Прескочи до съдържание

Turkish Airlines - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:

С голяма доза сигурност може да обявим , че и този септември промоция няма да има.Едва ли  има магеланец без вече готови планове за зимата , но да сложим официално кръст  (или полумесец) над очакването за нещо повече тук 😁 Бойкот да се освестят !!!

• Харесвам 8
Публикувано:

Аз все забравям да кажа, че звъняхме във варненския офис през август по друг повод и ни казаха да не чакаме в близките 2 месеца промоция. Самолетите били пълни.

• Харесвам 3
  • Шок 2
Публикувано:

Аз не знам защо се надявате на промоция при създаденото монополно положение на турците за полети от София? Както знаете, аз никога не съм купувал самолетни билети на промоция с нито една авиокомпания защото обикновено пътуваме в извънпромоционален период от време и правим планове за далечните пътувания около година по-рано, което пък съвсем изключва промоциите. В същото време обаче, златното правило за възможно най-ниски цени на билетите в дните около тяхното първоначално пускане за продажба работи безотказно. Например, два билета за пътуване с турците по време на великденските празници догодина закупени от мен на 20.05.2026 г. общо за 2400 евро, днес струват 4200 евро. Тоест, очевидно самолетите се пълнят и търсенето не предполага ниски цени на билетите или реална промоция...

• Харесвам 3
Публикувано:

Пълнят се от София до Истанбул , не и от Истанбул до далечните дестинации.Иначе нямаше да пускат толкова промота за Западна Европа.Ако с такава лекота си пълнеха дългите полети  изобщо нямаше да се борят за "евтини" западни клиенти.Та с тях вече наистина успяват да си напълнят и големите самолети , но ако бяха на цени като за България едва ли щеше да им се получи.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   11 магеланци

• tintoretto
    • frequent_flyer
    • la vie de iren
    • jorocontrola
    • zhivko7
    • Ardent
    • Граф Вронски
    • saved_
    • Zornitsa
    • mitaka
    • Marisha
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.