб ръст на пътникопотока. Интересен случай са. Толкова много далечни линии, хъб са, Еър Сърбия возят с прекачване и накрая 5 - 6 % ръст на година. За мен е ясна работата, лети се с нисък load factor. Тази година София вероятно ще ги настигне по пътници.

Иначе сте невероятни мрънкалници всички. Все да ви е безплатно, ако може, ма на, не може. 

• Смея се 2
Публикувано:
преди 10 минути , randi каза:

Белград са с изключително слаб ръст на пътникопотока. Интересен случай са. Толкова много далечни линии, хъб са, Еър Сърбия возят с прекачване и накрая 5 - 6 % ръст на година. За мен е ясна работата, лети се с нисък load factor. Тази година София вероятно ще ги настигне по пътници.

Иначе сте невероятни мрънкалници всички. Все да ви е безплатно, ако може, ма на, не може. 

И аз погледнах - какво ще кажеш за летище Тирана - там какво става? И дали им е скъпо 🙂

Публикувано:
преди 19 минути , new one каза:

какво ще кажеш за летище Тирана

Невероятен бум на нискотарифните полети, предстои откриване на още дестинации. Има адски много гастарбайтери, често се случва да се прибират за уикенда. Летял съм от Тирана и полетите са скандални, толкова багаж се влачи, нещо страшно е. Както се вижда, нямат хъб модел и всички полети са point to point. Предполагам има и някаква дотация на нискотарифните превозвачи, но не съм чел. Можем да добавим и туристически поток, но определено гастарбайтерите са движещата сила.

• Харесвам 2
Публикувано:

Оставям и аз едно мнение, че се чувствам гузно, че купих билети по 600 евро от последните две промоции. 😂 

Преди две години магеланец сподели оферта до Пекин, от Истанбул с прекачване в Баку. Билетите бяха 350 евро на човек през посредник. Купих ги и това беше едно от най-хубавите пътувания, които съм правил, но:

1. Датите бяха фиксирани и имах ~7 дни независимо коя от възможните дати избирах. Недостатъчни са, трябва да се съобразиш с тях

2. Полетът на отиване беше много ранен, тоест със сигурност ми трябваше нощувка. Реших да летя с Пегасус, вместо да отида с кола, което добави по още една нощувка преди и след екскурзията. Освен финанси, говорим и за не малко време (отпуск ако сте трудов договор), чакане по летища и тн. Не помня каква беше цената, но две нощувки и полет със сигурност не са били под 150 евро на човек. 

3. София- Истанбул- (второ прекачване в Баку)- крайна дестинация си е голяма гимнастика без значение как са разпределени. Отделно, че връзките не са толкова добри и например на отиване имахме пет часа престой в Баку. 

След това преживяване си обещах да съм по-внимателен с времето си. В момента промоцията до Пекин е 600 евро на човек с минимален престой, и честно казано пред перспективата да спестя 100-150 евро н.ч. бих избрал промоцията на Търкиш ако отново планирах пътуване натам. 

И за да не е съвсем оф-топик, получих интересно съобщение за 10% cash back ако използваш Turkish Wallet https://tkpay.com/en?utm_source=app&utm_medium=push&utm_campaign=cd-2025-11-tkpay-en. Не съм го чел внимателно понеже бях зает през деня, но моите билети до ЮАР са резервирани без да са платени и ще проуча въпроса и ще ъпдейтна тук. 🙂

• Харесвам 5
Публикувано:

Китайците дават добри цени от летище Истанбул и без промоции. Преди седмица се върнахме от Гуанджоу, летяхме с China Southern, директен полет от Истанбул за 510 евро на човек. Полетите и на отиване и връщане пристигат около 7 сутринта което си е супер удобно. Останахме много доволни. С търкиш офертата за тези дати които ни интересуваха беше 900+ евро

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 8 часа, new one каза:

Pegasus, Поправи ме, ако греша, кацат на Сабиха, което е на 2 часа от Истанбул еърпорт (тип да каценш в Лутън и да търсиш връзка от Гетуик) и няма добри връзки

Hava.ist оперира директна денонощна линия между двете истанбулски летища (автобус #13). Тръгва средно веднъж на час, еднопосочен билет е 400 лири (при двупосочен има отстъпка), време на пътуване 60-70 минути. Ползвам много често маршрута и е супер удобен за връзки.

• Харесвам 20
Публикувано:
преди 7 часа, palioto каза:

Предлагам да отворим нова тема "Искам да се оплача от цените на Turkish airlines".😀

Шегата настрана! Вчера погледнах в приложението им . Единствено се спрях на Найроби ,цената 529 евро.

