Прескочи до съдържание

Turkish Airlines - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 15 минути , master_of_germs каза:

По коледа и нова година не помня да е имало по 400 евро 🙂

Имаше до Панама, ама точно веднъж и за половин ден свършиха.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 9 часа, master_of_germs каза:

По коледа и нова година не помня да е имало по 400 евро 🙂

Е ние летяхме февруари.

• Харесвам 1
Публикувано:

Потвърждавам за 400E до Панама. Още съм сърдита на мъжа ми, че не се съгласи да ги купим. Даже, ако се напъна, ще изровя и на кои дати беше промоцията, че бях на един тиймбилдинд в Старосел. И ние гледахме февруари.

• Харесвам 3
Публикувано:

Сигурен съм , че повечето от вас следят блоговете и виждат подобни добри сделки.Защо София напоследък липсва е друг въпрос.Със сигурност има увеличение при всички в последните седмици , но и липсата на алтернатива тук играе роля.Лично на мен Истанбул ми е накъртил и с радост бих търсил друго , ако има конкурентни цени.

IMG_20260409_074619.png

• Харесвам 5
Публикувано:

Аз летях до Богота по нова година за 550€ преди няколко години 

До Аржентина за 700€. До Бразилия и Панама е много тази цена.

Пускат и от София, ама май не по времето на промоциите.

Наскоро  имаше от София до Китай за 640€ за Коледа и нова година, което е добре.

Публикувано:
преди 1 час, MayaS каза:

Е ние летяхме февруари.

Да, но офертите, които пуска @Argentique , включват коледа или нова година. Не е коректно да сравняваме свръхвисок с нисък сезон за пътуване.

• Харесвам 2
Публикувано:

Зависи кой какво разбира под нисък/висок сезон - февруари се е утрепало за плаж и е висок (топ) сезон за много дестинации.

п.с. за мен лично Коледа и НГ са топ нисък сезон, защото момичетата са си в БГ 😉, както и за половината ми приятели.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 14 часа, Argentique каза:

Не знам кога е било това, но ако попаднете на цена 500€ от София, моля да споделите! Аз отдавна не съм виждала такива цени.

P.S. Като им гледам цените от Истанбул закъде да е, свят ми се завива.

Последно гледах ноември и декември. После в края на януари се бяха вдигнали цените, но пак не бяха 780€

Публикувано:

Да само дето точно от промоция на Търкиш летях по коледа и нова година за 500€ до Ню Йорк и обратно. И не смятам че коледа и нова година е супер висок сезон. Просто използват повода, че има хора които се прибират у дома тогава и ще платят по висока цена.

• Харесвам 1
Публикувано:

За авиокомпаниите висок сезон са коледно-новогодишните празници, ученически ваканции и някои специфични празници като Великден/Рамадан и подобни и винаги са изключени от промоциите. Така че ниските цени на @Argentique, включващи точно тези периоди може да се приемат за добри. С настоящото положение с горивата и войната в БИ личното ми мнение, че цени под 600 евро на промоция няма да има. И това е много оптимистичната ми прогноза. От България в последните промоции няма някакви страхотни цени. То в посока Азия и конкуренция вече няма с начална точна София. Личи си и по темите с оферти - все са с начална точка някъде из Европа.

• Харесвам 4
Публикувано:
3 minutes ago, DaBo said:

За авиокомпаниите висок сезон са коледно-новогодишните празници, ученически ваканции и някои специфични празници като Великден/Рамадан и подобни и винаги са изключени от промоциите. Така че ниските цени на @Argentique, включващи точно тези периоди може да се приемат за добри. С настоящото положение с горивата и войната в БИ личното ми мнение, че цени под 600 евро на промоция няма да има. И това е много оптимистичната ми прогноза. От България в последните промоции няма някакви страхотни цени. То в посока Азия и конкуренция вече няма с начална точна София. Личи си и по темите с оферти - все са с начална точка някъде из Европа.

То и досега почти нямаше в последната година под 550€.

Луфтханза и съвсем мижавото присъствие на AF/KLM са единствена конкуренция , Qatar не ги броя с техните цени.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , Седем Два каза:

Хавана през зимата за малко под 700 добре ли е?

Може и да е добре, като цена, но самата Хавана дали е добре? Положението там е доста тежко и не се знае накъде ще тръгнат нещата изобщо. Не бих рискувала с Куба в момента въобще.

• Харесвам 9
Публикувано:
преди 5 минути , Седем Два каза:

Хавана през зимата за малко под 700 добре ли е?

Май да. Преди санкциите имаше около 500-600 от София, след това масово вече ги гледам по 1000 и реших да отложа за по-добри времена. Цена от 700, ако е от София би ме замислила, друг е въпроса за ситуацията на острова и дали няма да е следващата след Иран, но това е друга тема.

