Прескочи до съдържание

Turkish Airlines - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:

С голяма доза сигурност може да обявим , че и този септември промоция няма да има.Едва ли  има магеланец без вече готови планове за зимата , но да сложим официално кръст  (или полумесец) над очакването за нещо повече тук 😁 Бойкот да се освестят !!!

• Харесвам 8
Публикувано:

Аз все забравям да кажа, че звъняхме във варненския офис през август по друг повод и ни казаха да не чакаме в близките 2 месеца промоция. Самолетите били пълни.

• Харесвам 3
  • Шок 2
Публикувано:

Аз не знам защо се надявате на промоция при създаденото монополно положение на турците за полети от София? Както знаете, аз никога не съм купувал самолетни билети на промоция с нито една авиокомпания защото обикновено пътуваме в извънпромоционален период от време и правим планове за далечните пътувания около година по-рано, което пък съвсем изключва промоциите. В същото време обаче, златното правило за възможно най-ниски цени на билетите в дните около тяхното първоначално пускане за продажба работи безотказно. Например, два билета за пътуване с турците по време на великденските празници догодина закупени от мен на 20.05.2026 г. общо за 2400 евро, днес струват 4200 евро. Тоест, очевидно самолетите се пълнят и търсенето не предполага ниски цени на билетите или реална промоция...

• Харесвам 4
Публикувано:

Пълнят се от София до Истанбул , не и от Истанбул до далечните дестинации.Иначе нямаше да пускат толкова промота за Западна Европа.Ако с такава лекота си пълнеха дългите полети  изобщо нямаше да се борят за "евтини" западни клиенти.Та с тях вече наистина успяват да си напълнят и големите самолети , но ако бяха на цени като за България едва ли щеше да им се получи.

Публикувано:

Търкиш пуснаха промо от София: 

https://www.turkishairlines.com/en/flight-deals-discover-the-world-from-bulgaria?utm_source=ins&utm_medium=web_push&utm_content=single&utm_campaign=cd-2026-09-dav-beyond-bulgaria-en&webPushId=MTU3MTA=

Засега само Китай видях за 650 евро, другото е мале мале. 

• Харесвам 3
  • Смея се 2
Публикувано:

Има Банкок за 649€. При налични (някога или сега) с Луфтханза за 620€. 

* С голям престой в Истанбул, разбира се.

• Харесвам 3
Публикувано:

Надали някой тук е очаквал нещо различно.

Китай декември - януари минимума е 850€, в близост до празниците 1200€. Аз си взех без промоция преди месеци по 650€  за 20.12-03.01

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз бих взел веднага на тая цена, ако говорим от София с Търкиш, не разни лоу кост гимнастики през половината свят. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Цената на билетите за които писах по-горе са на същата стойност от тази преди "промоцията" и почти двойна на тази на която ги купих през месец май, което всъщност и потвърждава правилото, че такова нещо като промоция за полети по време на празници не съществува и най-добрата цена е тази на която първоначално билетите са пуснати в продажба...

Публикувано:

Чаках тази промоция с надежда да поевтини малко моите януарски дати за Шри Ланка, но уви - Търкиш упорито не пада под €920 за маршрута с кратки връзки и €790 с 16 часа висене в Истанбул.

Махнах с ръка и току-що взех билети до Коломбо с тръгване от Истанбул, с Gulf Air през Бахрейн, с включена храна, чекиран багаж и с чудесни връзки в двете посоки. €470 на човек, почти двойно по-изгодно от Търкиш и без никакви лоу-кост гимнастики.

Та оглеждайте и тръгване от Истанбул, конкуренцията е огромна и цените по много дестинации са значително по-ниски от София. Масово има Тайланд, Китай, Малдиви, Малайзия, Виетнам и прочие за по €500-€550 с хубави авиокомпании и на 1 билет без риск. Индия се намира и за €250-€300, например:

Screenshot_20260924_110557_Tripcom.jpg.32b8840f9498e62bf2e5bc039482910e.jpg

А Търкиш засега ще ги избягвам (поне от София) предвид тези големи разлики. Явно вече се възползват максимално от почти монополното си положение в България, стана точно това, което прогнозирахме.

• Харесвам 7
Публикувано:

За близките месеци Ист-КЛ вече станаха по около 550€ и по-малко, което до преди месец-два беше мираж.

Публикувано:

е все пак има някакви промоционални цени за някои дестинации, не е съвсем без хич

за пътуване точно по празниците е наивност да се очаква промоция (или останали места на промоционални цени, ако промоцията не изключва празниците изрично)

Публикувано:
10 minutes ago, neuromancer said:

е все пак има някакви промоционални цени за някои дестинации, не е съвсем без хич

за пътуване точно по празниците е наивност да се очаква промоция (или останали места на промоционални цени, ако промоцията не изключва празниците изрично)

От София да , но от Истанбул дето Великден не е празник към Азия има обикновено добри цени.Нормално е да изстискат европейците.В мола козунаци има на 30€ по това време , що човек да не плати 720€ до Тайланд.

Публикувано:
преди 5 минути , stanimir каза:

От София да , но от Истанбул дето Великден не е празник към Азия има обикновено добри цени.Нормално е да изстискат европейците.

Ами от София примерно има за 600 евро за Великден до Банкок

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   9 магеланци

• Katya Krusteva
    • батко Биси
    • mila2000
    • Ivko
    • Kamen
    • angel tomov
    • sveto.slav.s
    • Miladina
    • Ognyan
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.