Прескочи до съдържание

Turkish Airlines - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:

TIME2FLY ми намали цената с малко повече от 100 евро за билет до Сингапур.

Подозирам, че цените са завишени покрай кода, та да се радваме на намалението.

Мисля до днес важи този код. 

• Харесвам 8
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Ако някой се е запътил към Китай. Турците започват полети до Ченду. Има добри цени от Истанбул. Има дати и за Коледа и Нова година.

Без име.png

• Харесвам 20
Публикувано:
На 17.08.2026 г. в 18:15, Marisha каза:

Ако някой се е запътил към Китай. Турците започват полети до Ченду. Има добри цени от Истанбул. Има дати и за Коледа и Нова година.

Без име.png

Наистина добри цени. А за такива, които още не са били в Китай, препоръчвате ли това да бъде първата дестинация там?

(Иначе аз писаx за тези полети още на 5 август)

На 5.08.2026 г. в 23:47, Hakkâri Spor каза:

Нови маршрути на Turkish Airlines:

Минск, Беларус (от 20 септември)

Чънду-Тианфу, Китай (от 11 ноември)

• Харесвам 4
Публикувано:

Turkish Airlines flights from Italy to Argentina from €664

От София са около 850 евро 

Argentina_Flag_PH_angelica-reyes-cs9v06TuiT8-unsplash-800x533.jpg

Travel dates:
September / November – December 2026 

Travel& Transportation

Example dates:
Sep 2-23/28
Nov 19-29, 19-30, 20-30
Nov 19/29 – Dec 1

Routes:
Rome – Buenos Aires – Rome
Naples – Buenos Aires – Naples

Baggage allowance:
One checked bag, one cabin bag and one personal item

Please note: All the information on this page is correct at the time of publication. If you are checking out the deal at a later date, the price and the availability may no longer be as advertised. Prices are subject to change. To ensure you never miss our deal again, sign up for DEAL ALERTS: download our App on Google Play or App Store. You can also opt for email notifications >> or Telegram alerts >>

• Харесвам 8
Публикувано:

Има полети от Истанбул до Улан Батор от октомври до края на май за около 460€, ако някой се е развълнувал.

Същата дестинация от София е с 400€ отгоре от а/к или с 300€ от trip примерно.

image.png.be6adcbcbfd4a420f9612ae6bb0347f9.png

• Харесвам 12
Публикувано:
преди 6 часа, Argentique каза:

Има полети от Истанбул до Улан Батор от октомври до края на май за около 460€, ако някой се е развълнувал.

Същата дестинация от София е с 400€ отгоре от а/к или с 300€ от trip примерно.

image.png.be6adcbcbfd4a420f9612ae6bb0347f9.png

Цената изглежда много примамливо! Въпросът е (в началото на) май месец покрай празниците дали всъщност е удачно за посещение.. Но благодаря за офертата- аз лично се замислям сериозно 🙂

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 11 минути , sveto.slav.s каза:

Цената изглежда много примамливо! Въпросът е (в началото на) май месец покрай празниците дали всъщност е удачно за посещение.. Но благодаря за офертата- аз лично се замислям сериозно 🙂

Май се води най-студената столица на света със суров континентален климат. Тук гледам за последните десет години градуси: https://world-weather.ru/pogoda/mongolia/ulaan_baator/may-2026/

В началото на месец май един ден е +25, друг +3 😄
Повечето хора ходят лятото по разни степи, като имаше за това и миналото лято по около 400€ директни от Истанбул, но с MIAT, с ранна покупка. 

Мога да кажа само, че цената за километража е добра 😄, мен не ме влече обаче.

• Харесвам 3
  • Шок 1
Публикувано:

Пак има с MIAT за лятото.Сигурно ако го изтеглиш поне за втората половина на май има голям шанс да случиш на приятни температури , но лятото ще е съвсем добре.