• Харесвам 5
Публикувано:
3 minutes ago, Oshko said:

Май да. Преди санкциите имаше около 500-600 от София, след това масово вече ги гледам по 1000 и реших да отложа за по-добри времена. Цена от 700, ако е от София би ме замислила, друг е въпроса за ситуацията на острова и дали няма да е следващата след Иран, но това е друга тема.

Снощи гледах Варна-Хавана, имаше доста дати през февруари.

• Харесвам 1
Публикувано:

От другите страни с конкуренция пускат, от София няма.
Сейшели от Брюксел, @zon

https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/turkish-airlines-flights-from-brussels-to-the-seychelles-e444/?fbclid=IwY2xjawREUhBleHRuA2FlbQIxMABicmlkETF3SE5YMm9iSG1GVlVtM3c0c3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHhaeCF6qmuTdRTmggBAge51j1uV3dONe9GAbu9BL4ZRN2Qu7R8vA57bKVnB9_aem_0uy4M5ygFKkhw9NDJtCX8Q

image.png.a0ada89969ae9505d81481eed5e8a4a6.png

Сходни, че и по-ниски цени имаше от Солун за тази година февруари-март, където няма кой знае каква конкуренция също.

• Харесвам 9
  • Замислям се 1
Публикувано:

Като цяло са надули цените. Гледах преди месец цените на Катар до Филипини за догодина март имаше по 800 евро сега под 900 няма

Публикувано:

Просто имаме пари, няма конкуренция, няма и държавен натиск, плюс стандартният шоу офф на нашенеца да постне снимки от чужбина и ситуацията е такава, кайвато е, за съжаление

• Харесвам 4
Публикувано:

Аз загубих надежда за поносими цени за Виетнам и го отложихме за 7-ма поредна година.  :wacko: Съдбата определено се старае да осуети по един или друг начин мераците ни да го посетим. Днес за справка заредих отново датите, които гледахме и цъфнаха едни цени :swoon:. Не вярвам промоциите да свалят цената кой знае колко. Преминаваме към резервния план Б - роуд трип в Европа. 

Публикувано:
В момента, chandni каза:

Аз загубих надежда за поносими цени за Виетнам и го отложихме за 7-ма поредна година.  :wacko: Съдбата определено се старае да осуети по един или друг начин мераците ни да го посетим. Днес за справка заредих отново датите, които гледахме и цъфнаха едни цени :swoon:. Преминаваме на резервния план Б - роуд трип в Европа. 

Не искате ли да летите от Европа, защото даже със скъп багаж и нощувка излиза по-евтино от Търкиш. От както има лесен достъп до Варшава и Прага, Виетнам сякаш е една идея по-възможен от преди. Истанбул също е опция и то не лоша, ако се пътува с кола и се остави на паркинг.  Ако става въпрос за отпуск разбирам, но като им гледам цените, ми се иска да не ги поглеждам изобщо. 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

Смятам да ходя във Виетнам през КЛ и Сингапур с Катар от Истанбул, ранно лято.
Да видим какво смятат Катар по въпроса. 😃
Понеже нямам отпуска и ще работя в движение, дните ще са доста, също така не гоних и точни дати и много държах да не летя директно 11 часа, понеже не бързам.

Цените февруари бяха (всички с чекиран багаж):
Сабиха-КЛ (Катар, купувани са отделни отсечки, не OJ, защото се чудех откъде искам да се върна) - 230€. Престой 2 дни.
КЛ-Ханой - АА, 40€.
Да Нанг-КЛ-Сингапур с прекачване в рамките на деня – с Malaysia Airlines, 60€.
Сингапур-Ист, с Катар-290€. 
За последната отсечка след покупката веднага излязоха по 210€ през Бахрейн с Gulf air, но Катар дълго време предлагаше минимум цена. 

BTW, Malaysia Airlines предлагаше най-добрите цени от Виетнам до Сингапур с кратък трансфер в КЛ - по-добри от АА, че даже с чекиран багаж, някаква храна и безплатен избор на място. Само до КЛ цените им бяха по-високи. 😃

Тогавашни наблюдения – цените на дългите полети от средата на юни до края на август, че и до някои дати на септември бяха доста по-високи от зимните. Може да е обичайно, нямам идея.

Варианти на Турските има - друг е въпросът дали подхождат на търсеното. И моят е съмнителен, макар да има време.

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:
преди 49 минути , chandni каза:

Аз загубих надежда за поносими цени за Виетнам и го отложихме за 7-ма поредна година.  :wacko: Съдбата определено се старае да осуети по един или друг начин мераците ни да го посетим. Днес за справка заредих отново датите, които гледахме и цъфнаха едни цени :swoon:. Не вярвам промоциите да свалят цената кой знае колко. Преминаваме към резервния план Б - роуд трип в Европа. 

Преглеждай Air Arabia от Атина и Истанбул. 

• Харесвам 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   10 магеланци

• polyglota80
    • r_nikolov1
    • Shlosera
    • new one
    • Aureliano
    • Nufil Dzhemil
    • Roberto Baggio
    • КОКО22
    • Bilqz
    • Olia
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.