Предлагам,без да съм погледнал се изпълняват с А320 и кацат 3-4 през ноща.

За последно нормална цена на турското промо съм виждал преди около две години до KUL 500 евро.Със стопове 17+ часа в Истанбул,което не е вариант за мен. Оттогава не тръпна какво ще пуснат на промоция ,не ги бойкотирам но са ми извън полезрението.Услугата която предлагат не е УАУ. Понеже се споменават и други авиокомпании. 

Катарците се превърнаха в бутиков продукт,но и за тях ще има винаги пазар.Луфтханза ,лоша услуга за 5 пари по-малко! Оустриан, една идея по-добре. От София единствения светъл лъч Пегасус, на хубави цени до БИ.

От зле нещата отиват на по-зле!

Ако търсите за Найроби, много често има по 500€  със саудитските авиолинии, също и с Египетските. Миналата година направих хубаво пътуване на връщане от Кения със спирка за 5 дни в Египет и цената беше около 500€. 

• Харесвам 6
Публикувано:

Turkish понякога пускат и не лоши цени извън промоция. Юли месец взех Куала Лумпур - Истанбул за 238 евро на човек. 

Etihad имат промо в момента до 30 ноември с хич не лоши цени. Атина - Сингапур с прекачване на Абу Даби взех за 287 евро на човек. Тотал 525 евро за мулти сити билет на човек, за мен хич не е лоша цена.

Ако, някой реши да порови в Etihad и да вземе нещо, препоръчвам да погледне и в trip.com. Отстъпката през трип е много добра, при мен беше 55 евро на билет.

• Харесвам 12
Публикувано:
преди 3 часа, Yana Stancheva каза:

Ако търсите за Найроби, много често има по 500€  със саудитските авиолинии, също и с Египетските. Миналата година направих хубаво пътуване на връщане от Кения със спирка за 5 дни в Египет и цената беше около 500€. 

Да! Найроби , целогодишно има цени около 500 евро (не с Туркиш)

Само вметнах,че от всички цени само тя ми се вижда що годе нормална.И то не достатъчно да се нарече ,промоция!

Аз го наричам  ,евтина реклама.

Идеята ми е за Момбаса.

• Харесвам 4
Публикувано:
7 hours ago, sveto.slav.s said:

Оставям и аз едно мнение, че се чувствам гузно, че купих билети по 600 евро от последните две промоции. 😂 

Преди две години магеланец сподели оферта до Пекин, от Истанбул с прекачване в Баку. Билетите бяха 350 евро на човек през посредник. Купих ги и това беше едно от най-хубавите пътувания, които съм правил, но:

1. Датите бяха фиксирани и имах ~7 дни независимо коя от възможните дати избирах. Недостатъчни са, трябва да се съобразиш с тях

2. Полетът на отиване беше много ранен, тоест със сигурност ми трябваше нощувка. Реших да летя с Пегасус, вместо да отида с кола, което добави по още една нощувка преди и след екскурзията. Освен финанси, говорим и за не малко време (отпуск ако сте трудов договор), чакане по летища и тн. Не помня каква беше цената, но две нощувки и полет със сигурност не са били под 150 евро на човек. 

3. София- Истанбул- (второ прекачване в Баку)- крайна дестинация си е голяма гимнастика без значение как са разпределени. Отделно, че връзките не са толкова добри и например на отиване имахме пет часа престой в Баку. 

След това преживяване си обещах да съм по-внимателен с времето си. В момента промоцията до Пекин е 600 евро на човек с минимален престой, и честно казано пред перспективата да спестя 100-150 евро н.ч. бих избрал промоцията на Търкиш ако отново планирах пътуване натам. 

И за да не е съвсем оф-топик, получих интересно съобщение за 10% cash back ако използваш Turkish Wallet https://tkpay.com/en?utm_source=app&utm_medium=push&utm_campaign=cd-2025-11-tkpay-en. Не съм го чел внимателно понеже бях зает през деня, но моите билети до ЮАР са резервирани без да са платени и ще проуча въпроса и ще ъпдейтна тук. 🙂

350€ Истанбул - Пекин през Баку хич не е била особено изгодна цена.Мотае ми се в главата нещо като 200- 200 и нещо € за същото ? При 350€ за мен си струва единствено , ако се предлага стоп овър в Баку с минимум една нощувка ( въпреки визата).Луфтханза групата почти постоянно предлага София - Пекин / Шанхай / Хонконг на около 550-600€

Публикувано:
преди 30 минути , stanimir каза:

350€ Истанбул - Пекин през Баку хич не е била особено изгодна цена.Мотае ми се в главата нещо като 200- 200 и нещо € за същото ? При 350€ за мен си струва единствено , ако се предлага стоп овър в Баку с минимум една нощувка ( въпреки визата).Луфтханза групата почти постоянно предлага София - Пекин / Шанхай / Хонконг на около 550-600€

Зимата имаше Пекин за 300-310 лв. от Истанбул с Азербайджан Ерлайнс 

Странно казваха ,че не е грешка а промо.Чак след няколко дена оттече.Имаше много дати!