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Наскоро взех Sofia-Ho Chi Min-Sofia с бързи и удобни връзки за точни дни през втората половина на месец февруари за 775 евро (нощни полети, ранно кацане, късно излитане). Най-ниските около тези дати бяха 730 евро, но се застъпваха с тяхната Нова година. Добрата новина е, че +10 дни след като бях гледал тази цена - още е такава, тоест няма някакво свръх търсене на тези цени, че да продължават да ги надуват предвид липсата на съществена конкуренция. 

Бях замразил цената за седмица с надежди за промоция, но уви. Наблюдавах и за Шри Ланка - и там цените са в плато около 800 евро от доста време за зимния период. Та явно това са цените, които планират да поддържат при резервация в сезон около половин година по-рано.

Очаквам при промоция да паднат с 10 до 15 процента, но май по-реалистично да има такава е през ноември месец както миналата година ни изненадаха, и евентуално да резервираме през нея за периода около Великденските празници.

За феновете на авиолинията, май новият “хак” е да опитаме да се сдобием с тяхната TKPAY карта - дава между три и пет процента кеш бек. Но трябва регистрацията за картата да се направи в Турция, иначе не видях да изисква турско гражданство. Ще опитам другия месец да се сдобия и ще пиша ъпдейт. Картата е част от TKPAY WALLET услугата им, която ми спести 10% от билетите до Южна Африка, които купих на последната им промоция ноември, та затова съм оптимист че опцията ще е отворена и за чужденци. 

• Харесвам 12
Публикувано:

Аз си взех един Истанбул, че така или иначе ми трябваше за януари отиване, че после летя от там и тествах връщането - стана и за юни догодина. А уж по правила е само до 31 май. 

Еднопосочен беше 133, а двупосочен януари-юни излезе 119 евро. Та, реших хем да ми е по-евтино, хем да имам едно връщане за уикенд в Истанбул. И ще отида с Пегасус просто и готово. 

• Харесвам 5
  • Смея се 1
Публикувано:

По-скоро промоцията ще е да не се вдигат този  месец цените.

Трябва да са луди, за да пускат промоция ипи поне не само формална.

• Харесвам 3
Публикувано:

На фона на това, което се случва в момента по света – цените на горивата, общата несигурност, а при нас и липсата на Qatar Airways от нашия пазар – аз лично не очаквам някаква сериозна промоция този месец.

По-скоро ми се струва, че авиокомпаниите нямат особен стимул да свалят цените точно сега, особено когато конкуренцията от София е толкова ограничена. Разбира се, може и да изскочи нещо, но аз поне не бих разчитал много на това. 🙂

• Харесвам 6
Публикувано:
На 8.09.2026 г. в 17:59, Kamen каза:

Пуснато е промо. София - Истанбул ретърн 119е, от Варна 139е. Другите намаления, които следя са нищожни.

Къде го виждате това промо? Аз търся билети за април?

Публикувано:
преди 43 минути , stanimir каза:

Ами в сайта на Търкиш.Ти къде търсиш ???

IMG_20260911_170103.png

За малко я изпускам. Не ми излизаха тези цени, търсих 30.март-12.април. 

Публикувано:

Не , това не е наша промоция. Само картинка от текущото промо за Финландия , за когато някой отново попита "800€ ли е вече нормалната цена до Тайланд ? " (примерно) , щото било криза , керосина скъп и т.н.

П.П.Същото се случва и с много други неща тук , но е за други тема.

IMG_20260913_181037.png

• Харесвам 7
  • Замислям се 1
Публикувано:

Travel dates:
Close to daily availability in late January – April 2027

Routes:
Barcelona – New York – Barcelona
Madrid – New York – Madrid

Note: this route includes a daytime layover in Bogota on the return flight.

Baggage allowance:
One cabin bag and one checked bag

• Харесвам 5
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Този маршрут спокойно може да се нарече "Пътят на белото". Интересна ми е физиономията на щатския имиграционен офицер, когато на JFK пред него се появи пътник от Барселона/Мадрид, който за по-пряко е минал през Богота...

• Шок 1
  • Смея се 14
Публикувано:

Полетите са на Avianca , но досега не съм виждал Turkish да продават полети изпълнявани изцяло от друга авиокомпания.Вероятно просто не съм търсил.

IMG_20260918_093228.png

• Харесвам 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.