Ама това е сигурно друг случай ?

Публикувано:
На 26.11.2025 г. в 18:23, sveto.slav.s каза:

Потвърждавам, че явно в момента има промоция, та при заплащане на билетите с TK Wallet, се класирате за 10% cashback в wallet-a. Изплаща се след като летите. Промоцията свършва на 30.01.2026

IMG_2036.png

• Харесвам 6
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Тъй като не съм следил цени по тези дестинации,а и до полетите има доста време,(Август-Септември следващата година),общата цена за София-Ню Йорк и връщане Лос Анжелис-София в момента ми ги дава 740€ през Истанбул.Дали да чакам някакви намаления или да купувам,някой дали може да каже мнение?Общо взето заради включения чекиран багаж не намирам нищо по-изгодно за сега.

Публикувано:

Официални намаления има два пъти в годината следва едно напролет, ама дали ще те огрее божа работа. Според мене цената е ок, не е нещо, което да не можеш да пропуснеш, но и не е сигурно, че ще има чувствително по-ниска.

• Харесвам 2
Публикувано:
30 minutes ago, IVM said:

Тъй като не съм следил цени по тези дестинации,а и до полетите има доста време,(Август-Септември следващата година),общата цена за София-Ню Йорк и връщане Лос Анжелис-София в момента ми ги дава 740€ през Истанбул.Дали да чакам някакви намаления или да купувам,някой дали може да каже мнение?Общо взето заради включения чекиран багаж не намирам нищо по-изгодно за сега.

На промоция цените до Западното крайбрежие се движат около 600€. Купувах LAX на 570€ , но тази година са с една идея по-скъпи.OJ c Ню Йорк вероятно ще е и малко по-евтино.Ти обаче гониш август и не се знае , ваканциите приключват тогава.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 21 часа, IVM каза:

София-Ню Йорк го следя от кажи-речи 2 години на Търкиш и при промоция са около 550е, даже сега на последната промоция миналия месец ли кога беше, имаше за 498е април-май някъде. Така че 740е ми се струва много, може би защото е лятото, не знам. Юни-Юли така или иначе ще са чудовищни цени заради Мондиала. 

• Харесвам 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Cheap flights from Athens to SOUTH AFRICA from €425 by Turkish Airlines

South-Africa_ben-michel-xvIJDIZ58z4-unsplash.jpg?resize=900%2C300&ssl=1

Route:

Athens – Johannesburg – Athens

Travel dates:

January – March 2026

Some examples:

22 Jan – 4 Feb €425
29 Jan – 11 Feb €425
5 – 18 Feb €425
18 Feb – 3 Mar €425
3 – 16 Mar €425
10 – 23 Mar €425

Travel insurance
Screenshot-2025-07-27-153051-43.jpg?resize=902%2C247&ssl=1

Where to book?

Visit MOMONDO

Baggage policy:

Checked baggage + hand baggage +meals are included!

• Харесвам 4
Публикувано:

Не знам каква промоция е, но с оглед празничния период и ниския стандарт в Узбекистан, ми се струва сравнително прилично за пусканото в последно време от София. Само ръчен багаж. 
https://www.skyscanner.de/transport/flights/sof/skda/260430/260510/config/16440-2604300935--31734-1-16334-2605010410|16334-2605100540--31734-1-16440-2605101500?adultsv2=2&childrenv2=&cabinclass=economy&rtn=1&preferdirects=false&outboundaltsenabled=false&inboundaltsenabled=false&currency=EUR&locale=en-GB&market=DE&userSessionDataId=b2bcada9-12ff-44f8-8e7a-0fdc035c2848

Screenshot.png.79b87e877d16df7d210b00e4e88ca0ff.png

Link to trip.com

image.png.07125859490d7e7746ad47b5d3a60fe1.png

От Истанбул е под 300€.

• Харесвам 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• Plamsi
    • Zaro
    • Shlosera
    • Aureliano
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.